Geyik & Mizah & Eğlence GeneL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanls anlama olmus....
uyaran mod arkadasa tsk...

bendende (+)

Gгєєη;2248623' Alıntı:

Merak etmeye gerek yok kardesim..
Zaman herseyi gösteriR ..
Bunu biLmenin sana ne Faydası oLucaq Ki .. :melek
hadi Sende AdayLık basvurusu yapmayı dusunuyorsun beLki de oraya :saskin
Sky ı Sevmediğini herKes biLiyor .. OnunLa yapamıyacagını da herkes biLir ..
Düsünceler beLki de oLumsuz oLucaqtır.
Bence meRak etme biri giDer biri geLir ..
BeLki gidenLer bizde oLabiliriz yaDa bir baskası ..
Önemli oLan dostLuq oLmaLı artıq.

kenan yemin ederim öyle bir niyetim yok. ben sadece aktuğ'un ve tragedy'nin akibetini öğrenmek istemiştim. onlar gidecekse zaten alper otomatik olarak mod olacak oraya, daha doğrusu yetki alacak:goz:

dağılın lem ben geldim.

öncelikle cümleten slmn alykm.
bircok arkadasımın bildiği gibi 2 aya yakın bisüredir iş sebeplerimden dolayı ingilteredeyim.
bu süre zarfında siteyle malesef ilgilenemedim.
ama kimse zannetmesin ki bu ilgisiz kalışımın sebebi işlerimin
yoğunlğu veya artık siteden sıkılmış olmam ( Allah Korusun ).

Siteye giremeyişimin tek nedeni bulunduğum yerdeki bilgisayarımda internet bağlantısı olmaması. Dagın basında yemyesil ormanların ortasında ve masmavi bi gölün kenarındaki ve masmavi bi gölün kenarındayım bu arada.kıskananlar çatlasın :D
lanet olasıca yerde yüzme havuzumuz bile war ama gelgelelimki firma bilgisayarlarında internet baglantısı yok.bugünden sonra ancak 15 güne bir şehire indiğim zaman internete girebileceğim.ve bu yaklasık 9 ay sürecek.9 ay sonra vatanımdayım inşallah.

bu mazeretlerimi açıklıyorum çünkü kimse bana siteyle artık ilgilenmiyor işini yapmıyor vs vs falan demesin.benim yurtdısına cıkmadan önce bu sitede nasıl calıştığımı herkes bilir.

sky kardesim senin basvuruna gelince seni desteklemicemde kimi desteklicem.ama bak olum seni uyarıyorum.mod olduktan sonra egerki geyikte bitane verilmiş konunun tekrar verildiğini göreyim warya bilki 2 elim yakanda olacaktır.

+1923 :victory

Orası çok boş kaldı. Başka açan da yok ki (+) verelim. Kişisel tercihim (-) ama forumun çıkarları daha ağır basıyor :D Bir ara motorlu araçlara da koy bi zahmet :)

(+)

Hani bazen altlarda kalmış bir konuyu üste taşımak için saçma sapan bir mesaj okursunuz veya yazarsınız ya işte o mesajlardan birini okuyorsunuz.

her yere atandı geyik mizah hala karışık yahu. aktuğ vardı bi bilen varmı nerdedir,işinin başındamıdır acaba.

SkуAηGєL;2324856' Alıntı:
Hani bazen altlarda kalmış bir konuyu üste taşımak için saçma sapan bir mesaj okursunuz veya yazarsınız ya işte o mesajlardan birini okuyorsunuz.
Süper :D
valla oy kullandımmı hatırlamıyorum ama kullanmışsam bile yine + vereyim =)

SkуAηGєL;2324856' Alıntı:

Mesaj işe yaradı sky tebrikler :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri