Geyik & Mizah & Eğlence !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkуAηGєL' Alıntı:
Bence Fare dedigi sudur şu şöyle diyorsa bi bildigi vardır gibi yaklasımlar yanlıs
sonucta ınsanlar kendi fikirlerini söylüyor
en azından böyle bi düşüncedeysenız bıle bunu yazmanız anlamsız geldı bana

ha bide fare ye soralım bakalım sebebini neymş bende merak ettım =)

fikrimi söleme taraftarı degildim çünkü arkadasın konusu sabote olacaktı ama madem cevap hakkı dogdu...

geyik mizah eğlence çook ama çook geniş kavram gelin alt başlıklara bakalım

geyik&mizah 5 sayfaya bktım tek konusu yok

karikatürler ki eger mod olursa burdada yetkili olucak bırakın konuyu tek mesajı yok (düzeltme Bugün, 12:42 AM bir mesajı oldu )

komik videolar flashlar aynı

üyelerle röp.zaten geçiyorum

+18 geyikler ilk 5 sayfa yine yok
komik ilginç resimlerde tek tük paylaşmları var eywallah... sadece komik ilginç resimlere adaylıgını koysun başımla beraber...

ama bırakın zaten yetkisi olan modu orada greenden daha çok çalısan userlar var

şimdi + verenlere ben soruyorum neden + ..greeni çok seviyoruz yada şimdiye kadar yapmadı ama bundan sonra yapar gibi sıradan bahanelermi.....
ayrıca aktug görevini eksiksiz yerine getiriyo bence yinede son söz aktugnun olsun bu konuda...

KıRmIzIkIz' Alıntı:
Green geyik mizahta aktif oladuğu gibi romantizm bölümünde de aktifevet bu doğru...

emine şiir yazmayı bırak geyik mizaha bak biraz Allah aşkına aktifmi ya :=)

son olark kimseye bireysel bi kızgınlığım yada kırgınlığım yok...

bende diorum ki tamam romantizm bölümünde daha aktif olabilir ama orda 2 mod var zaten farecim (=

önemli olan şuan geyik mizah...

orda 1 mod var.o da Aktuğ.ama Aktuğ bi kaç yerde mod zaten.Ben yükünü hafifletmesi adına Green de yardımcı olabilir dedim (=

Fare07 :

Arama butonuna nickimi tam yazarSan yada bu üyeye ait konular deRsen oRada göRürsün.
Hic yok diyoRsun da epey konum mevcut veya mevcuttu ..
En azından 200 den Fazla yorumum vaR ..
Taki www.imgadd.com dan yaptıgım uploadLar ucana kadaR ..
Geri dönüsüm kutusuna da bakabiLirsin kapaLı konuLarım orada mevcut ..

Bana + veRenlere geLince Saolasun Arkadaslarım beni iyi göRmüsler, Sevmisler, yada
kiSiSeL oLaraq oy kuLLanmıslar ..
biR modu Secerken Genco'nun da dediği gibi önce kaRakterine, Sonra dürüstlüğüne ve sonra o isi yapabiLir mi ? oLdununa bakarız..
Paylasım yapmak mod oLucam anLamına geLmez..
Paylasımı cok oLupta kuraLLara uymayan ve banlanan cok kisiler vaR ..
Bunlarda onLarın yönetime giRme gibi biR ayrıcalıgı hak edecegini dusunmuyorum ..

kıSa biR örnek vereyim Epey biR user vaR dedin ..

En son oraya adaylık SkyAngeL ve ContractkiLLer tarafından konuLdu .
SkyAngeLin Adaylık taRihi : 14.04.2007
Contract in Adaylık taRihi : 10.04.2007
- Sende zaten o sıraLar mod oLmustun !

Fazla Söze geRek yok .. bu taRihten sonra baska aday veya aktiF biR uSer göRemedim.
bu konuda Aktuğ cıksın desin ki: Su uSer hak ediyoR, oda adayLıq dusunuyoR desin
Cekilirim adayLıktan .. Ama Aktuğ dan da FikiR önerisi aLıp öyLe koydum adayLığımı ..

Beni kisiSel oLaraq cogu kisi tanıyor ..
Ben o böLümde kaRdesim Aktuğ.a yaRdımcı oLmaq icin Aday buLunuyoRum ..
vaRsa baska Arkadasımız onu deSteklerim .!

Herkese yoRumlarından dolayı tesekkuR ederim ..

yani seni geyik mizah ta ikinci bir görev alacak kadar çok görmedim hali hazırda görevinde varken bence -1

Contract Killer' Alıntı:
User olmasından yana değilim çünkü orası çok büyük bi bölüm, her user orayı kaldıramaz,

Allah aşkına modları ne olarak görüyosunuz siz ya olağanüstü güçleri olan bişeymi :)

user ne kadar insansa modda o kadar insan..mod ne kadar kaldırırsa userda o kadar üstesinden gelir...

bu arada istegin üzerine arama yaptım sonuçlar bende şöyle....

karikatürler bölümü
edit:''2 tane konun var kariktürlerde''
+18 geyikler
video ve flashlar
geyik-mizah

komik ilginç resimler

geri dönüşüm kutusunada baktım bayaa bi paylaşımın uçmuş ama üzerine basa basa söylüyorum hepsi komik ilginç resimler....

komik-ilginç resimlere adaylığını koy lafım yok ama geyik mizahın geneinde aktif degilsin bunu anlaman gerekiyo....

son olarak umarım seninde benimle bireysel sorunun yoktur...

Neyse konuyu kiRletmeyeLim heRkes biR msjını Editleyip onu yazsın baska FikirLeri vaRsa.
Dark ın vereceği kaRar önemLi aRtık ..

Contract Killer' Alıntı:
fare_07, burda green'e yorum yaptırmak için elinden geleni yapıyosun, maksat görüş bildirmek olsa amenna, ama burda baltalama seziyorum, moderatör olanlar olağanüstü güçleri olan birileridir dedim mi ben ? öyle bişi iddia ettim mi ? ama sen nedense bu konuda olağanüstü çaba göstererek aynı başlığa yoğunlaşmışsın, yok aramalar, yok armudun sapı yok üzümün çöpü. ben başka bi user fazladan moderatör olacağına zaten moderatör olan birinin bu işi götürmesinden yanayım, böylece hem iş uzamaz, hem de bilinen biri oraya bakar. bu konuya neden bu kadar odaklandın onu da anlamış değilim (-) vereceksen ver, verdin zaten. ee, daha ne o zaman ?

sırf senin gibiler yüzünden sadece - verdim çekildim ben kenera zaten.....ilk sayfalara bakarsan zahmet edip... saolsun bazı arkdaşlar fareye güvenim tam gibi yorumlar yazmış...sky angelin mesajınada bakrsan herkes farenin bi bildiği var farenin cevabını merak ediyorum tarzı bişeyler demiş....yoksa bu konuya mesaj yazıldıkca sabote oldugunun farkındaym...green sende bişey yazma msn adresini ekledim orda konusuruz...neticede konununa yazık...s.mod arkdaşlarda gereksiz mesajları silebilrler umrumda degil :goz:

edit:cesur olmamakla suçlamıssın :D senin gibileri açiim....kuyruk acısı olan,biyerlere sıgınma ihtiyacı dogan,greenin konusuna degil direkt benim cevaplarıma muhalefet yapan userlar(mod deil ama onlar öcü :D )...fikirlerimin saygı duyulmasınada oturup aglayacak deilim sende ugras çabala belki senin fikirlerinede saygı duyan olur... hee derdin benleyse msn adresim gayet açık alabilirsin....

yine konu uzadıkça uzamış. bırakın herkes + veya - ne söyleyecekse söylesin. hak ediyor ve ya etmiyor. son sözü söyleyecek olan kişi kararı verecektir. tartışmaya ne hacet. biraz sakin olsak daha iyi olmaz mı???

Contract Killer sen mesajını mı sildin? :saskin

yapıLan başvuruLarda + verenLere neden + diye soruLmuyorsa
- verenLerde sormamak gerekiyor
[-----]

Aktuğ yeteri zamanı oLamadığından we iki ßöLüme moderatörLük yaptığından açıkçası ßiras zorLanıyor...
üstünde ßüyük Yük war...
ßence oraya ßir mod ihtiyacı war...
Aktuğ'un üzerinde ki yükü azaLtacağına inanıyorum we forumdada özeLden tanımasam ßiLe sewiyeLi we tecrüßeLi ßir arkada$ımızsın...
+1

1-öncelikle burada bana zamanı yok,fırsat bulamıyo,6 bölüme birden yetişemiyo diyen arkadaslar kusura bakmasınlar ama görewli olduum bölümlerin hiçbirinde bi aksaklık vb durumlar yok.Günahımı almasınlar.

2-bölümle ilgilenen çok daha deneyimli insanlar var.İşi ehline yaptırmak lazım.
ilgili bölüm modu olarak senin için daha çoooooook erken olduğu kanaatindeyim.

kısaca -1907 diyorum.

saygılar...

hayatta tek önemLi sey vardır o da arkadaslık ..
buradan cok önemli bir ders cıkardım ..
Sunu gördüm ki insanlar 24 saatte de değisebiliyormus !!
DestekLeyen Arkadaslar SağoLun ..
Fazla Söze gerek yok ..

Konu KapatıLabiLir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri