Geyik Mizah & Fıkralar & +18 Geyikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+90 =) Hayırlı olsun

Bölüme Şöyle Bir Bakınca Spi0n Gerçekten Hakediyor...

Ancak Herşeyden Önce.............

Dark_Angel' Alıntı:
iki adayda aramızda görmeyi istediğim kişiler ancak aralarında bir sorun var (en azından madness ıcın)

Aranızdaki sorunları çözdüğünüz kendinizce yanlışlarınızı doğrularınızı paylaşıp hemfikir olduğunuz ozaman pm atın lütfen. Çözülemeyecek sorun yoktur aynı bölümlerde birbirine düşman iki yönetici görmek isteyebileceğim son şeydir.

Ne Spionu, ne de madnessı tanırım, ikisiylede ufacık bi muhabbetim olmadı,

Ve aranızdaki sorun tartışma, ettiğiniz küfürler bizi ilgilendirmez, umrumdada değil...​

Aynen Kanka...
Herkesin Günahı Boynuna... Bende Tanımam - Etmem... Nickten Tanırım. Ama Baktım Da Cidden Bölümde Aktif Birisi

KV+1

((Kurtlar Vadisi'ne Son Zamanlarda Çok Pis Sardım... Sonumuz Hayır Olsun =) ))

+ veriyorum. herkes birbiriyle tartışabilir, bu yönetici olmasına engel değil... bölüm modlarıda onay vermiş...

hakkında hayırlısı

geyik mizah bölümü altında 6 tane başlığımız war, ben bu bölümde her başlığa ayrı yöneticilerin bakmasından yanayım ..

Geyik&Mizah & Fıkralar & +18 Geyikler 3 başlığa birden hakim olabilmeyi istemişsin, bana yanlış gelio ..

oy kullanmıcam sadece düşüncemi belirtmek istedim, ayrıca daha önce de söylemiştim burdan tekrar edicem ;

Leke seni yönetimde görmek istioruz =)

+1 tabi hakediyosun sen

Sonuna Kadar Hakediyosun Kardeşim Yürü Be Kim Tutar Seni +

+ 1071 Bence hakediyorsun.
hakkında hayırlısı olsun

++++++ derim!!! Uygundur arkadasımız!!!

konu baslarında erken oldugu paylasımlarının azlıgı savunulmus ancak bugun ıtıbarı ıle baktıgımda bolumde dahada aktıf oldugun aşikar.

Bölüm ile ilgili gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra ihtiyac durumunda yeniden baslık açmana gerek duyulmadan bölüm ile ilgili ilk düşünülücek ve teklifte bulunulucak kişisin. Şimdilik konuyu kapatıyorum dediğim gibi bölüm ile ilgili düzenlemelerden sonra seninle pm den görüşürüz Madness.

Dark angel Madnes i İlk de Tutuyorr..

Çok ÇaLışıyorsun biLiyorr herkezzz

Ama ÖnceLik Madness İn KırıLmaya gerek yok

Olumsuz(-) Madness Olmassa sonsuza Dek senn arkandayımm.:goz:

aynen V.manisa arkadaşın ın demiş olduğu gibi madness ilk önce hak ediyor kanısındayım
o yüzden (+) veya (-) vermiyorum senin için hayırlısı olsun :goz:

+1 Hayırlı OLsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri