Geyik & Mizah =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız hocuspocus...

haklısın yani c/p yapanla için çok kolaydır geyik e konu açmak ama,deecay kendi üretio ve güzel oluo..yani bana göre o bölüm için biçilmiş kaftann..ayrıca kooz la birlikte o bölümde baştan aşağı bi yenilik yaparlar inanıorm...

deecay kendini belli edio ...

kesinlikle +17062005

Benden de Tam Destek +1

dHipfR££z£' Alıntı:
yalnız hocuspocus...

..ayrıca kooz la birlikte o bölümde baştan aşağı bi yenilik yaparlar inanıorm...

kesinlikle +17062005

bazen yorum yapıorsunuz ama hic bir şeye dikkat etmeden yapıorsunuz

Kooz un orda modlugu biteli nerdeyse 1 ay a yaklaştı.. yorum yaparken biraz dikkatli yapalım olmazmı

Desteğimi Tazelemek İstedim +1 Dostum ;)

dHipfR££z£' Alıntı:
yalnız hocuspocus...

haklısın yani c/p yapanla için çok kolaydır geyik e konu açmak ama,deecay kendi üretio ve güzel oluo..yani bana göre o bölüm için biçilmiş kaftann..ayrıca kooz la birlikte o bölümde baştan aşağı bi yenilik yaparlar inanıorm...

kesinlikle +17062005

:goz: :goz: :goz: :p :p

ulan hade bakalım yine +1 weriim bence olman lazım yani forumda yaptığın paylaşmlar belli:goz:

deecay açtığın konular çok güzel.mod luk sana uyar :goz:
benden tam destek :)

εگмεя' Alıntı:
bazen yorum yapıorsunuz ama hic bir şeye dikkat etmeden yapıorsunuz

Kooz un orda modlugu biteli nerdeyse 1 ay a yaklaştı.. yorum yaparken biraz dikkatli yapalım olmazmı

ya bu kadar olmas ya:p esmer zaten giremiorm ki foruma fazla:goz: ...ama saol uyardıın için saol bunu unutmam artık..aaah ah keşke tüm herkes senin gibi tatlı dille uyarsa...:ter:

yeni görevin hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri