Geyik & Mizah =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sitedeki genel hal ve hareketlerinle bence çokdan hak ettin mod olmayı deecay +1 benden hayırlısı olsun ;)

$öLe Diqqat Ettimde Sana - Oy Veren ArqLara T$q Etmemi$sin Fakat + VernLKerin Altında T$q ünü Görüyorum Vermeqte ZorunLu DiiLSin Faqat Benim $ahsi Dü$üncemdi Bu...

AdayLıgına Oy Vereceq Olursam...-1905...

vala tüm artılar senin olsun + + + + + +

sonuna kadar desteklıyorum arkadasım paylasımların cok guzel devamını beklerız

+1907

++++++++ DiCey oranın ModLugunu Sen hakkeDiOsun.. :Goz:

günLERDir AlaınDelon la ne yapsaq ne oy verseq diye konuşuoruz ama kararımızı vermeq zor oLdu.. $imdi geyik mizah cok yoğun bir böLüm.. oranın ağırlığını KaLdırmaq biraz zor.. vede biz daha önceqi konuşmalarımızda AlaınDelonla oraya önceden modLuğu olan veya halen mod olan birisini istememizdi..

Hatta bunuda yönetime sunmuştuq ve bizim aklımızda bir kişi vardı..Deecay in actığı konular geyikmizahta sadece vede hepsi aşağı yukarı son bir haftada verİlen konular..deecay cok efendi birisi ama geyik mizaha biz mod olan birini istiyoruz.bu benim ve AlaınDelonun ortak kararıdır

Ama tabiqi son söz yönetimin.. biz + veya - bir oy vermiyoruz..

evet arkadaşım deecay senin hakında karar vermek çok zor ama hala kara vermiş degiliz ben seni ve bizim bölümle ilgilenen arkadaşları çok yakından takip ediyorum ve görüyorum sen son zamanlarda geyik mizah bölümüne ilgin gayet iyi ve begeniliyorsun bunun farkındayım ama gelelim yöneticilik için sadece bu bölüm degil bunun komik resimleri +18 geyikleri fıkraları ve komik flaş videolar bölümü var
ben sahsen seni o bölümlerde göremedim en azından şimdilik
iyi forumlar

+ Asistan Moderatör +

Edit:

dolphins_cc' Alıntı:
$öLe Diqqat Ettimde Sana - Oy Veren ArqLara T$q Etmemi$sin Fakat + VernLKerin Altında T$q ünü Görüyorum Vermeqte ZorunLu DiiLSin Faqat Benim $ahsi Dü$üncemdi Bu...

AdayLıgına Oy Vereceq Olursam...-1905...

Bunun O Bölümle Hiç Bir iLgisi Yoq

aRqadaş Istediğine eder Istediğine etmez...

Yani O Baqımdan - Werilmez Ama Senin Düşüncen - Tamam Ona Hiç Bir Şey Demem...

Sevgiler...

hakkında hayırlısı olsun +1905

bazı arkadaşlar saçma sebepelrden dolayı - oy vermişler bu onların görüşü beni ilgilendirmez ama konuyla hiçç alakası olmadığı halde bu konuya bağlıyolar onuda

hakkında hayırlısı +1

zamanın var -1

Hakediyorsun Yönetimde Uygun Görürse Neden Olmasin...+++

+ 1 de benden hakkında hayırlısı olsun....

tabiki ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri