Geyik&Mizah

[KooZ]

New member
Reaction score
0
ilk önce selamlar arkadaşlar geyik ve mizah bölümüne adayım orada mod olan arkadaşları çok iyi tanıyorum paylaşımlarımın yeteri oldugunu sanıyorum söz sizde
şimdiden herkeze tşk ederim.. :aba:

orada şu an aktif 2 mod var ruzgar galiba uzun süredir ilgilenmiyo bazı konular oldugu için 4 bölüme ayrıldı ve mod arkadaşların işleri çogaldı onlara yardımcı olabilirim

Teşekkür Sayısı: 222

--------------------------------------------------------------------------------
226 mesajına 605 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Hafta 18 Saat 35 Dakika 32 Saniye

neden olmasınki:) +1

teşekkür etmE sayını yükselt yani ne bilim insanları paylaşıma sevket ve emeğin karşılığını ver

çünkü çok düşük
PHP:
Teşekkür Sayısı: 228
...:)

Hayırlısı olsun +1...;)

Bence de şu an oraya 3, aktif bir mod gerekiyor ve bu sen olmalısın. Hakkında inş. iyi şeyler duyarım.

+1000000000000000000

Kro senı sewerım bılırSın ;)

Kooz NeDeN oLMasin..:)+

gerek varsa neden olmasın,ben gülüorum karikatürlere felan..:)hayırlısı

Teşekkür Sayısı: 237

227 mesajına 609 kere teşekkür edildi
--------------------------------------------------------------------------------

benim için önemli olan mesaj sayısı / mesajına teşekkür oranıdır

934/609 yani bu orandır

ol kardeş ben den de gelir sana destek

bu kadar olumlu msj geldikten sonra çıkıntılık yapmak gereksiz +1

hakkında hayırlısı dostum mavercik dogru söledi insanları paylaşıma sevket ve emeklerinin karşılıgını ver +1

aRıZaLı' Alıntı:
hakkında hayırlısı dostum mavercik dogru söledi insanları paylaşıma sevket ve emeklerinin karşılıgını ver +1

Emeklerinin karşılıgını verdiğimi sanıyorum bundan sonra daha dikkatli olurum saolun

Geyikte tanıdıgım kişilerle calısmak isterim zaten biri kuzenim insallah diğeride kankam olur ....

KooZ gerek actıgın konularla gereksede diğer uyelerle anlasma yonunden bakarsak iyi işler cıkartıyorsun

Hakkında hayırlısı olsun , seni bizim" Makara Team "de gormek isteriz :)

+1 .......................

sadece paylaşım yapmak önemli değil aynı zamanda forum kurallarınıda bilmek önemlidir.
ayrıca online süren bence yeterli değil.ama bu şekılde çalışmalarına devam edersen ileride neden olmasın benden şimdilik -1

J@CK@L' Alıntı:
sadece paylaşım yapmak önemli değil aynı zamanda forum kurallarınıda bilmek önemlidir.
ayrıca online süren bence yeterli değil.ama bu şekılde çalışmalarına devam edersen ileride neden olmasın benden şimdilik -1

evet bencede katılıyom üstat ve msj sayısı Mesajlar: 944
Teşekkür Sayısı: 250

--------------bendende -1 onlıyen zamanında az

Kısa Ve öz tam senin yerin karakterine de uygun benden +1 hayırlı olsun ...

Geri