geyik & mizah'a a.mod adayıyım [A.k.A_EjAy]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
akaEjay arkadaşım bölümle ilgilenen arkadaşları çok iyi biliyorum sen bunların dan birisin
konu aratmayı çok iyi yapıyorsun bana yardımcı olacagına inanıyorum biraz da konu açalım fırsat kalmıyor konuları takip etmektan
umarım istedigin gibi istedigin yerde olursun +1

geyik & mizah'a a.mod adayıyım

slm arkadaslar düşündüm taşındım bende geyik mizaha a.modluk adaylığımı koymaya karar
werdim...hatırlarsanız deecayda koymuştu ben deecay kardeşime ayıp olmasın
die adaylağımı koymadım...ama baktım nerden baksan aradan 1,5 ay geçti bir karar
werilmedi...bende adaylığımı koymayı düşündüm
geyik mizahı takip eden arkadaslar beni bilir zaten : )))
karar tabi yönetimin

+ weya - yorumlarınızı bekliyorum

ayrıca oraya mod ihtiyacı kesinlikle war çünkü yeni üyeler arama yapmadan
konu açıyolar...geyik mizah bölümünde alain abimin üstünde büyük bi yük war
bende bu yükün yarısını üstlenmek isterim...keşke imkanımız olsada deecayla
birlikte a.mod olsak ama kader işte
:hhman:

++++ 1905 afferın lem en sonunda bı se olacan hea :d oraya Lazımsın :)

Yaptıqı işLer beLLi ...

+1

Esmer 'in Deecay'in Mod'Luk Baswurusunda Yaptıqı Yorum...

günLERDir AlaınDelon la ne yapsaq ne oy verseq diye konuşuoruz ama kararımızı vermeq zor oLdu.. $imdi geyik mizah cok yoğun bir böLüm.. oranın ağırlığını KaLdırmaq biraz zor.. vede biz daha önceqi konuşmalarımızda AlaınDelonla oraya önceden modLuğu olan veya halen mod olan birisini istememizdi..

Hatta bunuda yönetime sunmuştuq ve bizim aklımızda bir kişi vardı..Deecay in actığı konular geyikmizahta sadece vede hepsi aşağı yukarı son bir haftada verİlen konular..deecay cok efendi birisi ama geyik mizaha biz mod olan birini istiyoruz.bu benim ve AlaınDelonun ortak kararıdır

Ama tabiqi son söz yönetimin.. biz + veya - bir oy vermiyoruz..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=113733&page=5

Esmer'in YorumLarı Eski Bir Mod iSteniLdiqi belirtiLior... Ama Aka_EJay Yönetimde Hiç oLmadı Su Ana Kadar (BiLdiqim KadarıyLa)
Esmer CümLeLerinde Eski Bir Mod oLacaqını YeniLior...

AlainDelon 'ın Yorumu...

evet arkadaşım deecay senin hakında karar vermek çok zor ama hala kara vermiş degiliz ben seni ve bizim bölümle ilgilenen arkadaşları çok yakından takip ediyorum ve görüyorum sen son zamanlarda geyik mizah bölümüne ilgin gayet iyi ve begeniliyorsun bunun farkındayım ama gelelim yöneticilik için sadece bu bölüm degil bunun komik resimleri +18 geyikleri fıkraları ve komik flaş videolar bölümü var
ben sahsen seni o bölümlerde göremedim en azından şimdilik
iyi forumlar

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=113733&page=5

AlaınDelon +18 geyikleri fıkraları ve komik flaş videolar bölümü'nde PayLaşımı oLmadıqını BeLirtmiş. Bu Deecay'in 1 Eksisi...

Sonuc oLarak Aka_EJay'de AdayLıqını Koymus...

Aka_Ejay'e qeLince Ona Bi Kastım Yok... Forumda iLk Tanıdıqım we Su Anda Forumda En Sewdiqim (Kardesim Gibi Gördüqüm) ÜyeLerden Biridir...

iyi ForumLar...

Hayırlısı Ama orda 4 mod fazla olur:):p

akaya sonuna kadar +1903 bu gün maçı kazanırsak bidaha + vericem sana kardeşim:)

Alain Delon'un mesajı yukarı kayınca konuyu o açmış gibi gözüküyor

A.k.A_EjAy nickini başlığa ekledim

ewet deecay ın modluk basvurusundan bi ses çıkmadı henüz.senin güzel paylaşımlaın war.ayrıca werilen konuları hemencecik buluosun ( en azından benim açtığım ama daha önce verilen :) )
yani bu iş sana yakısır.benden +45453412 :goz:

henüz erken diye düşünüyorum

sonuna kadar destekliyorum kardeşi... ama bizide koy şu geyiklere hep mod. koyuyon olmuyor...

veeeeeeeeeeeeeeeeeee

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1903

+ Mervem +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri