infatuate
İstirahatte
işte size aşık bir mod, kime aşık olduğuysa sitemizde merak konusu =) bakalım kimmiş green =)
infatuate:
slm green =)
' •• Gгєєη ••:
Selam infatuate : )
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
' •• Gгєєη ••:
vaLLa yoLunda mı biLmiyorum ama ben iyi oLmaya calısıyoRum .
Sen nasılsın ?
infatuate:
ben gayet iim =) hayırdır bi sorun mu war ?
' •• Gгєєη ••:
Sorunlar her insanın hayatında vaRdır geneLde .Su sıralar biRaz iSlerde yoğunum sanırım ondandır.
infatuate:
hmm peki bakalım =) ismini we yaşını öğrenebilirmiyiz ?
' •• Gгєєη ••:
İSmim Kenan . 22 yasındayım ..
infatuate:
neler yaparsın kenan ? günlerin nasıl geçer ?
' •• Gгєєη ••:
Sıradan ve heRzaman ki gibi aynı .. Sabah 8:30 oFis .. sonRa aksam okuL .. aynı herSey .. tabi büyük kacamakLar yaparım günümün % 60 ı HH de Gecmek te : )
infatuate:
ehehe =) ne iş yapıosun ?
' •• Gгєєη ••:
Muhasebeciyim .. Ama diplomasız : ) okuL bitince ins. bende dipLomalı olucam
infatuate:
nerelisin aslen ? kaç kardeşsiniz ?
' •• Gгєєη ••:
Aslen Gaziantepliyim .. ve Gaziantep te yasamaktayım ..
2 kardesiz abLam evLi . bi bekaR ben varım yani : )
infatuate:
yokmu özel biri =)
' •• Gгєєη ••:
GeneLde meRak konusu ama : ) insanın hayatında mutlaka özeL biriSi oLmalı .. Su sıraLar var Canımcım : )
infatuate:
supermiş =) tanıomuyuz peki :utan
' •• Gгєєη ••:
-- biLmem .. tanımıyoRsunuzduR kesin : ) beLki de tanıyoRsunuz .. Bu kadaR biLinmesi daha hayıRlı bence HH icin : ))
infatuate:
çıkar mutlaka ortaya
' •• Gгєєη ••:
umaRım : )
infatuate:
seni mutlu eden we huzurunu kaçıran şeyler nelerdir kenan ?
' •• Gгєєη ••:
Beni mutLu eden seyler kısacası hatıRlanmak ve umuRsanmaktır. En coq mutLu oLdugum sey dogum günümde hatıRlanması ve süpRiz yapılmasıdır. cunku insanın senede bir günü kendisine özeLdir. o günde de hatırlanmak insanı cok mutlu edeR. En mutsuz eden seyde Cıkarcı insanlar, yalan ve haksızlık .. iki günlük dünya icin kalp kırmayı hic sevmem .. kalp kırmamaya dikkat edeRim ..
infatuate:
çok sinirlendiğin zamanlarda tepkin ne oluo ?
' •• Gгєєη ••:
GeneLde hemen tepki göstermem .. susmayı tercih ederim .. insana en güzeL cevap susmaktıR .. Suan msn iLetimde de beLLi oLuyor zaten .. o söz susmamdan kaynaklanan ve ihaneti andıRan güzeL biR sözdüR .. SaiR misaLi dizeLerimde anLatıRım öFkemi neFretimi :durdurun
infatuate:
ehehehe =)) hayatının zirwesinde ne war peki ?
' •• Gгєєη ••:
Okulu bitirip kendi oFisimi kurmak .. güzeL bir yaSam ve KaFa dengi biR hayat Arkadası ..
GeneLde heRkes bu tüR istiyor Ama
idaRe edin artık : )
infatuate:
=) siyah we mawi nedir snn için ?
' •• Gгєєη ••:
Siyah : Matem - üzüntü ..
Mavi : Sevinc ve mutLuLuk ..
ben yeSiL Rengi SeveRim onun önemi büyüktüR benim icin : )
infatuate:
=) gelelim hackhell'e,anlat bakalım biras bize hhyi =)
' •• Gгєєη ••:
iLk baslaRda cogumuzun sömüRgecikle basladıgı biR yeR HH,program arıyordum ve bi arkadasın tavsiyesi üzerine giRdim ..Aradan bir kac ay gecti .. biR baktım güzeL arkadasım hep oRada Romantizm de fiLan ..Bende takıLmaya baSladım .. ve gördüm ki hersey paylastıkca güzeL .. yorum ve tesekkür aldıkca güzeL .. ondan sonra güzeL arkadas ortamıyla vazgecilmesiz oLdu HackheLL : )
infatuate:
seni sinirlendiren şeyler nelerdir peki forumda ?
' •• Gгєєη ••:
UkaLa davRanan kiSiLer .. Begenmedigi haLde yorum yapıp CamuR atan kisiler .. Sacma yorum yapıp biRde tesekküR butonunu kuLLanmayı biLmiyen kisileR .. biRde kendini FazLa kasıp kaLp kıRan mod.cuq Lar dieLim : )
infatuate:
ehehe =) son olarak bana we hhye söylemek istediğin bişeyler warmı green ?
' •• Gгєєη ••:
Umarım Arkadaslıklarımız HH de kaLıcı ve süRekli oLur .. En uFak nedenLerle kimse biRbiRine kırıLıp küsmez ve HH yi bıRakmaz .!Bu güzeL dostlukların devamını diliyoRum ..
Size de Bora iLe mutLulukLar diliyoRum infatuate : )
infatuate:
çok tşkler dileklerin we bu güsel sohbetin için =) görüşmek üzere =)
' •• Gгєєη ••:
ben tesekküR edeRim Sana ve vakit ayıRıp okuyan Arkadaslarıma ..kendinize iyi bakın .. Görüsmek diLeğiyle ..
edit: green'in kar topu macerasını dinleyelim mi =)
' •• Gгєєη ••:
Kücüklüğüm de yasadıgım güzel bir anıyı anlatayım size ..
Oturdugumuz Sitemizde en sevdigim iki tane arkadasım var .. birinin kız kardesi benle yaşıt.
kız kardesiyle aynı okula gideriz hep aynı oyunları oynarız fiLan : )
kış günü güzeL biR kaR yagmıstı ve biz hep beraber dısarıya cıkmıstık.
Arkadaslarımdan birisi kar topları hazırlayalım ikiye iki cephe kuralım ve savasalım demisti.
Bizde neden olmasın, cok güzel olur diye basladık kar topu hazırlamaya ..
tam savas basladı derken arkadas bir kar topu attı ve kız kardesini basından vurdu ..
tabi kız kardesi yanımda aynı cephedeyiz : ) bi baktım bi bağırma sesi ve kardesinin kaFası kanıyor ..
Ne oLdu deRsiniz : Sen tut Kar topunun icinde taş koy FıRLat bize ..
Artık bu duRuma güLermisin agLarmısın : ) vaLLa biz cok güLmüstük o oLaya ..
tabi sonradan hatıRLadıkca : ) Siz Siz oLun Savasta hersey mübahtır diyerek
böyle seyler yapmayın

infatuate:
slm green =)
' •• Gгєєη ••:
Selam infatuate : )
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
' •• Gгєєη ••:
vaLLa yoLunda mı biLmiyorum ama ben iyi oLmaya calısıyoRum .
Sen nasılsın ?
infatuate:
ben gayet iim =) hayırdır bi sorun mu war ?
' •• Gгєєη ••:
Sorunlar her insanın hayatında vaRdır geneLde .Su sıralar biRaz iSlerde yoğunum sanırım ondandır.
infatuate:
hmm peki bakalım =) ismini we yaşını öğrenebilirmiyiz ?
' •• Gгєєη ••:
İSmim Kenan . 22 yasındayım ..
infatuate:
neler yaparsın kenan ? günlerin nasıl geçer ?
' •• Gгєєη ••:
Sıradan ve heRzaman ki gibi aynı .. Sabah 8:30 oFis .. sonRa aksam okuL .. aynı herSey .. tabi büyük kacamakLar yaparım günümün % 60 ı HH de Gecmek te : )
infatuate:
ehehe =) ne iş yapıosun ?
' •• Gгєєη ••:
Muhasebeciyim .. Ama diplomasız : ) okuL bitince ins. bende dipLomalı olucam
infatuate:
nerelisin aslen ? kaç kardeşsiniz ?
' •• Gгєєη ••:
Aslen Gaziantepliyim .. ve Gaziantep te yasamaktayım ..
2 kardesiz abLam evLi . bi bekaR ben varım yani : )
infatuate:
yokmu özel biri =)
' •• Gгєєη ••:
GeneLde meRak konusu ama : ) insanın hayatında mutlaka özeL biriSi oLmalı .. Su sıraLar var Canımcım : )
infatuate:
supermiş =) tanıomuyuz peki :utan
' •• Gгєєη ••:
-- biLmem .. tanımıyoRsunuzduR kesin : ) beLki de tanıyoRsunuz .. Bu kadaR biLinmesi daha hayıRlı bence HH icin : ))
infatuate:
çıkar mutlaka ortaya
' •• Gгєєη ••:
umaRım : )
infatuate:
seni mutlu eden we huzurunu kaçıran şeyler nelerdir kenan ?
' •• Gгєєη ••:
Beni mutLu eden seyler kısacası hatıRlanmak ve umuRsanmaktır. En coq mutLu oLdugum sey dogum günümde hatıRlanması ve süpRiz yapılmasıdır. cunku insanın senede bir günü kendisine özeLdir. o günde de hatırlanmak insanı cok mutlu edeR. En mutsuz eden seyde Cıkarcı insanlar, yalan ve haksızlık .. iki günlük dünya icin kalp kırmayı hic sevmem .. kalp kırmamaya dikkat edeRim ..
infatuate:
çok sinirlendiğin zamanlarda tepkin ne oluo ?
' •• Gгєєη ••:
GeneLde hemen tepki göstermem .. susmayı tercih ederim .. insana en güzeL cevap susmaktıR .. Suan msn iLetimde de beLLi oLuyor zaten .. o söz susmamdan kaynaklanan ve ihaneti andıRan güzeL biR sözdüR .. SaiR misaLi dizeLerimde anLatıRım öFkemi neFretimi :durdurun
infatuate:
ehehehe =)) hayatının zirwesinde ne war peki ?
' •• Gгєєη ••:
Okulu bitirip kendi oFisimi kurmak .. güzeL bir yaSam ve KaFa dengi biR hayat Arkadası ..
GeneLde heRkes bu tüR istiyor Ama
infatuate:
=) siyah we mawi nedir snn için ?
' •• Gгєєη ••:
Siyah : Matem - üzüntü ..
Mavi : Sevinc ve mutLuLuk ..
ben yeSiL Rengi SeveRim onun önemi büyüktüR benim icin : )
infatuate:
=) gelelim hackhell'e,anlat bakalım biras bize hhyi =)
' •• Gгєєη ••:
iLk baslaRda cogumuzun sömüRgecikle basladıgı biR yeR HH,program arıyordum ve bi arkadasın tavsiyesi üzerine giRdim ..Aradan bir kac ay gecti .. biR baktım güzeL arkadasım hep oRada Romantizm de fiLan ..Bende takıLmaya baSladım .. ve gördüm ki hersey paylastıkca güzeL .. yorum ve tesekkür aldıkca güzeL .. ondan sonra güzeL arkadas ortamıyla vazgecilmesiz oLdu HackheLL : )
infatuate:
seni sinirlendiren şeyler nelerdir peki forumda ?
' •• Gгєєη ••:
UkaLa davRanan kiSiLer .. Begenmedigi haLde yorum yapıp CamuR atan kisiler .. Sacma yorum yapıp biRde tesekküR butonunu kuLLanmayı biLmiyen kisileR .. biRde kendini FazLa kasıp kaLp kıRan mod.cuq Lar dieLim : )
infatuate:
ehehe =) son olarak bana we hhye söylemek istediğin bişeyler warmı green ?
' •• Gгєєη ••:
Umarım Arkadaslıklarımız HH de kaLıcı ve süRekli oLur .. En uFak nedenLerle kimse biRbiRine kırıLıp küsmez ve HH yi bıRakmaz .!Bu güzeL dostlukların devamını diliyoRum ..
Size de Bora iLe mutLulukLar diliyoRum infatuate : )
infatuate:
çok tşkler dileklerin we bu güsel sohbetin için =) görüşmek üzere =)
' •• Gгєєη ••:
ben tesekküR edeRim Sana ve vakit ayıRıp okuyan Arkadaslarıma ..kendinize iyi bakın .. Görüsmek diLeğiyle ..
edit: green'in kar topu macerasını dinleyelim mi =)
' •• Gгєєη ••:
Kücüklüğüm de yasadıgım güzel bir anıyı anlatayım size ..
Oturdugumuz Sitemizde en sevdigim iki tane arkadasım var .. birinin kız kardesi benle yaşıt.
kız kardesiyle aynı okula gideriz hep aynı oyunları oynarız fiLan : )
kış günü güzeL biR kaR yagmıstı ve biz hep beraber dısarıya cıkmıstık.
Arkadaslarımdan birisi kar topları hazırlayalım ikiye iki cephe kuralım ve savasalım demisti.
Bizde neden olmasın, cok güzel olur diye basladık kar topu hazırlamaya ..
tam savas basladı derken arkadas bir kar topu attı ve kız kardesini basından vurdu ..
tabi kız kardesi yanımda aynı cephedeyiz : ) bi baktım bi bağırma sesi ve kardesinin kaFası kanıyor ..
Ne oLdu deRsiniz : Sen tut Kar topunun icinde taş koy FıRLat bize ..
Artık bu duRuma güLermisin agLarmısın : ) vaLLa biz cok güLmüstük o oLaya ..
tabi sonradan hatıRLadıkca : ) Siz Siz oLun Savasta hersey mübahtır diyerek
böyle seyler yapmayın
the end :clap