Gitarı akort etmek için...

cobrados

New member
Reaction score
0
----------------------------------E (En üst tel Mİ TELİ)

----------------------------------A (LA TELİ)

----------------------------------D (RE TELİ)

----------------------------------G (SOL TELİ)

----------------------------------B (Sİ TELİ)

----------------------------------E (En alt tel Mİ TELİ)

Gitarda amatör olan arkadaşlar gitar akortunu artık rahatlıkla ve düzgün yapabilirsiniz.İhtiyacınız olan sadece bir mikrofon ve bu program...KOLAY GELSİN:)

GİTARI AKORT ETME
http://rapidshare.com/files/38870322/gitar__305__akort_etme.rar.html

ewt indirdim amatör arkadaşlar için ideal;)

SıpA' Alıntı:
ewt indirdim amatör arkadaşlar için ideal;)

Evt ideal aslında daha gelişmiş programlar var ama hem bu küçük hemde işe yarıyor denedim güzelde akor yaptım...

saol ya tesekkurler

telefonu aç;orda çıkan düüüt sesi la notasına denktir hemen hemen ordan yaparsın :D

vasya' Alıntı:
telefonu aç;orda çıkan düüüt sesi la notasına denktir hemen hemen ordan yaparsın :D

Aslında o profosyoneller için normalde bi gitarı orga görede yapabilirsin ama amatorler bunu yapmakta zorlanır yapar ama cok ugrasırlar:)

peki bu tune türü akort cihazları için düşünceniz ne? yani ne bilim bu tür aletleri kullanmak iyi midir. bi arkadaşım bana illa bişeyle akort edeceksen ya telefondan çıkan sesle ya da diyapozon kullan demişti. bu arada yeni başladım gitar çalışmaya. yardımınızı bekliyom:)

evet banada öle sölüolar.bende yeni başlamış sayılırım yani aslında baya oldu da:D ya galiba telefondan çıkan La sesi.ev arkadaşım ona göre ayarlıo.. herkerse başarılar bu yolda:D

eywallah saol kardeş yardımın için. ama tabi diğer gitar çalan veya çalışan üyelerden de cevap gelirse sevinirim:p

arkadasşlar forumu konturol ederseniz benim orda verdiğim amator şarkıalr var gitarın sesi bu programla akort edilmiş emin olmak için şarkılar dinleye bilirsiniz foruma bi göz atın benim kullanıcı adı olan.ok

Teşekkürler Kardeş Böyle Bişey Ariyordum Ben De Emeğine Sağlik

linki yenile...
yine de teşekkürler

bana çabuk yardımcı olun basıyom bir yer çıkyo pc de yeniyim ingilizce anlamıom helpppppppppppppppppppp

Yardım isterken EMİR verirmiş gibi yardım istersen kimse yardımcı olmaz sana...!

teşekkürlerrr çok yardımcı oldu

ya arkadaşlar ben indiremedim bu programı. yardım eder misiniz lütfen. yardıma ihtiyacım var...

Geri