maximus
GeNeRaL
tesekkurler arkadasım
kumpas' Alıntı:arkadaşlar gitarı aldım ve bugün ilk parçamı çaldım çok kısa ama olsun 24 saat dolmadan ilk parçamı çaldım sınavlar geçsin kursada başlayacağım
sıpa bişey daha sormak istiyorum sana kulağını eğitmeyi unutma demişsin ya anlamadım onu ne yapabilirim kulağımı eğitmek için
yeni başlayanlar için resimlerin olduğu bir site var site adı vermekte yasak galiba onu nasıl paylaşabilirim
kesinlikle katılıyorum.elbette burdaki teknik bilgi önemlidir..ama kurs almak olmazsa olmaz.değilse başladığınız zaman başaramadığınızı görmek sizi daha işin başındayken soğutur.tkncnt' Alıntı:kesinlikle kurs almak şart. bende kendim başladım ama kendi kendine haftalar alacak bi konuyu bir bilenin sana 10 dakikada öğretebileceğini görmek kendin devam etme fikrini baltalıyo haberin ola.. birde çalgıda doğru teknik ilerlemeni sağlayan tek etkendir. yanlış başlamak hızlanmanı ve gelişmeni engeller ve yanlış teknik oturursa eline düzeltmek çok zordur..ben ders verdiğim öğrencilerde sürekli teknik izlerim taa ki oturana kadar..çünkü çalgı parmak anatomini belirli bi yerden sonra kendine göre adapte eder..resmen parmak yapını bile değiştirir zamanla.. (küçük yaşta başlamak iyidir geyiği bu yüzden, parmakların gitara göre şekillenir).. kıza sözün özü kesinlikle ders almakta , bi bilenle çalışmakta fayda var..
başarılar şimdiden..
~PRENSES~' Alıntı:Bendede Gİtar Var 6 7 Ay Kadar Bİr EĞİtİm Aldim Ama KazandiĞim Okulda KullandiĞim EnstrÜman DeĞİŞtİĞİ İÇİn Pek Fazla Çalamiyorum![]()
eserdevran' Alıntı:arkadaşlar video destekli gitar dersleri piyasada varmı biraz daha hızlı öğrenmek için... Aslında uygulamada iyiyim sahnede alıyorum hiç bi problemim yok ama sıradan oluoyor. kendimi iyice geliştirip teknik olarak ilerlemek istiyorum açıkcası..Eğer piyasada varsa böle bi cd vs. veya internette yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar..
eserdevran' Alıntı:arkadaşlar video destekli gitar dersleri piyasada varmı biraz daha hızlı öğrenmek için... Aslında uygulamada iyiyim sahnede alıyorum hiç bi problemim yok ama sıradan oluoyor. kendimi iyice geliştirip teknik olarak ilerlemek istiyorum açıkcası..Eğer piyasada varsa böle bi cd vs. veya internette yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar..
korkunbenden' Alıntı:görsel anlatım olarak elinde video olan var mı, varsa çok makbule geçer..
şimdiden teşekkür ederim.. kolay gelsin..
varsa bir site adresi falan söylesenizde ordan indirsek..