gitti gidiyor:(

vinsinity

New member
Reaction score
0
ya kızlar bana yardım edin noooolur ya sızden yardım istedim cunku onun dilinde en iyi siz annarsınız.

askımı kaybetmektn cok korkuorm.surekli kavga edıorz onla ama hala bni cok sevdiini soyluo.birbirimizden yavas yavas soğumaya basladık diyebilirm...Ama dediğim gibi hala cok sevıorz birbirimizi.:(

ya ltfn bana söylein dediğim gibi onu kaybetmektn cok kourkuoyorum bana ona karsı nasıl davranmalıyım ona neler yapmalıyım yapabilceklerimi yaptım(hatta sınıfta öğretmenlerin onunda sırasına guller koyup yazılar yazdım:sigara: )

yorumlarınızı beklıoyurm(özelliklede kızlar sizin:goz: )

hadi aslihan vazgectm dielim söle bana ne yapiiim:( :eek:

bi kız degilim belki ama kadınların dilinden anladıgım söylenir azda olsa bence yapman gereken ona yapmadıgın şeyleri tatırmak hiç gül götürmediysen bigün kocaman bi demet yaptır ve yanına git sadece bu degil buna benzer şeyler yap onu şaşırt sevdigini ve onsuz yapamıycanı hissettir elinden geldigi kadar içten davran sonunda oda sende bazı şeylerin degiştigini fark ediceksiniz ve son mutluluk =)

Gercekten seviosanız zten bisi olmaz merak etme.. ;)
herkes kavga eder sonucta tuzu biberi bu.
neden tartısıoz die takma kafana yani..
sabret düzelir ;)

+ tartısırken biraz alttan almayı dene derim ;)
yada tartıstıgızda o sinirle felam konusma..
sinirin gectikten sonra mantıklı bi sekilde dusunup öle hareket et.

içimi rahatlattınız desem ne dersiniz:goz:

ama beklıorm daha gorusleiniz

Anlayışlı ol ve herşeyi ben bilirim türü davranışlarda bulunma + onu gerçekten dinle ve unutmamaya çalış.

ehehe :D vişneli çikolata al kargo ile gönder :D yanınada bi not :p

güzin abla köşesi olmuş yahu:) onu gerçekten seviyosan git sensiz yapamam de ve solarizin dediklerini uygula güzel özetlemiş

crazyboy_9999' Alıntı:
güzin abla köşesi olmuş yahu:) onu gerçekten seviyosan git sensiz yapamam de ve solarizin dediklerini uygula güzel özetlemiş

katılıorum valla :D

bence önce kendine güven sakın onu kaybedeceğini düşünme
sonra onunla konusurken biras kendini düşünerek konus ama onu sakın kırma ve sıkma

Geri