Gizli kamera şoku

Aslında üzücü bir olay ama bunu çok masum göstermeye çalışıyorlar.Birisi Türkiye nin değişmez muhalefetinin hırçın başkanı öbürü aynı partiden milletvekili.Daha önce 18 sene Baykal ın sekreterliğini yapmış bir de.Üstelik ikiside evli ve olayın içinde kadın vekilin eşide var.Bu çok çarpık bir ilişki arkadaşlar.Masumane bakılamaz.Bu bir rezalet.Türkiye ye ne kadar korkunç bir insan olduğunu gösterdi. Bu olayın hiç kimsenin başına gelmesini istemem.Ama Baykal çok uğraştı milletle.Allah aşkına söylesin birisi Anayasa Mahkemesi ne gitmekle tehdit etmekten ve milleti aşırı derecede gergin yapmaktan başka ne yaptı?Ülkemize zararı çok oldu.O yüzden Baykal ın başına gelmiş olmasına üzülemedim.Eden bulur meselesi

Bu vakayı başka vakalarla eşleştirenler var.Sadece şaşıyorum.Bir defa hiç bir seks skandalı bunu kadar çarpıcı olmadı.Turgut Altınok 10 sene önce bu durumu yaşamış ve cezasını da çok yüksek oy potansiyeli olduğu anda aldı.Bir daha aday gösterilmedi.Sonuçta o bir ilçenin belediye başkanıydı ve bu olaydaki gibi çarpıklıkların üstünde bir olay yoktu.Şu anda bahsettiğimiz kişi Türkiye nin değişmez muhalefetini ,değişmez başkanı.Kıyaslama kabul edilemez.Kıyaslama yapanlar zaten ideolojik körlükten hiçbir şeyi göremediği için bunu da göremez.Elini vicdanına koysun söylesin olayı küçük görüp başkalarıyla kıyaslama yapanlar.Sağ,ülkücü,muhafazakar büyük bir partinin bir lideri hem kendisi evli hem karşıdaki kişi evli hem o kadın milletvekili hem de olayın içinde kadının kocası da olacak ve bu olaya bu kadar sıradan yaklaşmaya çalışılacak.Gülerim ben .Herkeste güler.İdeolojik kör olanlar hariç tabi.Ama yinede dediğim gibi bu olay üzücü bir olaydır.

kasatin sahte oldugu ortaya cikmis... 40 yerde yapistirma tespit edilmis kasette... yani ap acik duzmece bir kaset tamamen komplo

Baykal'ın mazlumu oynama taktiklerine benziyor
kendi vermiştir piyasaya kim bilir..

Zina Yapmak İğrenç Bişeydir .. Baykal'ı Zina yaptığı için Kınıyorum ama Zor bir durum Bence Hemen Özür Dilemesi Gerekiyor ..

faşizm tam da böyle bişeydir. Sivil darbecilerin ahlakı da yok elbette. Baykal'ı istifa ettirmek için her yol deneniyor, muhalefetsiz bir iktidarda faşizm doyasıya yaşanır elbette, ama bir de şuna dikkat edilmeli sokakta halkın akp'ye öfkesi artıyor, yumruklar sıkılmış durumda açıkça görülüyor, ve hayra alamet değil.

ya ne sacmaliyorsunuz kardesim video kaseti baykalin bu cok acik. Bu olayda birde baykali mazlum gostermeye calisiyorlar. Bazi arkadaslarin dedikleri gibi baykal evli bir de evli bir kadinla iliskiye giriyor. Bundan daha igrenc ne olabilir. daha neyi savunuyosunuz anlamiyorum birakin bu ayaklari. Kadin bi de vekil olmus. Baykal her yattigini vekil yaparsa boyle vay bu ulkenin haline ozaman.

AKP ye muhalefet olacagim diye bu kadar kuculmeyin, tarafsiz olmaya calisin biraz o at gozluklerinide cikarin.

ülke siyasetinin vardığı doruk nokta. vatandaşlar bu tür olaylarla meşgul olduğu sürece ülke siyasetini belirleyecek konular belden yukarı çıkmayacak gibi görünüyor. ilk bakışta sadece Deniz Baykal'ın zararına gibi görünen bu olayın aslında, bütün aklı başında ve demokrat insanların düşünebileceği gibi, en büyük zararı Türk siyasetine ve milletinedir. Baykal'a gülenlerin cehaletlerinin farkında olmaları dileğiyle.

Şimdi burda edep ahlak edebiyatı yapan arkadaşlara sunu soruyorum.Benzer bir kaset diyelim ki Erdoğan için ortaya çıksaydı yine aynı edebiyatları yapacaklarmıydı.

Baykal için üzüldüm ama Dünyanın her yerinde bukadar önemli bir siyasetci için bu bir haberdir

Bu olay sanırım gerçek çünkü CHP apar topar görüntüleri yayından kaldırttı. Yani baykal karısını aldattımış

kesinlilke haklısın. katılıyorum

Geri