Gizli Konusma Dilleri...

_KeMaLiST_

New member
Reaction score
0
Arkadaslar aranızda gizli konusma dilleri hakkında bilgisi olan varmı?

Ama burada konusuldugu gibi sifreli ve cok zor olan dillerden bahsetmiyorum...

Mesela herkesin bildigi kuş dili gibi dusunebilirsiniz (her hecenin arasına "G" koymak)

Benim cozmeye calıstıgım bir dil var ama elimde neredeyse hic kelime olmadıgı icin basarılı olamıyorum...

Bildigim sadece iki kelime var "emedeter" ve "Ltlıkatar"...

Emedeter cok basit bir kelime (baglac gibi bisey)

Ltlıkatar ise bir cisim...

Bu dilde butun kelimelere aynı islem uygulanıyor ve uzun kelimelerin anlasılması daha kolay oluyor...

Eger yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkurler...

daha fazla kelıme warmı bıldıgın o dılle ılgılı...

fi fu dili gibi bişi var gayri mesruların kendı aralarında konustugu polisin ayıkmasın dıye ama bu dedıgınle alakası yok o dilin..

Daha fazla kelime bilmiyorum ama bu kelimeler tamamen harflerin yer degistirmesinden ve fazladan harf ekleyerek olusuyor onu biliyorum...

Ama soyledikleri kadarıyla hicbir harf atılmıyor... Ne kadar dogru bilemem ama bildiklerim bu kadar....

Sizin hic buna benzer bildiginiz diller varmı?

peki bu kelimeyi biz çözmeye çalışsak diecem ama "emedeter" ve "Ltlıkatar"... ing. mi yoksa tükçe mi kriptelenmiş

Bu dilde konusulan hersey turkce ama ozel isimler degismiyor...

şimdi hatırlayamadıgım bir program vardı geçen yııl görmüştüm sen arkadaşına yazacagın yazıyı yazıyorsun programbir resim dosyasının içine ekliyor dosyayı normal bilğisayardan açtıgın zaman sadece resim görünüyor ama program yüklü bilğisyardan açtıgın zaman yazıları okuya biliyırsun güzel bir program merak eden varsa araştırsın derim

Geri