Gizli Soruyu Biliyorum ama ?

yolcu55

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba benim kiz arkadaşimin maili vardi şifresini biliyodum degişmiş ama gizli sorusunu biliyorum ancak şifresinin degiştigini farketmeden nasil bilebilirim şuan kullandigi şifreyi.gizli sorusunu biliyorum ancak şuan kullandigi şifresini bilmiyorum gizli soruyu girip degiştirirsem şifreyi anlar benim degiştigimi yani işin özeti şuan kullandigi şifre lazim bana nasil alabilirim gizli soruyu bilmeme ragmen

yolcu55' Alıntı:
kullandigi şifreyi.gizli sorusunu biliyorum ancak şuan kullandigi şifresini bilmiyorum

İstediğinizi Biraz daha açık bir dille anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız..

yani sifresini degişti ama suan gizli sorusunu biliyorum.kullandigi şifreyi nasil ogrenebilirim.

şifresini deiştirmek zorundasın ..

ya senin işin zor bence hiç ugrasma we ugrastırma şifre deiştirmeden olmaz!!

peki gizli sorusundan yeni şifre aldigimda eski şifresine ulaşabilirmiyim.tekrar o şifreyi koymak için

Arkadaşım olay şu.....

gizli soru seçeneği şifre unutuldunda şifreyi sıfırlamak için olan yontemdir. sen gizli sorunun cevabı ile o adresin şifresini değiştirirsin önceki şifreyi bulamazsın. formda fake keylogger fake msn felan var onları dene eğer direk şifresini istiorlar :)

kullanılan şifreyi öğrenemessiniz ..
ancak şifre değiştirilebilir..

ama benim kız arkadaşım benden gizli şifre kullansa :)

......................

kardes yapabilecegin tek bisey var ama oda cok dusuk bi ihtimal. eger kız arkadasının baska mail adreside varsa ve alternate mail kullanıyorsa anca o zmn olur bu is (tabi diger mail adresine verdigi alternate adresin senin kırmaya calıstıgın adres olması, ayrıca her iki adreste kullandıgı sifrenin aynı olması lazım). diyelimki butun bu dedigimiz kosullar tutuo (onu ogrenmek sana kalmıs tabi) misal sen hotmailin sifresini ogrenmeye calısıosun ve diger mail adreside yahoo olsun. gircen yahooya sifremi unuttum, alternate mail adresime gonder dicen, sifre hotmaila gonderilecek. soora gircen hotmaildan gizli soru olayını yapcan, soora yahoodan gelen maildan esas sifreyi ogrencen.
cok dusuk bi ihtimal demistim :)

şifresini değiştirmen lazım baska yolu yok gizli soru yöntemiyle

angainor' Alıntı:
kardes yapabilecegin tek bisey var ama oda cok dusuk bi ihtimal. eger kız arkadasının baska mail adreside varsa ve alternate mail kullanıyorsa anca o zmn olur bu is (tabi diger mail adresine verdigi alternate adresin senin kırmaya calıstıgın adres olması, ayrıca her iki adreste kullandıgı sifrenin aynı olması lazım). diyelimki butun bu dedigimiz kosullar tutuo (onu ogrenmek sana kalmıs tabi) misal sen hotmailin sifresini ogrenmeye calısıosun ve diger mail adreside yahoo olsun. gircen yahooya sifremi unuttum, alternate mail adresime gonder dicen, sifre hotmaila gonderilecek. soora gircen hotmaildan gizli soru olayını yapcan, soora yahoodan gelen maildan esas sifreyi ogrencen.
cok dusuk bi ihtimal demistim :)
arkadaşım senin söylediğin şey imkansız ve kafa karıştırıcı bir kere alternetif bişr mail vermiş olsan bile sadece parolan sıfırlanır yani şuan kullandığın şifreyi kesinlikle öğrenemezsin...

Ya Kardeşim Kız Arkadasın SAna Güvenir Hazırla Bi Hotmail Fakesi YEdir Ona Sifreyi Degiştirmene Gerek Flan Kalmaz Bu İş Bu Kadar Basit Sendende Yer ARtık Fakeyi Deilmi :DD Hotmail Fakesini Bulamassan BAna Ulaş Sana Yardımcı Olurum

hiç şifre falan değiştirme kızla konuş bence...

bi altarnetaif yolu daha var !!
Hotmail Bruts ile Sifreyi Kırabilirsin ve degiştirmenede Gerek Kalmaz BUndanda Kız Arkadasının HAberi Olmaz !

bence sen o kızı unut!pis kokular alıyorum!!!

1- msn passworddan [email protected] die bir hesap al kendine

2- kız arkadaşının gizli sorusunu gir ART4_3 gibi birşey yap şifreyi değiştir

3- msn password hesabından kız arkadaşına ;

Değerli üyemiz mail şifreleriniz güvenlik açısından yenilenmiştir,lütfen şifrenizin gönderilen şifre www.bilmemne.com tarafından tam güvenli seçilmiştir isterseniz daha uygun şifreleri kullanabilirsiniz.

4- dua Et kız bu şifreyide değiştirmesin :)

5- passoword hesabını etkinleştirmen lazımki mail atabilesin etkinleştiremiyorsan password dan msn ye gir kız arkadaşını ekle gönder gitsin bu yazıyı bişi olmaz...

Klasik Bir Yöntem ama napalım aklıma gelen budur.

bilmem ne olan yerlere hangı hesabı kullanıyosa onu yazx ben burdan yazarsam reklam oluyo :D

Slm Arkadaşlar Sanirim şifresi Alinacak Olan Benim

Yolcu55= Sakin Deneme

Geri