Gizli Tanık: Erdoğan'a uçaksavarla saldırı yapılacaktı

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Gizli Tanık: Erdoğan'a uçaksavarla saldırı yapılacaktı

Operasyonda gözaltı ve aramalar için verilen mahkeme kararında, Erdoğan'a karşı uçaksavar mermisinin kullanılacağı bilgisi yer aldı

Ergenekon operasyonunun 12. dalgası kapsamında gerçekleştirilecek gözaltı işlemleri ve aramalar için çıkarılan mahkeme kararında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan bir eylem planı da yer aldı.

Kararda, bir süre önce, bir gizli tanığın anlatımları doğrultusunda, Bursa Gemlik'teki bir çiftlikte yapılan aramada, ABD malı uçaksavar mermisine ulaşıldığı belirtildi.

Gizli tanığın, Ergenekon örgütünün uçaksavar mermisini, Erdoğan'ın uçağına yönelik eylemde kullanmayı amaçladığı bilgisini verdiği anlaşıldı.

İstanbul'daki nöbetçi mahkemenin gözaltı ve arama kararında zanlıların işlediği iddia edilen suçlar, "Ergenekon silahlı terör örgütü içinde faaliyet göstermek, örgüte üye olmak ve örgüte yardım etmek şüphesi" şeklinde sıralandı.

Emniyet'in Ergenekon yapılanması için "terör örgütü" tanımını yaptığı belirtilen kararda, örgütün eylemleri şöyle özetlendi:

* 2006'da Cumhuriyet'e atılan el bombaları.

* 2006'da Danıştay 2. Daire eyleminde Mustafa Yücel Özbilgin'in öldürülmesi.

* 2007'de Ümraniye'de 27 adet el bombası ele geçirilmesi.

* 2007'de Eskişehir'de Fikret Emek'in evinde silahlar ve patlayıcılar ele geçirilmesi.

* Yargıtay mensupları, Başbakan, birçok gazeteci ve yazara yönelik suikast planları.

* Eski Özel Harekat Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin'in evinden çıkan S-1 belgesi ve suikast planları.

* Şahin'in evinden çıkan krokiler doğrultusunda yapılan kazılarda bulunan silahlar.

* Emekli Orgeneral Şener Eruygur'da ele geçirilen askeri darbe planları ile, gazeteci Mustafa Balbay ve emekli Oramiral Özden Örnek'in günlüklerindeki bilgilerin benzerlik taşıması.

'Hedef Erdoğan'

Bu gerekçeler, Ergenekon operasyonunun önceki dalgaları için verilen mahkeme kararlarında da yer alıyordu. Ancak, son kararda, önceki kararlarda yer almayan bir gerekçe daha dikkati çekti.

Kararda, şu ifade yer aldı: "Gizli bir tanığın beyanlarında, Gemlik'te yapılan aramada Başbakan Erdoğan'a yönelik, 'uçağının inişe geçtiği sırada" yapılacak saldırıda kullanılmak üzere saklanan bir ABD menşeili uçaksavar mermisinin ele geçirilmesi."

Bu bulgulara, bir gizli tanığın ifadesiyle ulaşıldı. Gizli tanık, savcılığa, Gemlik'in Engürücük köyündeki bir çiftlik evinde, Erdoğan'a yönelik eylemde kullanılmak için silah saklandığını bildirdi.

6 Nisan'da çiftlikte yapılan aramada, uçaksavar mermisi ile bir tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Anadolu Ajansı'nın geçtiğimiz günlerde duyurduğu haberde söz konusu çiftlikte bir roketatar bulunduğu belirtilmişti.

(Milliyet)

Kaynak:http://www.zaman.com.tr/haber.do?ha...anik-erdogana-ucaksavarla-saldiri-yapilacakti

Bu bulgulara, bir gizli tanığın ifadesiyle ulaşıldı. Gizli tanık, savcılığa, Gemlik'in Engürücük köyündeki bir çiftlik evinde, Erdoğan'a yönelik eylemde kullanılmak için silah saklandığını bildirdi.

kendileri koyuyolar kendileri buluyolar. bi senaryo yazmışlar oynuyolar...

40 yıldır bu millete aksiyon filmi diye karamurat,malkoçoğlu izletirsen,dini film diye ramazandan ramazana fatma girik ten rabia hatun,figüranlardan Hz. ömer oyantırsan, aşk filmi diye kör topal ajitasyonları çekersen, ara dönem yaşamadanda doğrudan MATRİX e tüllersen,olan biten herşeyi senaryo, komplo diye tanımlaman mümkündür kardeşim.

her bir dalga gözaltına alınmalarda, bunca silah mühimmat dökümanın hepside,bağlantıları kuramayanlar için puzzle gibi gelmesi normal sanırım. parçaları yapıştıramayanlar ,akıl yürütme yapamayanlar,ilişkilendirme ve muro kadar olsun çözümleme yapamayanlar için herşey fasafisodur zaten.

zaten haberi veren kaynak belli zaman yandaş medya kendi yazıyor böle asılsız haberleri

zaten haberi veren kaynak belli zaman yandaş medya kendi yazıyor böle asılsız haberleri

gerçekleri kabul etmek bu kadar zormu..Adamlar belli ki bir darbe hazırlığı içindeler..sizler de bunlara çanak tutuyorsunuz.. neymiş efendim onlar saygıdeğer kişilermiş..elbette öyle olacak.. yoksa dağdaki çoban kalkıp da darbe girişiminde bulunacak değil.. bide avatarına ATATÜRK resmi koymuşsun sorsan cumhuriyetçisin ..sen inanmamaya devam et.. bana o bi generalin sahte kimlik çıkarıp hastaneye yatışını daha sonra sağlam girdiği hastaneden ölümcül bi virüs kapmasını açıkla.. ister yandaş ister başka bi medya aracılığıyla.. bu sorunun cevabını senden merakla bekliyorum

İşinize GeLen HaberLer Gerçek, İşinize GeLmeyenLer Uydurma.SaçmaLamaLarınızı İzLiyorum Sabahtan Beri. Yok HaberLer AsıLsız,Yok O SiLahLarı Oraya AKP Koymuştur.Kaynak Kötüymüş. Yanlıymış.Ateş OLmayan Yerden Duman Çıkmaz.Bu Kadar İnsanı Suçsuz Yere Hiçbir Babayiğit Savcı İçeri ALmaz.KaLdı ki TutukLama Kararını Bağımsız MahkemeLerin, Bağımsız HakimLeri Veriyo.
Zekeriya ÖZ TutukLansın DiyenLer Var. Atatürkçüyüm Diyen YargıLanamaz Diye Bir KuraLmı Var?
Mahkemden Tutuksuz YargıLanmak Üzere Serbest BırakıLanLar Neden Konuşmaz.Sinan AYGÜN Hergün TeLevizyona Çıkıyodu Nerde Şimdi.Çıkamaz SuçLamaLar Çok Ağır Çünkü.

Bu Kadar SiLah, Mühimmat, BiLgi,BeLge,Kroki ve PLan YaLan ÖyLemi.GoogLe dan BuLunanLarLa Kapatma Davası AçıLınca Bişey Yok.Ama BeLgeLi,DeLiLLi SuçLamaLar İsnat EdiLince Komplo

GüLdürmeyin İnsanı........

İşinize GeLen HaberLer Gerçek, İşinize GeLmeyenLer Uydurma.SaçmaLamaLarınızı İzLiyorum Sabahtan Beri. Yok HaberLer AsıLsız,Yok O SiLahLarı Oraya AKP Koymuştur.Kaynak Kötüymüş. Yanlıymış.Ateş OLmayan Yerden Duman Çıkmaz.Bu Kadar İnsanı Suçsuz Yere Hiçbir Babayiğit Savcı İçeri ALmaz.KaLdı ki TutukLama Kararını Bağımsız MahkemeLerin, Bağımsız HakimLeri Veriyo.
Zekeriya ÖZ TutukLansın DiyenLer Var. Atatürkçüyüm Diyen YargıLanamaz Diye Bir KuraLmı Var?
Mahkemden Tutuksuz YargıLanmak Üzere Serbest BırakıLanLar Neden Konuşmaz.Sinan AYGÜN Hergün TeLevizyona Çıkıyodu Nerde Şimdi.Çıkamaz SuçLamaLar Çok Ağır Çünkü.

Bu Kadar SiLah, Mühimmat, BiLgi,BeLge,Kroki ve PLan YaLan ÖyLemi.GoogLe dan BuLunanLarLa Kapatma Davası AçıLınca Bişey Yok.Ama BeLgeLi,DeLiLLi SuçLamaLar İsnat EdiLince Komplo

GüLdürmeyin İnsanı........

işte böle senin gibi düşünen geri kafalılar da böle ergenekon diye olan olaylara inanıyolar neden acaba akp gelmeden önce böle olaylar yoktu böle tutuklama kararı yoktu bide bişey sorayım nedense akp yanlısı kimseye tutuklanma kararı çıkmıyo nedense hep vatanını seven insanlar gözaltına alınıyo

işte böle senin gibi düşünen geri kafalılar da böle ergenekon diye olan olaylara inanıyolar neden acaba akp gelmeden önce böle olaylar yoktu böle tutuklama kararı yoktu bide bişey sorayım nedense akp yanlısı kimseye tutuklanma kararı çıkmıyo nedense hep vatanını seven insanlar gözaltına alınıyo

Geri KafaLı Hakaretini Sana İade Ediyorum.Benim Yazdığım Postta Sana Hakaret İçeren Tek KeLime Var mı? Seviyeni ve Karekterini Açığa Çıkartma.O Resmi Oraya KoymakLa Hakaret EdebiLeceğin Kanaatimi Uyandı Sende.En Az Senin Kadar Atatürkçüyüm. Ama Fikrimi İfşa Etmek İçin Kimsenin Boyunduruğuna İhtiyaç Duymam.

AKP YanLısı Neden Yokmuş GözaLtına ALınanLarda.AKP'den Önce Neden Yokmuş BöyLe Birşey.Sen İyimisin Arkadaşım.Konudan Haberdarmısın? DarbeyLe UzakLaştırıLmak İstenen Kim AKP; Destek Verdiği Partiye Darbe HazırLamak Hangi AkıLsızın İşi.Var mı BöyLe Bir Mantık.ELbette AKP YanLıLarı OLmaz İçinde.
AKP'den Önce Neden Yokmuş BöyLe Bişey.Çünkü Ondan Önce AKP'de Yoktu, DoLayısıyLa AKP için OLuşturuLmaya ÇaLışıLan Bir YapıLanma.Gaibten Haber GeLseydi O Zaman KurarLardı BeLki.

Terbiye SınırLarını Bir Daha Aşmazsın Umarım

Geri KafaLı Hakaretini Sana İade Ediyorum.Benim Yazdığım Postta Sana Hakaret İçeren Tek KeLime Var mı? Seviyeni ve Karekterini Açığa Çıkartma.O Resmi Oraya KoymakLa Hakaret EdebiLeceğin Kanaatimi Uyandı Sende.En Az Senin Kadar Atatürkçüyüm. Ama Fikrimi İfşa Etmek İçin Kimsenin Boyunduruğuna İhtiyaç Duymam.

AKP YanLısı Neden Yokmuş GözaLtına ALınanLarda.AKP'den Önce Neden Yokmuş BöyLe Birşey.Sen İyimisin Arkadaşım.Konudan Haberdarmısın? DarbeyLe UzakLaştırıLmak İstenen Kim AKP; Destek Verdiği Partiye Darbe HazırLamak Hangi AkıLsızın İşi.Var mı BöyLe Bir Mantık.ELbette AKP YanLıLarı OLmaz İçinde.
AKP'den Önce Neden Yokmuş BöyLe Bişey.Çünkü Ondan Önce AKP'de Yoktu, DoLayısıyLa AKP için OLuşturuLmaya ÇaLışıLan Bir YapıLanma.Gaibten Haber GeLseydi O Zaman KurarLardı BeLki.

Terbiye SınırLarını Bir Daha Aşmazsın Umarım

doğru sizler kimsenin boyundurluğuna ihtiyaç duymazsınız ama sadece akp yi tutanlar amerikanın kulu kölesi olurlar ancak onun boyundurluğu altına girer

doğru sizler kimsenin boyundurluğuna ihtiyaç duymazsınız ama sadece akp yi tutanlar amerikanın kulu kölesi olurlar ancak onun boyundurluğu altına girer

Sözü OLmayan, Fikri OLmayan, Cevap Vermekte ZorLananLarın Takındığı Tutuma Tipik Bir Örneksin. Sosyolojik Yönden TahLiLe Değmez, Fikir ALışverişinde BuLunmaya Muteber DeğiLsin.DolayısıyLa Bundan Sonra Benden ALıntı Yaparak Post Yazma.
SaçmaLıkların Benim YazdıkLarım Yanyana Durmasın

Arkadaşlar görüşlerimizi tabiki savunacağız fakat birbirimizede saygı duyarak. terbiye sınırlarını aşmadan lütfen.

arkadaşlar akp yi savunma gibi bir niyetim yok.
siyasetin içinden geldiğimizden neler döndüğünü iyi biliyoruz ama bir bakın bakalım 2001 krizinde ne kadar abd yanlısı olunmuş. kim ne kadar imf den para çekmiş araştıralım.

sonra akp den kimse göz altına alınmıyor denmiş.
Bugün Turhan Çömez miydi ne eski mileltvekili vardı o boşuna mı aranıyor. Akp kendi içindekileri sızıntıyı buldu ve yakalamak istiyor. başka ne diyelim ki.

bu arada ergenekona inanmayıp darbe olsa iyi olur gibi düşüncelere kapılma eğilimi hissediyorum ama o bahsettiğiniz çağdaşlık darbeyi içeriyor mu sizlere soruyorum?

ileri görüşlü düşünen biri bu dönemde asla darbe olmayacağını bilir ne olursa olsun 2009 yılındayız 1980 yılında değiliz siz hala bu ergenekonu darbecilikle suçluyosanız ve böle düşünüyosanız ben daha size bişey diyemem ergenekon diye bişey attılar ortaya aaaaaaaa bunlar darbe yapacaklar hemen içeri alalım dediler aslında hepsi akp karşı olanları susturmak hedefleri bu sözümü yineliyorum böle olaylara inananlar geri kafalıdır başka da bişey değildir

Peki arkadaşım şöyle soralım sana.

Sinan aygün hergün çıkıp hükümeti aşağılar şekilde haberler yaptırıyordu(o da sizin bahsettiğiniz yandaş medya kanallarında)
Sonra o kadar sene paşalık yapmış adamlar gık diyemiyorlar mı ki gata da hastalanma numaraları yapıyorlar.
Yani demem şu ki bu kadar ülke gündeminde gücü olan insanlar madem suçsuz neden 1 tv de kendileri çıkıp gerçekleri anlatmıyorlar?

Geri