Gladyo Kim ?

Gladyo Sizce Kim?

• Ömer Baba

Kullanılan: 58 37.2%
  • Alper

Kullanılan: 7 4.5%
  • Cevat

Kullanılan: 12 7.7%
  • Kimse Kİm Allahın Adamı İşte

Kullanılan: 79 50.6%

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Anket kapatılmış .
Karma anlaşılan sen Polat vurulduktan sonra kapattın kanalı:)

Sonra bir sahne daha vardı onu görmedin mi ? Bi heykelberberi vardı, ama yüzünü göstermiyodu, sonra Davut Tataroğlu gelip 'bizimkiler başardı efendim' dedi ve orda bitti.

Karma anlaşılan sen Polat vurulduktan sonra kapattın kanalı:)

Sonra bir sahne daha vardı onu görmedin mi ? Bi heykelberberi vardı, ama yüzünü göstermiyodu, sonra Davut Tataroğlu gelip 'bizimkiler başardı efendim' dedi ve orda bitti.

Yok izLeyemedim rekLamdan sonrasını.. Netten izLerim artık eyw =)

7_10.jpg

Bence Yüz de yüz Ömer Baba :D

BİRAZ SAĞLAM ATALIM BARİ ARKADAŞLAR...

DAVUT TATAROĞLU.

Herkez Yazmış Bişe Gladyo Penelope Cruz O zman :=)

ben rtük'e şikayet formu doldurucam bu dizi hakkında hem dizi başlamadan önce bu dizideki kahramanlar hayal ürünüdür deniyo hem de türkiyenin başbakanını camide vuruyorlar bu kadar saçma bişey olabilir mi ya hem dizideki kahramanlar hayal ürünü diyeceksiniz hem de türkiyenin başbakanını camide öldürülme sahnesini canlandırıcaksınız işte
Arkadaşım sen öyle diyorsun da neden izliyorsun.Yaw sizin yüzünüzden dizi saçmaladı zaten.Sizin şikayetiniz yüzünden dizide hiç aksiyon yok.Yaw izleme ozaman.Sana mecburlayan yok.Senin gibiler 4-5 yıl önce Kurtlar Vadisi'nin çok aksiyon olduğu yerlerde cinayetler katliamlar oluyordu.Siz de Kurtlar Vadisi'ni bahane ediyordunuz.Şimdi hiç aksiyon gerilim kalmadı.Yine millet birbirini kesiyor.Hergün birsi birisinin boğazını kesiyor.Hadi şimdi de Kurtlar Vadisi'ni bahane edin.Dizi de şiddet middet kalmadı.Sizin yüzünüzden izleme lan ozaman

bikere Gladio bir kişi deil 1952 yılında amerikada kurulan ve 1956 yılında amerika ile iş birliğine giren bir örgüttür

Hey aLLahım yha ne sacma bi anket bu gLadio bi sahıs deiLki. . .
Bir örgüt!!
Bunun türkiye uzantıLarı war ama onLarında kim oLdugu beLLi değiL!!!

Gladyo sezon finalinde ortaya çıktı heykeltıraş yapan bir kişi Davut Tataroğlu'da Gladyo'ya üye...Ama heykeltıraşcının yüzünü göstermediler.Davut Tataroğlu'nu gördünüz mü adam İskender'den de büyükmüş.Adam işini sessiz yürütüyordu.Aynı Karahanlı gibi...Karahanlı'nın veliahtı zaten.

Geri