Dün [Edit:Konuyu bikac gun önce hazırlamıstım ama bi türlü acamadım şimdiye kısmetmiş
]kardeşim abi şu oyunu banada ögret deince onda ronarkda bi mage actım 
Bazılari diebilrki nie kendi serverinde acmadın cevabım kim ugrasacak abi item abi kas
Bugun kardeşim cagırdı abi yukardan bi yazı geciyo gm felan dio bi baksana dedi bi baktım gm savasi var ezikler için daha lvl 45 ama olsun dedim infernom acık o yeter
Sonra daldım aralarına görevden gelen 200 sanırım bide 100 de onceden 300 np ile cıktım meydane seek actım party attılar girmez olaydım
Bİ baktım gm başladım sallamaya max vuruş 162 bi baktım khorosh defeated gm
Ulem partyde olmasam gelcek 3 gb
Sonra biri geldi gel beraber takılak dedim tamam bide o kesti geldi bide 88m
Eee bi kere tadını aldım artık bırakırmıyım gmi
Son kezde güle güle demeden kestim
totalde oldu 150m e yakın para lvl 45 mage icin fena deil
Bu arada forumumuda özlemişim yahu
Ha birde artık gm kesildigi zaman cıkan
-Gm i kesince kutu cıkıyomus o kutudanda shard+9 cıkıyomus gibi söylentilere kulak asılmaz
Bazılari diebilrki nie kendi serverinde acmadın cevabım kim ugrasacak abi item abi kas
Bugun kardeşim cagırdı abi yukardan bi yazı geciyo gm felan dio bi baksana dedi bi baktım gm savasi var ezikler için daha lvl 45 ama olsun dedim infernom acık o yeter
Sonra daldım aralarına görevden gelen 200 sanırım bide 100 de onceden 300 np ile cıktım meydane seek actım party attılar girmez olaydım
Bİ baktım gm başladım sallamaya max vuruş 162 bi baktım khorosh defeated gm
Ulem partyde olmasam gelcek 3 gb
Sonra biri geldi gel beraber takılak dedim tamam bide o kesti geldi bide 88m
Eee bi kere tadını aldım artık bırakırmıyım gmi
Son kezde güle güle demeden kestim
totalde oldu 150m e yakın para lvl 45 mage icin fena deil
Bu arada forumumuda özlemişim yahu
Ha birde artık gm kesildigi zaman cıkan
-Gm i kesince kutu cıkıyomus o kutudanda shard+9 cıkıyomus gibi söylentilere kulak asılmaz