Golden Retriver Köpeğimi Caldılar

medyum

New member
Reaction score
0
Margo Isimli Köpeğimi Caldılar Golden Cinsi Olan Köpeğim Misafirlikteyken Balkondan Caldılar Bulanlar Mükafatlandırılıcak Diye Haber Saldım Bakalım Ne Olacak Köpek Hırsıslarına Yazıklar Olsun Insanın Cocuğunu Calmıs Gibi Oluyorlar Hicmi Vicdanları Sıslamıyor ..

üzülmek Ne Kelime Icimiz Yandı Calanlar Cezalarını Bulacak Onlara Iyi Bir Recete Hazırladım ..

arkadaşım inşallah bulunur çok üzüldüm gerçekten. bizdede var golden aileden biri gibi oldu. en yakın zamanda bulunması dileğiyle

İnşallah bulunur benim kopekte bir ara kaybolmstu iki gun buyuk ihtimal bahce kapisinda macera ve hovardalik icin cikmis sonra geri gelmisti hiyoorto:D ama cok uzulmustum gelince chip taktirdim boynuna bulmasi kolay oluyor ozaman:D ama bayaga kotu bir duygu:(

Kardes resim falan varsa belki goren olur faydali olur bence koy siteye

üzülüyorum ama gülüorum inş bulursun :D

hala bi haber yok sanırım Margo'dan :hhuzgun

Benim St Bernard'ı ÇaLmısLardı. Arama Haberi Vermiştik Ama Köpek Daha Parmak Kadarken GeLdi Bize Artık Her Dediğimizi Yapıyor.2 gü sonra Geldi

hala hbr yoq demi bu çalanların taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aq

civardaki petshoplar vs. aslında kimlerin çalabileceğini biliodur.ama ucuza köpek geldiği için pek söylemek istemiolar..

Geri