google 1. sayfa da cıkmak

cukko

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar google da 1. sırada cıkmak için gerekli kodlamaları nası yapılır bilen arkadaşlar burada paylaşsın

boyle bir kod olsaydı herkes sitesine uygulardı ve yine 1. sırada cıkmak hayal olurdu :D

çıkamassın pr ye bakar bak mesela sen vb download yazdın pr 3 hackhell vb download yazdı sitesine pr 4 ozaman hackhell üstte çıkar yani pr yede bakar bu
işler öle sadece sözcüklerle olmaz

:D o zaman sıra olmazdı :D biraz mantıklı düşün... google de arattıgın sözcüklerde site adına göre 1. veya sonuncu olursun ;)
domainini aaaaaaa.com olarak al hep basta kal :D

Adım adım Sitemap Hazırlama ve Google indexleme (RESİMLİ) bu adrese bi göz at. işine yarayacak bilgiler. mevcut bunlar sitende aranan kelimelere göre ilk sayfalardaç ıkma ihtimalin yükselir ama elbette ki PR önemli her ne kadar benim sitenin PR 2 olmasına rağmen çıkmacı, çıkma parça vs. yazınca ilk sayfada yer alsada PR çok önemli PR si yüksek sitelerle link değişimleri yap.Saygılar iyi forumlar.

bak pr saçma diyorsunda benim sitemin pr si 4 mesela hackhell den alıntı yapıom bazı konuları hackhell benden bir üst sırada çıkyor çünkü pr si 5 hackhellin pr si 6 olanda hackhell den üste çıkar

blackwolf' Alıntı:
bak pr saçma diyorsunda benim sitemin pr si 4 mesela hackhell den alıntı yapıom bazı konuları hackhell benden bir üst sırada çıkyor çünkü pr si 5 hackhellin pr si 6 olanda hackhell den üste çıkar

kim dediki PR SAÇMA diye ben öyle bir yazı göremedim ?

arkadaşlar o zaman google da yer almak nasıl

ama google sistemine belli olmuyor page rank gore sıralamıyor bazen.

DeacoN.FRoST' Alıntı:
Adım adım Sitemap Hazırlama ve Google indexleme (RESİMLİ) bu adrese bi göz at. işine yarayacak bilgiler. mevcut bunlar sitende aranan kelimelere göre ilk sayfalardaç ıkma ihtimalin yükselir ama elbette ki PR önemli her ne kadar benim sitenin PR 2 olmasına rağmen çıkmacı, çıkma parça vs. yazınca ilk sayfada yer alsada PR çok önemli PR si yüksek sitelerle link değişimleri yap.Saygılar iyi forumlar.

sitemap hazırlayınız en garantili yol bu...
googla güncel olan siteleri ve aranan kelimeye birebir uyanları üste taşıyor...

sitemap anında olmuyor ama 1 -2 hatfa sonra sizi kaydettiğinde artık sitenizi ilk sayfalarda görebilme ihtimaline kavuşuyorsunuz... ama gücel olmak çok önemli...

benim eski mp3 sitesinin pr 0 dı ama çoğunlukla üst sıralarda çıkıyordum :D sitenin içeriği de önemli Güncel olayları takip et mesela Geçenlerde eurovision olduğunda siteme eurovision bölümü açtım google çok iyi hit yolladı . Birşey Daha Sitenin içeği biraz da kendine özgü olması lazım.Bi şarkı Vardı "Ahmet tuncer- urfalı sevmiş" Siteme 90000 kişi girdiyse 20000'i bu şarkıyı indirmek için girmiştir. Googlenin ne yaptığını akıl sır ermiyor valla :D

Sitene orjinal içerik koy.Pr si yüksek olan sitelerden sitene link verdir(toplist vs)
Sitemap hazırla google amcaya söyle :D
bide googlebot larına siteyi aç(forumsa filan ziyaretçilere aç forumu)
benim pr 0 olmasına rağmen dönem ödevi kelimesinde ilk sayfadayım bir çok kelimedede durum böyle.Dönem ödevi konusunda en fazla 100 içerik var ama tanıtım ve google bot indexleri iyi ;)

Herkes birinci sayfada çıkardı, birinci sayfa sıralaması dolunca birinci sırada ikinci sıraya kayardı, bu yüzden yazmış olduğu kodun bozuk olduğunu düşünüp gecelerce boş uğraşabilirdi. Olmaz ÖYLE BİŞEY.

pagerank hikaye, kodlama önemli

html kodlamasina cok dikkat edeceksin..

Örnek:

<br> li bir site kötü sonuc verir..
<br /> bir site iyi sonuc verir.

bu cok kücük bir örnek, daha cok ayrintisi var ;)

ilk önce pr yüksek olması lazım. Pr yüksek olunca spam yaparak her dalda osgar ödülü alarak birinci sayfada boy gösterirsin :D
*spam nasıl yapıyorlar hiç bir bilgim yok. tahminim keyword larla oynuyorlar ve alakasız boş html sayfaları yapıyorlar. ve google arananları sitelerine kayıt ediyorlar.
bu şekilde spam yapan pr değeri yüksek chat siteleri var. sitemin adını yazıyorum benim siteden sonra o spam siteleri çıkıyor. hiç alakası yok sitemle.
ama tavsiyem pr ni yükseltmek için bir sürü dökümanlar var, backlink almaya gayret göster bir sürü dizin siteleri var siteni oralar eklersin.
ve %100 seo uygulamasına geç onuda araştır bir yığın döküman var konu hakkında.
örnek: linklerini klasor şeklinde ve .html uzantılar olarak göster,title keyword ve description larını sayfalara göre ayarla, o sayfada otomatik olarak algılasın vs.vs. pr yükseldikçe ilk sıralara geçersin.
yakın zamanda pr güncellemesi olacak.

Arkadaşlar bunlar belki bi nebze işe yarar fakat bu iş tamamen yazılım işidir. Google algoritmasını çözüp onlar değiştirdikçe de yazılımınızı güncellerseniz olur. Yapan firmalar(misal ben:)). İkince en etkili yol ise internette çok sayıda farklı yerlerde linkinizin olmasıdır. Gerisi boş!

Arkadaslar eger almancaniz varsa, bu site gibisini bulamazsiniz. Step by Step her seyi Resimli anlatiyor. Bu Tutorial sayesinde 6 ayda Googlede Pagerank 5 ve benim icin önemli olan Kelimelir en ön siraya getirebildim. Ama ne yazikki sadece Almanca, yada Inglizce ve Fransizcaya Dönderilebiliyor.

SEO - SEM Tutorial

Basharilar
Slm

:) bırakın google yaw açalım kuukle diye site :D eş dost tanıdıkların siteleri başta olsun :D

Geri