..::|| Google Adsense Birliği ||::..

colour

New member
Reaction score
0
Biz arkadaşlarla aramızda böyle bir grup kurduk. Kısa bi zaman sonra tıklamalara başlayacağız. Eğer sizinde siteniz varsa gruba katılmak isterseniz. Msj atmanız yeterli olacaktır. Pm yolu ile gerekli bilgileri sizlere aktaracağım.

:goz:

hadi arkadaşlar yok mu katılmak isteyen? Şu anda 6 kişiyiz.

Arkadaşlar hiç denemeyin. Anında anlıyorlar. Bana kalırsa uğraşmanıza değmez.

ya bu google dai ne zeki adam ya bende böle bişi düşünüodum ama madem anlıo kalsın o zaman .bu arada ben reklamlara ip mi değiştirip cookileri falan değiştirip tıklıom bunu da anlarmı ya:)

real35' Alıntı:
ya bu google dai ne zeki adam ya bende böle bişi düşünüodum ama madem anlıo kalsın o zaman .bu arada ben reklamlara ip mi değiştirip cookileri falan değiştirip tıklıom bunu da anlarmı ya:)

dostum merak etme google amca o kadar zeki ki senin bırak çerezlerini ip adresini cd-rom numaranı bile alır.boş bu işler.alın teriyle kazanın.:clap

honda_cbr600' Alıntı:
bizde cd-romu sökeriz :)

olum o lafın gelişi lem:vur
merak etme google amca her gün aynı iplerden gelen tıkları da sayar.proxy ile tıklamaya kalksan emin ol bütün proxy listeleri google amcanın eliden geçiyor zaten.yani hiç bi şekilde google amcayı kandıramazsınız.

Google gibi bir firmada haksızlık yapamazsın ne yaparsan yap yakalarlar.

banlanan biri konuşuyor
hergün 6 arkadaşıma günde 4 er kere tıklatıodum
3 haftasonra banlandım
ayanızı denk alın

hiçbişey olmaz...ne olacak yani her gün aynı ıp den giriliyorsa bu illa fake tıklamalar demek midir hayır benim arkadaşlarım hergün girip tıklıyor olamazmı...

gerçekten böyle bişey düşünen varsa özel mesaj yolu ile ulaşsın deneyimlerimizi aktaralım...boş konuşmuyorum ciddi olanlar ulaşırsa sevinirim...

nası bi grup bu arkadaşlar... detayları görelim

ya biz neden banlanmıyoruz

bizim grup 30 kişi ve 10 aydır bu ısın ıcındeyız ama dogru biz oyle bir sistem kurduk ki

Farklı bir adsense hesabı açıp denemekte fayda var

pm atamıyorum, sen atarmısın mert

biz 3 aydır tıklatıyoruz... hiç bişi olmuyor işte en son 1 ay once 4,5 milyar aldık :D daha sonra tatile cıktım o sırada ilgilenemeyince dikkatsizlik ve tatil rahatlıgı ile banlandık:D sistemi düzgün işletirsen sorun olmaz..

Geri