google ilk sırda cıkmak

solid

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sitemin googlede ilk sırada ayda ilk sayfada cıkmasını istiyorum nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim baya aradım ama adama akıllı bir bilgi bulamadım

o iş çok basit değil. uzun vakit ve emek ister. sitenin 1. sırada çıkmasını istediğin anahtar kelimeleri belirleyeceksin. sonra o anahtar kelimelerle arama yap. bulduğu ilk sayfada ilk sırada çıkan sitelerin Page Rank değerlerine bak. teorik olarak o sitelerin page rank değerlerinin üzerine çıkarsan arama listelerinde onların üstünde görüntülenirsin. sonra pagerank değerini yükseltmek için link değişimine başlayacaksın. internette senin sitene link veren site ne kadar çok olursa PR değerin o kadar artar. mümkün olduğunca aramada ilk sırada çıkan sitelewre link vermeye çalış. ama link değimi işini çok abartma PR 6 PR5 li 5-10 arası link bul ilk etapta. bu seni 4 yapar. sonra yavaş yavaş yükseltmeye çalış. her ay 1-2 puan arttır yoksa benim gibi sanboxa girersin. sanbox bir ceza şekli normal yollardan olmayan aşırı link değişimi yapan sitelere veriliyor.
neyse sen şimdilik bunları yapmaya başla. ne kadar çok link, o kadar çok PR ne kadar çok PR o kadar üst sırada çıkarsın.
saygılar

yada gider para ile yaptıırısın mesela bizlere :) googledeilk sırada çıkmak için

para vererek ilk sırada cıkmak istersem nasıl olacak nerden başvuracam ne kadar vermem lazım?

200 YTL ' ye googlede istedigin kelimede üste cıkartıyoruz..

parasız olsun 2 ay gec olsun :))

Adwords reklamı vermeden nasıl üst sırada çıkılırmış. PR7 anasayfadan link alsanız bile bunun size yaraması en az 1 ay sürer. bir sonraki PR güncellemesine kadar ilk sayfada çıkmanın tek yolu tık başına 3-5 kuruş vermekten geçer

SENDEVAR.com a bakar mısınız

MP3 sitem var bişeye benzetemedim

site mapta veryl yerini nasıl aktif yaparım

dddqj7.jpg

beyn54' Alıntı:

choose verification .... dan I'll upload file die bişi wardı snrm onu seç

ordan sana bi dosya adı vericek sitene o isimde boş bi html dosyası atıp verify ye tıkla eğer dogru yaptıysan anında olucaqtır her hangi bi sorunun olursa pm at.

ilk sırlara çıkmak için çıkmak istediğin keyword de yüksek prli sitelerle link değişimi yapıcaksın zor deil ama zaman isteyen bi iş kaliteli ve yüksek prli toplistlere kayıt olabilirsin. prsi yüksek olanda bir çok directory var onlarda kayıt olman sana fayda sağlar mesela

www.dmoz.org
www.ultrafree.net
www.dizin.cc
www.directory7.org

bu sitelere kabul edilmen sana büyük avantaj sağlar.

önemli not: asla spam yapma ve içeriğin özgün olmasına mutlaka dikkat et bunlar yaparsan %100 sonuç alırsın

slm hocam MSN den görüşebiliriz elimde bir kaç site var ilk sırada çıkması için ücretti konuşabiliriz

Dileyen herkesle dilediği şekilde bahsine girerim sadece 15 gün zaman isterim. PR tabi ki önemli ama bu iş bilgi beceri ve biraz da tecrübe ister. 1999 yılında Türkiye'de Yazılım mühendisiyim denildiği zaman '' kardeş o da ne '' deniliyordu. Şimdi ise 3-5 web sayfası okuyan 2-5 bilgi araklayan herkes optimizasyon azmanı kesiliyor...

Yaş olarak sizlerden daha fazla olduğumu düşünerek bir - iki laf edeceğim genç kardeşler... Kusurumuz olursa affola ...

Site Map 'le zaman kaybetmeyin. Sitenizi derli toplu adam akıllı içerikle doldurun. Ve en önemli Title ile İçerik lütfen ilgili olsun ve asla kelime bazlı birşeyler yapmayın ! Bir iki haftadan sonra Mutlaka Google sizi kara listesine alacaktır veya PR ne olursa olsun sizi daha altlara atıp PR değerinizi düşürecektir. ( Tecrübe ile sabitir reklam yapmamak adına yazmıyorum en az 4 sitemde denedim ve şu anda kara listede )

Şu an çıkmalıyım ama söz devam edeceğim.

selametle

uzun hikaye ama mumkun sagol

arkadaşlar benim bir web sitem var ilk sırada çıkmak için para verecem özelden msj atamıyrorum arkadaşlara bana onlar atsın yada msnden www.powerdizayn.com/iletisim.asp adresinden bana mail atın ondan sonra ben szie dönerim acil

Geri