Google ne zaman yok olacak

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
Google da bir gün yok olacak!

Gelecek bilimciler, Google'ın ne zaman yok olacağını ilan etti. Arama devi ne zaman paydos diyecek?

Avustralyalı 'gelecek bilimciler' Richard Watson ve Ross Dawson, 2050 yılına kadar yok olması muhtemel 'şey'leri gösteren bir çizelge hazırladı. Çizelgede en çok dikkat çeken, 2049 yılında Google'ın yok olacağı varsayımı. Diğer bir varsayım ise, şu günlerde üzerinde çok fazla konuşulan telif hakları konusunun 2020 yılında kapanacağı. Bu varsayım, telif hakkı kavgasının da internete yenileceği üzerine kurulmuş durumda.

İşte iki gelecek bilimcinin yok olacak teknolojilerle ilgili tespitleri:

2012 Dial-up internet erişimi

2013 Faks makinesi

2020 Telif hakları( Ben kişisel olarak yok olacaklarını hiç düşünmüyorum )

2022 Bloglar

2024 Masaüstü bilgisayar, AM radyo ( Bunlarda yok olmayabilir nostalji gramafon pikap gibi )

2026 FM radyo

2036 Petrolle çalışan araçlar ( Türkiyede yok olamazlar devlet izin vermez )

2049 Google ( Olabilir dikkat ederseniz daha bu günden bir çok kullanıcı yerel arama motoru kullanmaya başladı bile ufak bir örnek rusların kendi arama motoru google dan çok daha yukarı seviyelerde kullanılıyor )

Alıntıdır. ( ) içindekiler benim düşüncelerimdir.

Sizlerde bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bence google yok olmaz o tarıhe kadar cunku google sadece bı konuda sabıt kalmıo her gecen gun kendını yenı konularla gelıstrıo

ortaklar ölünce belki sallantıya girebilir google :) o yüzden bi an önce 2 sinin de çocuk yapmaları lazım ki kalsın onlara :D

petrolle çalışan araçların daha erken yok olacağını düşünüyorum ben.

Benim düşüncem yok olma ihtimali olduğu yönünde dediğim gibi insanlar artık yerel arama motorlarına daha çok yöneliyorlar ayrıca bırakın yereli millet kendi arama motorunu yapmaya başladı tabi şimdilik bunlar dünya devi olmuş google yanında bir kaç ülke dışında basit kalıyor ama adamlar 2049 a kadar demişler yani mümkün olabilir.

Onu bunu bilmem de biz yok olacakmıyız? O günleri görecekmiyiz? Önemli olan o.

ortaklar ölünce belki sallantıya girebilir google :) o yüzden bi an önce 2 sinin de çocuk yapmaları lazım ki kalsın onlara :D

Mantıklı aslında çocuklarda bu sefer farklı tip bir yazılım geliştirebilirler.

bence google yok olmaz o tarıhe kadar cunku google sadece bı konuda sabıt kalmıo her gecen gun kendını yenı konularla gelıstrıo

Bence olabilir internet dünyası akıl almaz bir hızla gelişiyor ve değişiyor.

2012 Dial-up internet erişimi
belki daha erkende yok olabilir

Sana katılıyorum vdsl bile çıktıktan sonra dial up mı kaldı.

petrolle çalışan araçların daha erken yok olacağını düşünüyorum ben.

Dünyada pek çok şey yok olsada petrol var oldukça mutlaka onunla çalışan araçlarda olacaktır diye düşünüyorum acizane.

petrol var fakat gün geçtikçe fiyatı yükseliyor ve azalıyor bir alternatif bulunmak zorunda. inşallah buda bor olur.

Tarih hep tekerrur eder,biz sıkılır bırakırız bızden sonraki nesil yeniden acar kullanir..
tipki suan bizim yaptıklarımız gıbı

Biz ölmeyelim,Google'da ölmesin anca öle ölmeyiz zaten nede olsa arama motoru...:D

yaa Ben GOogle Giderse Kime Google Baba Diyecem yaa ühühk ühühü hüüüüüüüüü :(:(:(:(:
hehehehehehe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

İnternet tanrısı kim diye sorsalar ( mecazi ) anlamda tabi büyük bir kitle google diyecektir
Bazı avrupalılar google tanrıya bile benzetiyor.

ya o zamana kadar kim öle kim kala:D :)

Olmaz diye birşey yok. Olmaz; olmaz. Bu dünyada herşey olabilir.. Özellikle Teknoloji dünyası inanılmaz bir hızla ilerliyor. Böyle sonuçların olması bence normal. Hangimizin HDD'sine fazla program yüklediğinde kasılmıyorki ? Veya aynı anda 15 Progamı çalıştırdığınızda kitlenmiyor ? Buda öyle bişey..

Ayrıca belki 40 yıl sonra internet yok olabilir o tarihe kadar bulunulacak teknojilerle belki insanlar direk beynin içine yerleştirilecek ( nano biyo ) bunuda şimdi kendim buldum mikroçipler sayesinde direk bilgisayar olabilirler bunun denemeleri günümüzde yapılıyor.

Ayrıca belki 40 yıl sonra internet yok olabilir o tarihe kadar bulunulacak teknojilerle belki insanlar direk beynin içine yerleştirilecek ( nano biyo ) bunuda şimdi kendim buldum mikroçipler sayesinde direk bilgisayar olabilirler bunun denemeleri günümüzde yapılıyor.

sen uçmuşsun yaw :D:D:D
petrolsuz araclar su ile calısan elektrik ve gunes enerjisi ile calısan bir cok arac uretılmesıne ragmen seri uretime gecilmedi ve piyasaya surulmedi nedeni petrolun deger kaybetmemesi eger petrol deger kaybederse butun dunya ekonomisi felç olur 3. dunya savaşı bile cıkabilir :D işin ucu cok uzaklara dokunur :)

Geri