GS 2-0 ToboL [Tek BaşLık - UEFA Avrupa Ligi 2.Ön ELeme 2.Maçı]

galatasaray zorlanmadı ama ilk maçlar normal bence de arda on numara top oynadı

Tebrikler aslanım hadi bakalım böyle devam çocuklar güzel bir başlangıç oldu : )..

Yaa Ne Zorlanması Dalga Mı geçyorsunuz :D . Kewell 2. yarıda girdi gördünüz olanları. Daha Bu takıma Sağ beke uğur uçar gelecek Keita gelecek Orta Sahaya Transfer Yapılcak bu nedir ki . :D

TebrıkLer . . .
macı ızLemedım ama goLLerin geç geLmesi ve defansLarın atması düşündürücü​

94734470dk9.gif

Zorlanmadı bence GS top göstermedi rakibe.. %30 belki topla oynaması vardır.. it gibi bi sağa bi sola koşturdular adamları.. Kalecileri panter kesildi.. Başka kaleci olsa en az 3 ünü yerdi.. Maç 5-0 bitti gibi görüyorum ben.. Takım bir kaç hafta icinde rayına oturacaktır.. Serdar Eyilik çok iyi bir oyuncu sakatlanmasına üzüldüm.. GS iyi yolda.. Golleri defans oyuncularının atmasının sebebi duran topta ileri çıkmalarıdır ve uzun boylu olmalarıdır.. Bunda düşündürecek bir şey oldugunuda düşünmüyorum =)

Bu Sistem iyi Değil Hoca

Sarı-Kırmızılı takımın rakibini Türkiye ilk defa duydu. Kazakistan'ı biz diğer konularda tanıyor, biliyoruz ama futbol açısından onları hiç görmedik.
Galatasaray yeni teknik direktörü Rijkaard'ın yeni sistemi ile oynamak istiyor.
Ancak Rijkaard'ın bu sistemini ilk önce Türk futboluna izah etmesi lazım.
Sistem güzel şeydir ama o sistemi uygulamak için sisteme uygun oyuncuların olması şarttır.
Şimdi ben Rijkaard'a sorarım; Galatasaray'da onun sistemine uyan kaç tane futbolcu var?
Eğer Rijkaard bu durumdan memnunsa, söylenecek bir şey yok.
Memnun değilse; o zaman sistemi değiştireceksin arkadaş.
Elindeki oyunculara göre yeni bir sistem oluşturacaksın Rijkaard efendi. Öyle veya böyle Galatasaray turu geçti.
Eskiden Galatasaray, Manchester ile Chelsea ile bu tip maçlar oynardı. Demek ki Galatasaray'ın futbol seviyesi Avrupa'dan kopmuş. Orta Asya'ya doğru yol almış gidiyor. İşin garibi Tobol takımı Avrupa futbolundan çok şeyler kapmış. Çabuk top oynuyor, ayağa top oynuyor bir ara sahada İspanyol takımını seyreder gibi oldum. Tabii oraya kadar.
Topu Galatasaray on sekizinin içine sokamadılar.
Galatasaray, yeni bir takım kurdu. Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Yaser, kaleci Franco'yu transfer etmesine rağmen Rijkaard, Orkun'u oynatıyor.
Oysa Franco, Galatasaray'da direkt oynayacaksa daha ilk maçta formayı giymeli. Haaa! Orkun kadar iyi kaleci değilse veya Orkun onu geçerek kaleye geçmişse, neden Franco'ya bu kadar paralar ödendi.

Turgay Şeren

Gs bir geçiş döneminde fakat bu sistemle zor gibi görünüyor .
Şu ana kadar Tam kadro bir maça çıkmış değiller fakat Sistemin zorluğu ve buna ayak uyduracak futbolcu sıkıntısı içindeler .
Reykard ne kadar iyi bir teknik direktör olsada herkesin bir şüphesi var GS 4-3-3 oynayabilir mi ?
Sonuçta Reykardın elinde xavi-iniesta-messi-ronaldinho gibi yetenekler vardı .
Bende oynanan toptan ümitli değilim .
Bu sefer rakip Tobol'dan daha iyi olan Netanya .
Netanya rakibine Gol atmayı başarabilen bir takım .
Gs ise şu anda Bal yapmayan arı misali Gol atamıyor .
Futbolun gerçeği Gol atıp kazanmaktır .
Mücadele edersin koşarsın ama yenildiğin zamanda adama hesabını sorarlar .

Reykard Barça'da 4-3-3 sistemini oturtana kadar çok büyük yenilgiler ve puan kayıpları yaşadı .
Barça sistemin ilk senesinde ligin ilk yarısında sürünüyordu .
Gs bunları kaldırabilirmi yada sistem değişikliğine gidermi ilerleyen zamanlarda göreceğiz fakat GS'li taraftarların ve yönetimin bu kadar sabrı yok diyorum ben .

Yok olacak inşallah 4-3-3 turgay şeren kafasına takmasın... :D:D

İyi Maç Çıkartmadık. Ama Bunda Takımın Tam AnLamıyLa Hazır OLmaması Ve EksikLerin OLması Da RoL Oynadı...

Ama Takıma Her Fırsatta DiLe Getirdiğim Gibi AciLen Bir Santrafor Lazım...

Bunun En Büyük Kanıtı Dün Gece Yaşandı, AçıLan Her Orta Boşa Giderken Tek İsabetLi Orta Son Dakikada Servete YapıLdı Ve Zaten O Da GoL OLdu, Takımda Kafa Topuna Çıkacak Tek Adam Servet Başka Adam Yok, Bu OLmaz, Sadece BarosLa Da OLmaz Ona SağLam Bir Partner Lazım...

Hep Dediğim Gibi Her Takımı Ara PasLarıyLa Aşamazsınız Ki Zaten GaLatasaray'ın Bu Seneki Kadrosu KanatLardan GeLmeyi Mecbur KıLan Bir Kadro Yapısı...

Buna Santaforsuz Bir TakımLa Maça Çıkmak Bence İntihardan Başka Bir AnLam Taşımıyor...

Bir An Önce SağLam Bir Santrafor ALınmaLı, Hava TopLarına Hakim Ve FizikLi, DirençLi...

Ayrıca L.Franco Ve Keita Takıma Biran Önce GirseLer İyi OLacak...

ÖzeLLikLe L.Franco Çünkü Bu Orkun KaLeci MaLeci DeğiL...

Ama Sonuç OLarak Turun GeçiLmiş OLması Sevindirici, Önümüzdeki MaçLara BakaLım...

iyi oynadığımız söylenemez ama normal daha takım oturacak fakat acilen sağ bek lazım yoksa bu sabri bize daha çok saç yoldurur...

Geri