GS 6-0 Netanya [Tek BaşLık - Avr.Ligi 3.ÖnELeme 2.Maçı]

Dün Gece rüyamda Lincoln'ü gördüm.. Kayalık bir yerde geziyordu ... Ne arıyorsun lincoln diye sordum.. Kafamı vuracak büyükçe bir kaya arıyorum dedi..

Maçtan sonra Mehmet Helvacı: Haldun Üstünel gezmeyi çok seviyor, her an bir bomba daha olabilir :)

Bundan 3 Sene Öncesiydi Arda Turan'da Bir Avrupa Kupası MaçıyLa Ön PLana Çıkmış, Manisa'dan Yeni GeLdiği HaLde Bir Anda Yepyeni Bir YıLdız Doğuyor YorumLarı YapıLmıştı, Bu Maçta Skoru Sonucu Hiç ÖnemLi DeğiL Yepyeni Bir Arda GeLdi Takıma Bu ÖnemLi, İşte Netanya Maçı İşte Aydın YıLmaz, Bu Çocukta Çok İş Var, ÖzeLLikLe GençLerin Önünü Açmaya ÇaLışan Teknik Direktör RijkaardLa Bu Çocuk Daha Çok CanLar Yakacaktır, Yeni Arda HoşgeLdin, HoşgeLdin Aydın YıLMaz....

Sana Katılıyorum ...

Böyle Maçlar Oyuncular İçin Önemli...Oyuncu Bir Anda Yıldız Gibi Parlayabiliyor..
Böyle Maçların Sonunda...

Aydın >> Arda >> Genç Yeteneklerin Hepsinde İş Var..

Birde Bi Aralar Oğuz Sabankay Vardı..Belki Hatırlarsınız...
İleride Oda Büyük Futbolcu Olacak Demedi Demeyin

Oğuz Sabankay (d. 7 Ağustos 1987, Akhisar) Türkiye'nin gelecek vadeden orta saha oyuncularının en önemlilerinden biridir. Akhisarspor altyapısında yetişmiştir. 2004 yılında Galatasaray altyapısına transfer olmuştur. 2006/2007 futbol sezonu öncesinde Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. Galatasaray'dan 4 Ocak 2007 tarihinde Vestel Manisaspor kulübüne kiralık olarak transfer olmuştur. Buradaki ilk resmî maçını 31 Ocak 2007 tarihinde Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.Ayağında Beşiktaş'ın 4-0 üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın 84. dakikasında Filip Holosko'nun yerine oyuna girerek çıkarmıştır

Bir hocanın takım üzerinde etkisi ancak bu kadar belli olur.Galatasaray artık duran topları organizsyaon yaparak kullanıyor.Futbolcular topu ayaklarında tutmuyolar.Keita serbest vuruşu çekerken izin alıyor kaleye vurmak için.Sabir her yaptığı şuuttan sonra kulubeye dönüp bakıyor.Bunlar güzel hareketler

Aydın ın şimdi parlamasının en büyük nedeni rakibin kapalı oynamaması.Tobol maçında da iyi oynardı fakat rakip kapalı savunma yaptığından geniş alan bulamadı.

Barış iki gol attı ama hala istenilen düzeyde değil bence.Topu alır almaz hemen geriyi düşünüyor.Hızlıca topu ileri çıkaramıyor.Ayrıca top tekniği de hala zayıf.Ama yürekten oynuyor ona diyecek bir şey yok...

Nonda forvet oyuncusuna yakışmayacak goller kaçırdı.Bilmiyorum hala onun hakkında şüphelerim var :):)

Emre GÜngör Servet ile oynamalı

Sabri hucumda Uğur defansta iyi.İkisi de daha iyi orta yapmalı.:):)

Ayrıca sürekli olarak yedek kadroyla falan çıktı ben bu ifadeyi kabul etmiyorum.Yedek kadro hazırlık döenminde olur.Artık o dönemi geçtik.Şimdi kime yedek diyeceksiniz.Yedek edenilen takım çıktı 6 tane attı.

Gs Barça gibi atabildiği kadar atmaya çalışıyor .
Reykard'ın yardımcısıda bunu belirtti .
Ben 1-2 hafta içinde bu kadar hızlı toparlanma beklemiyordum .
Gs'de Sistem oturmak üzere takım Tam Kadro sahaya çıkarsa bu takım Ligte ve Avrupada başarılı olur .

Rijkaard ya adamlar sakatlanacak diye korkuyo önemli maçlar için saklıyo asları,yada gençlere şans vermeninde ötesinde artık birşeyler vaad ettiklerini gördü değerlendirmek istiyo.
Her ne olursa olsun,"hemen havalanmayın,çok kolay bi rakipti" tarzı cevaplara sıcak bakmıyorum,sistem takıma adapte olduktan sonra bu takım zor rakipler karşısındada güzel başarılara imza atacak gibi geliyor bana.

Rakip cok zayifti,diger maclar icin ölcü degil belki ama ben en cok Aydinin performansini begendim,ilerisi icin ümit veren bir oyuncu...

Geri