Arkadaşlar ben GTA 4 aldım kurdum herşey tamam ama oyun bir türlü oynayamadım sistemim de tam yetiyor oyunu aldığımdan beri bir hayrını görmedim :cursing: çükü çok kasıyor denemediğim yol kalmadı denediğim yollar:
1- Belki oyun hızlanır diye internetten zorla 1.0.7.0 patch ve crack buldum kurdum yaramadı
2-Test 11 Performans arttırıcı(oyun performansı) denedim yine fayda etmedi
3-Sistemimdeki herşeyi güncelledim directX,ekran kartı,games for windows live(GFWL),Social Club bunlarda fayda etmedi
4- Windows olay günlüğünü kapattım yine fayda yok...
5-GameBooster'i denedim onunlada oyuna giremiyorum social club gameBooster kabul etmiyor.
Kısacası çareyi sizde arıyorum bu forum çok büyük bir alanı kapsadığını biliyorum belki bana yardım edersiniz yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum... :blush:
1- Belki oyun hızlanır diye internetten zorla 1.0.7.0 patch ve crack buldum kurdum yaramadı
2-Test 11 Performans arttırıcı(oyun performansı) denedim yine fayda etmedi
3-Sistemimdeki herşeyi güncelledim directX,ekran kartı,games for windows live(GFWL),Social Club bunlarda fayda etmedi
4- Windows olay günlüğünü kapattım yine fayda yok...
5-GameBooster'i denedim onunlada oyuna giremiyorum social club gameBooster kabul etmiyor.
Kısacası çareyi sizde arıyorum bu forum çok büyük bir alanı kapsadığını biliyorum belki bana yardım edersiniz yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum... :blush: