Gta 4 Donma sornu

DEATHRUN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben GTA 4 aldım kurdum herşey tamam ama oyun bir türlü oynayamadım sistemim de tam yetiyor oyunu aldığımdan beri bir hayrını görmedim :cursing: çükü çok kasıyor denemediğim yol kalmadı denediğim yollar:

1- Belki oyun hızlanır diye internetten zorla 1.0.7.0 patch ve crack buldum kurdum yaramadı

2-Test 11 Performans arttırıcı(oyun performansı) denedim yine fayda etmedi

3-Sistemimdeki herşeyi güncelledim directX,ekran kartı,games for windows live(GFWL),Social Club bunlarda fayda etmedi

4- Windows olay günlüğünü kapattım yine fayda yok...

5-GameBooster'i denedim onunlada oyuna giremiyorum social club gameBooster kabul etmiyor.

Kısacası çareyi sizde arıyorum bu forum çok büyük bir alanı kapsadığını biliyorum belki bana yardım edersiniz yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum... :blush:

Arkadaşlar ben GTA 4 aldım kurdum herşey tamam ama oyun bir türlü oynayamadım sistemim de tam yetiyor oyunu aldığımdan beri bir hayrını görmedim :cursing: çükü çok kasıyor denemediğim yol kalmadı denediğim yollar:

1- Belki oyun hızlanır diye internetten zorla 1.0.7.0 patch ve crack buldum kurdum yaramadı

2-Test 11 Performans arttırıcı(oyun performansı) denedim yine fayda etmedi

3-Sistemimdeki herşeyi güncelledim directX,ekran kartı,games for windows live(GFWL),Social Club bunlarda fayda etmedi

4- Windows olay günlüğünü kapattım yine fayda yok...

5-GameBooster'i denedim onunlada oyuna giremiyorum social club gameBooster kabul etmiyor.

Kısacası çareyi sizde arıyorum bu forum çok büyük bir alanı kapsadığını biliyorum belki bana yardım edersiniz yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum... :blush:

Yapabileceğin tek şey, o oyunu fırlat at - Abi sen ne varsa yapmışsın,:blush:

bildiğin gibi donmalar genellikle ekran kartı yetersizliğinden oluyor,
Konu hakkında, Bence çevrendeki bir profosyonelden yardım al.

Sistem satıcıları sana standardı yakalayan PC satıyorlar, (Tabi sen eğer toplatmadı isen)
böyle olunca, ekran kartın bir çok grafikte olumlu görünsede, örneğin oyun grafiklerinde
sorun yaşayabiliyor.
Oyun oynarken, çoğu zaman profosyonelce çözüm aramak zorunda kalıyorsun.

Ekran kartı drivelerinin sağlamlığına inansan bile,
Ekran kartın ne olursa olsun;

DirectX Güncellemesi yapmanı kesinlikle öneririm.

ayrıca;
Sisteminin özelliklerini ve aktif iken nerelerle bağlantı halinde olduğunu bilmediğimiz için sana,
Game Booster Premium Türkçe v2.3.0 Full ' kurmanı tavsiye ederim.

Eğer oyunu CD li oynuyorsan,
DAEMON Tools Pro Advanced ve Kullanımı (Resimli Anlatım) kullanımına önem vermeni-öğrenmeni
öneririm.

Java Virtual Machine ve Java uygulamaları:

Geri