Gta San Andreas 600 MB Rip [HH uP]

Linkler sağlam

Fakat sutup.bat dan çıkarırken çok yavaş

Başka bir yere geldi

Hala %27 de

Neden bu kadar uzun sürdü anlamadım

Hala çıkartmaya çalışıyor ...

çıkarttı oynanıyor

ama ripden çıkarada kadar 4 saat geçti :S

oynanmıyor indirdim çıkarttım dosyalaarı ama fragmanına kadar gelio orda hata verio

ben de indireyim.açıkçası bu kadar düşük boyuta sıkıştırılmış olması tereddüte itti.ama indirip deneyelim.

ben de indireyim.açıkçası bu kadar düşük boyuta sıkıştırılmış olması tereddüte itti.ama indirip deneyelim.

korkmadan indirin deneyerek payLaştım çıkartma biraz uzun sürüyo ama oyunda bir sorun çıkmıyor

Bu oyunu Hiç bir şeye değişmem saatlerce oynmarım hiç sıkılmam erllerine sağlık arkadaşım

bende hata verio sebep nedir acaba indirdim çıkarttım ama tam oyuna başlıcak oyundan atıo hata raporu gönderilsinmi dio sebep nedir?

bende hata verio sebep nedir acaba indirdim çıkarttım ama tam oyuna başlıcak oyundan atıo hata raporu gönderilsinmi dio sebep nedir?

heralde crack iyi yapamadin ben kendim oynayim paylastim tekrar dene :goz:

Bşi Sorcam Bu 4 Parti yide Rardan Çıkartıp Bi Klasöre Atıp Soramı Satup u Başlatıcaz :saskin

Ellerine sağlık 1partı indirmeye başladım bile yorumlar pek iç açıcı değil ama indirmekte fayda var..

Ellerine sağlık 1partı indirmeye başladım bile yorumlar pek iç açıcı değil ama indirmekte fayda var..

bir oyun paylastim ve onun arkasindayim ;)

sorunla karsilasirsan pm at en cok yarim saat icin cevabini veririrm :)

şu anda hepsi inmiş bulunmakta yalnız nasıl kuracağım hakkında bilgi verirsen sevinirim =)

kardeş çok saol ama linklere tıklayınca çalışmıor sadece 2.part çalışıor ya bi baksanız tşk ederim konu için ama 2.part hariç hiç biri çalışmıo indiremiom

Eline Sağlık

ellerine sağlık

arkadşım ben linkleri indirdim kuruluma geçtim ve yaklaşık 1 saati aşkın süredir yükleme yapcak diye bekliyorum sürekli % 100 olup sonra sıfırdan başlatıyo..yardımcı olabilrmisin bu konuda

eline sağlık iyi sıkıştırılmış

Geri