gurur duymanız için(sonuna kadar okuyun yıkılacaksınız)...

ally-ally

New member
Reaction score
0
*Harvard Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Hotamisligil, obezite ve seker hastaligina sebep olan geni buldu.
* Goethe Üniversitesi cerrahlarindan Prof. Dr. Tayfun Aybek , kalp krizini önceden haber veren "çip" gelistirdi.
* Amerikan Nature Dergisi, Türk doktor Murat Digiçaylioglu 'nun "beyin kanamasindan sonra hücrelerin ölmesini önleyen
bulusu"nu duyurdu.
*Harvard Üniversitesi Tip Fakültesi'nde arastirmalarini sürdüren Dr. Hande Özdinler, bugüne kadar islevi bilinmeyen Prion
isimli proteinin beyin hücrelerinin yenilenmesi açisindan önemini ortaya koydu.
*Finlandiya Kuopio Üniversitesi Biyokimya Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Neva Çiftçioglu, böbrek taslarina
"nanobakteri" adi verilen bir mikroorganizmanin yol açtiginikanitladi.
*Türkiye Cumhuriyeti'nin Saglik Bakani , "keneden korunmak için pantolon paçalarini çoraba sokun" dedi.:durdurun :vur

Zuhaha ne teknoloji ama Hastayım boyle zeki insanlara :}

Mükemmel insanlarımız var...
Ama yurtdışındalar..:(

hahahahahahahahahahhaahhaahah :( güldüm ama halimize
emeine sağlık

afferin ülkenle ne güzel dalga geçmişsin?
geçenlerde dünyada üretilen ilk ''kan pıhtılaştırıcı'' ürün için seri üretim istenildi. odtü 1 milyon dolar ile insansız uçak üretmek için faaliyete geçti. japonlar da kediden korkmayan fare üretmişler. onlarla da dalga geç. ingiliz bilim adamları yağmurda yürüyerek mi yoks koşarak mı daha çok ıslanırsın gibicesine tonla salak saçma hatta bana gerizekalıca gelen işlere milyon dolarlar harcıyorlar. siz de burda ti ye alıyorsunuz ülkenizi. siz bu kafayla daha çook şehit gömer daha çoook bayrak sallar daha çooook ''vatan bölünmez'' diye slogan atarsınız. ama içinizde vatan sevgisi olmayınca ne vatan kalı ne insanlık.

bize batı dünyası daha çok önem veriyo herhalde.. kendimize vatandaşımıza saygımız yok

Geri