Hükümet, herkesi ibadete zorluyor

Bunun yiğeni Yahya Murat Demirel Egebank hortumcusu şerefsiz. Bu adamı kale almamaklazım 22. derece mason olduğu kanıtlıdır.

yaşım kırkaltı ve küçüklügümden beri siyaseti ve gündemi takip ederim.Demirel'e 20-30 yıl önce CHP'liler Mason derken onlara kızıyor ve hayır o çoban,o dindar diye oyunuzu veriyordunuz.Masonluk dedikoduları dünden bugüne bir olay değil.Siz Amerika'dan,Tarikata,tarikattan da size ne aktarılırsa ona inanırsınız.Amerika'nın işine gelmedimi yarın,gülünüzü de,tayyibinizide mason yaparsınız.

yaşım kırkaltı ve küçüklügümden beri siyaseti ve gündemi takip ederim.Demirel'e 20-30 yıl önce CHP'liler Mason derken onlara kızıyor ve hayır o çoban,o dindar diye oyunuzu veriyordunuz.Masonluk dedikoduları dünden bugüne bir olay değil.Siz Amerika'dan,Tarikata,tarikattan da size ne aktarılırsa ona inanırsınız.Amerika'nın işine gelmedimi yarın,gülünüzü de,tayyibinizide mason yaparsınız.

İnsanların ne olacağını kimse bilemez. Bakarsın sen en koyu müslüman olursun da sonsuzluğa rahat gidersin bizi cehennemde ziyarete gelirsin... Gelmemiş gelecekten şikayet etmek doğrumudur değildir. Biz müslümandır diye kimse oy vermedik. Oda bir secenek ama çalışcağına inandığımız daha az çalıcağına inandığımız insanlara seçtik. Chp de gerçekten çalışcağına inandığımız lafla gitmeyen lider görseydik ona da inanırdık.. Ben 2 kere oy kullandım ailem hiç bir zaman Süleyman demirel e oy vermedi. Genelde Özal destekçileriydi. Mecburiyetten ve Tayyibin İstanbul belediyesinde iken bi önceki Chpli Nurettin Sözenden acık ara farkını görüp oy verdik. Yoksa bozuk düzende yetişmiş bir tane memleketi için kendini çoluğunu çocuğunu feda edecek. Malını mülkünü hlkına feda edecek, gereksiz harcamaları ve vergieri şu hlkın sırtından çekecek bir tane lider yok gelmemiş ama inşallah ilerde gelir. Tarikat beni yönlediremez ben doğruyu gözlerimle tartar ona göre karar veririm. Tarikat marikata üye değilim.

:durdurun

tabi zorluyorlar

geçen akşam yatsıya gittim çevirdiler akpliler önümü illa gece boyu ibadet edecez :durdurun

kırk aLtı yıL yaşamanın gereği yoktur gerçekLer hakkında fikriyata erişebiLmek için
Ancak kırk aLtı yıL yaşamak değiL kırk aLtı yıLı anLamaktır önemLi oLan
Burda kaLkmışsınız boş beLeş tespitLerLe insanLarı sizin görmek istediğiniz kıLıfa sokumaya çaLışıyorsunuz
Bu mudur kırk aLtı yıLın özü :)

demireLe ne oy verdim nede oy veren bir tanıdığım var
Ayrıca sizin zihniyetinizdekiLere anLatmaktan usandım ama
akpLi ve güLen tarikatı mensubu da değiLim
Artık sizin giydirmeye çaLıştığınız kıLıfa bizLerin sığmayacağını anLayın
SizLerin ne kıLıfı ne kefeni bizi sarmaz
BiLdiğiniz üç beş cümLe var siyasi ahLak edindiğiniz
Takiyye fetoş ve tayyeap
BunLar bizi yansıtmıyor ve bağLamıyor
Şu at gözLükLerinizi çıkarın ve daha nesneL bakın mevzuLara
Ki anLaşabiLme uzLaşabiLme çizgimizi çizeLim!!!

Adamlar

adamlar Bilirim Sönük
Adamlar Bilirim çürük
Adamlar Bilirim Rozetleri
Yüreklerinden Büyük

Adamlar Bilirim Yamuk
Adamlar Bilirim Maskara
Adamlar Bilirim Ki Elleri
Eldivenlerinden Kara

Süleyman Ah Süleyman Bu Ayaklar Nasıl Ayak
Yorgana Sığdı Diyelim Mezara Nasıl Sığacak

"içi Boş Bir şapkayı Binaenaleyh Kırk Yıl Başımızda Taşıdık
Baş örtmek Farz Değildir Netekim Nü Resimler Yapmak Lazım
Demokrasi, Laiklik, Insan Hakları Boşver Ağam Boşver Bunları
çağdaşlığın ölçüsü Dokuzuncu Senfoni Cenıreyşın Nekst Yani

Bol Geyikli Programlar, Belden Aşağı Sanatçılar
Tükür Ağam Tükür. Sanat Dünyasında Bütün Soytarılar"

- - 0 - -

Adamlar Bilirim Coşkun
Adamlar Bilirim Durgun
Adamlar Bilirim Ki Adları
Boylarından Uzun

Adamlar Bilirim Iri
Adamlar Bilirim Ufak
Adam Bilirim Ki Sözleri
Eserlerinden Parlak
Süleyman Ah Süleyman Bu Ayaklar Nasıl Ayak
Yorgana Sığdı Diyelim Mezara Nasıl Sığacak

"oportünist Ve Pragmatist Yaklaşımlar
Ali Babanın çiftliğine Dönen Makamlar
Devletin Malı Deniz, Yemeyen…
Cici Rüşvet, Tombul Rüşvet, Seni Yerim Rüşvet
Benim Memurum Işini Bilir, önce Hüplet Sonra Gümlet

Demokrasilere Rot Balans Ayarı, Contacı Geldi Vatandaş
Bu Yapılan Sapına Kadar Darbey, Bırakın Bırakın Bu Ayakları.

Hasan Sağındık :)

Bilenler Bilir :)

Ben Hükümet Yanlısı Değilim Yalnız
Allah Korkusu olan Biriyim..
Ülkemizde Herkes Ne olsa Laiklik Var diye Ülkeyi Bölüyolar Bunca yıldır Ülkenin Bölünmesi Bitsin Artık... Laiklikmiş Dinmiş diye Bizi Hep Böldüler .Bı bölünmelerin bitmesi lazım bunlar hep dış kuvvetlerin oyunu lütfen bunlara uymayalım herkes dinini kendi bildiği gibi yasasın

Atasözündede denildiği gibi ''' Her Koyun Kendi Bacağından Asılacak''':::::..............

أĸяα;3113759' Alıntı:
kırk aLtı yıL yaşamanın gereği yoktur gerçekLer hakkında fikriyata erişebiLmek için
Ancak kırk aLtı yıL yaşamak değiL kırk aLtı yıLı anLamaktır önemLi oLan
Burda kaLkmışsınız boş beLeş tespitLerLe insanLarı sizin görmek istediğiniz kıLıfa sokumaya çaLışıyorsunuz
Bu mudur kırk aLtı yıLın özü :)

demireLe ne oy verdim nede oy veren bir tanıdığım var
Ayrıca sizin zihniyetinizdekiLere anLatmaktan usandım ama
akpLi ve güLen tarikatı mensubu da değiLim
Artık sizin giydirmeye çaLıştığınız kıLıfa bizLerin sığmayacağını anLayın
SizLerin ne kıLıfı ne kefeni bizi sarmaz
BiLdiğiniz üç beş cümLe var siyasi ahLak edindiğiniz
Takiyye fetoş ve tayyeap
BunLar bizi yansıtmıyor ve bağLamıyor
Şu at gözLükLerinizi çıkarın ve daha nesneL bakın mevzuLara
Ki anLaşabiLme uzLaşabiLme çizgimizi çizeLim!!!

Bu ne hiddet bu celal? Ne kinin varmış benim gibilere?agzımdan çıkan bir 46 yıl lafına ne anlamşlar yüklemişsin.İnan senin gibi güdümlülerle aynı olmaz yolum.Maaşallah agzınız başka söylüyor eylemleriniz başka.At gözlüğü falan ne ayak ben at değilim.Ben sana çıkart şu .. gözlüğünü dedim mi?

Yıllardır aynı hikayeler

birileri meşhur aolmanın yolunu iyi anlamış galiba

seviyeyi düşürmeyin tekrar uyarmıyacam sectiginiz kelimelere dikkat edin insanları tahrik edici keimelerden uzak durun aynı seyin tekrarı halınde ceza alırsınız.

not: uyarı mesajından alıntı yapıp burda laf dalasına girmeyin sorunu olan acıklama istiyen pm ile ulasabilir
gereksiz mesajlar silinir

eceli gelen .. cami duvarına tükürüyor.

ayrıca o konuşmayı yaptığı yerde de kendisinin açtırdığı türk okulları var.nereden nereye.

Bu ne hiddet bu celal? Ne kinin varmış benim gibilere?agzımdan çıkan bir 46 yıl lafına ne anlamşlar yüklemişsin.İnan senin gibi güdümlülerle aynı olmaz yolum.Maaşallah agzınız başka söylüyor eylemleriniz başka.At gözlüğü falan ne ayak ben at değilim.Ben sana çıkart şu .. gözlüğünü dedim mi?

Hiddetim oLsa inan hissederdin..
CeLaLLenme nedenim de gün gibi aşikardır
Burda isLami unsurLara bezenmiş her üyeye
Mevzu açıLdığında sizin iktidarınız fetoşcuLar faLan fiLan diyorsunuz
İsLamın her peşine düşen akpLi ve güLencimi oLması Lazımdır
SizLer bunu ayrımını yapamıyorsanız
46 yıLı heba etmişsinizdir diyorum başkaca sözüm yok!

أĸяα;3117913' Alıntı:
Hiddetim oLsa inan hissederdin..
CeLaLLenme nedenim de gün gibi aşikardır
Burda isLami unsurLara bezenmiş her üyeye
Mevzu açıLdığında sizin iktidarınız fetoşcuLar faLan fiLan diyorsunuz
İsLamın her peşine düşen akpLi ve güLencimi oLması Lazımdır
SizLer bunu ayrımını yapamıyorsanız
46 yıLı heba etmişsinizdir diyorum başkaca sözüm yok!

Madem kişilerin takışması normal bizde altta kalmayalım.Yaşım evet 46 ama ne yazıkki büyükle konuşulacagını anan baban öğretmemiş ama islamla bezenmiş üye en basit ahlak ve kişilik kurallarına uymuyor.Ahlakı olmayanın Müslümanlığının değeri varmıdır dersin?Sen kimsi,n ki benim yaşamımın heba olduguna karar verirsin?sen Allahın bir kulunun yaşamının heba olup olmadıgına nasıl karar verebilirsin.Sen Allahmısın?burada konuyla alakalı ve bana sataşmadan efendice yorum yap.Yemin ediyorum bir daha bu şekilde bana takılırsan öylesine bir küfrederim ki şaşar kalırsın.Yeter artık.

Dinde zorlama olmadığını ALLAH söylüyo. Demirel kimki ?

Taşıkmak serbest oldugunu kim söyledi burda seviyeli tartısmak serbest.

general ve ikra birbirinize cevap hakkı dogdugu için suan mesajlarınız kalıyor bundan sonra birbirinizle ilgili tartısmaları pm yoluyla halledin bundan sonra atacagınız(konuyla alakasız) mesajlarınız silinicek ve aynı seye devam ederseniz ceza alıcaksınız.

Bunun yiğeni Yahya Murat Demirel Egebank hortumcusu şerefsiz. Bu adamı kale almamaklazım 22. derece mason olduğu kanıtlıdır.

en azindan yiğeni banka hortumlamış :)) ya tayyip erdoğan ve abd ullah gül neyi hortumladı ? tabikide türk halkını türk milletini türkiye cumhuriyetini :)) adamlarin davaları hala sürüyor devleti dolandırmaktan.. ikincisi hala uslanmadılar geldikleri ilk 4 yılda ülkeye bu ülkenin insanlarının üstüne 475 milyar dolarcık taktılar.. yani kisadan hisse tayyip ve abd ullah gülün yerine demireli seçerim...

en azindan demirel siyasi tarihi boyunca ne milleti azarlamistir ezmistir nede sömürmüştür milletten çalmıştır... ikinci bir kismi en azindan demirel ve o eski diğer siyasetçiler zamanında.. şehitler küçük düşürülmemiştir başbakan tarafından.. teröristler övülmemiştir.. teröristler türk milletini öldürsün askeri şehit etsin sonrada serbest bırakalım denmemiş yasa çıkarılmamıştır.. hiç kimse ayrıştırılmamıştır.. tayyip gelir gelmez sözleriyle ülkedeki etnik kökenlere değinip ırkçılığa teşvik etti

Ben namazlarımı kılmak isteyen ve de bir çoğunu kılmayı becerebilen birisiyim. Devlet memuruyum. Hiç şikayetim olmadı ama bazı zamanlarda zorlanıyorum. Ne demek AKP ibadete zorluyormuş. Ayrıca AKP'yi de hiç sevmem.

insaların Dinini Yaşaması için birilerinin zorlaması mı gerek töbe yaa ne günlere kaldık nedir bu masonlardan çektiğimiz... Müslüman Ülkeyi Şikayet ettiği bahaneye bak yaa :D

çok saçma.kim kimi zorluyormuş çok komik.

türkiye gibi devleti bulmuşlarda konuşuyorlar.

en azindan yiğeni banka hortumlamış :)) ya tayyip erdoğan ve abd ullah gül neyi hortumladı ? tabikide türk halkını türk milletini türkiye cumhuriyetini :)) adamlarin davaları hala sürüyor devleti dolandırmaktan.. ikincisi hala uslanmadılar geldikleri ilk 4 yılda ülkeye bu ülkenin insanlarının üstüne 475 milyar dolarcık taktılar.. yani kisadan hisse tayyip ve abd ullah gülün yerine demireli seçerim...

en azindan demirel siyasi tarihi boyunca ne milleti azarlamistir ezmistir nede sömürmüştür milletten çalmıştır... ikinci bir kismi en azindan demirel ve o eski diğer siyasetçiler zamanında.. şehitler küçük düşürülmemiştir başbakan tarafından.. teröristler övülmemiştir.. teröristler türk milletini öldürsün askeri şehit etsin sonrada serbest bırakalım denmemiş yasa çıkarılmamıştır.. hiç kimse ayrıştırılmamıştır.. tayyip gelir gelmez sözleriyle ülkedeki etnik kökenlere değinip ırkçılığa teşvik etti

Saçma iddalarınızı kendinize saklayınız. İspatı olmayan iddadan öteye gitmeyen olgularla dava açılmış sürüyormuş teröristller övülmüş falan.. He ekonominin durumunu söylesen işsizliği anlatsan hak veririm. Bu sakızları 22 Temmuzda dan öncede söylenmişti tutmadı. Gerçekler karşısında kimse size bişey demez. Dediğim gibi ekonomik durgunluk işsizlik sorunlardır. Yok teröriste sayın demiş çiftçi ananı al gitmiş Atatürk devrimleri travma demiş. Bunlar kimseyi ırgalamaz. İnsanlar ancak ekonomik durumları itibariyle iktidarları ölçerler. Onu demiş bunu demiş övmüş sövmüş . Süleyman Demirel miyadını doldurmuş nalları dikmeye hazırlansa daha iyi olur. Gitsin Allaha versin hesabını..

Geri