Hülya Avşar kurbana KARŞI

yolyardim

New member
Reaction score
0
"KURBAN KESMEYİ AKLIM ALMIYOR"
Ünlü sanatçı, kardeşi Helin Avşar’ın sahibi olduğu ’guardianturk.com’ isimli sitede kaleme aldığı "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Avşar, "Son zamanlarda Türkiye’de bana göre alttan hiç kimsenin tahmin etmediği, Müslümanlığa farklı bakan bir jenerasyon geliyor" dediği yazısında, tartışma yaratacak görüşlere yer verdi. Ünlü oyuncu, "Benim fikrimi sorarsanız; İslami değerlerimizi şimdiden korumaya başlarız. Asıl tehditkar pozisyonlar yolda geliyor. Size en ufak örnek veriyorum; çok sevgili bir ahbabımın 9 yaşındaki torunu, babaannesine şöyle bir soru sormuş, ’Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor!’ İşte bu soru bana da şok!!! Mantıklı gelen bu soru alttan nasıl bir jenerasyon geldiğini size de fark ettiriyor mu? Belki de beni etkileme sebebi, benim de son yıllarda kurban kesmek yerine daha hayırlı olacak bir şeyler yapmayı tercih ediyor olmamdır" dedi.

Hürriyet

http://www.ensonhaber.com/Gundem/146735/Hulya-Avsar-kurbana-KARSI.html

HÜLYA AVŞAR HEP YAPIYOR BUNU ..
BAŞKA TÜRLÜ GÜNDEME GELEMİYOR GALİBA
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Hülya Avşar kurbana KARŞI
Kurban da Hülyaya KARŞI
hülya cım aç biraz din kitabı oku...
kurban nedir nereden geldi niye geldi.bunları öğren ondan sonra sorgula...

hani cahillerle sohbet etme seni yoldan çıkarır derler ya bu omisal bişey
senin için dinmi inse onu mu istiyorsun die sorarlar adama
bırak bunlarıda
şair ne dio
bu yolki hak yoludur dönmek bilmez yürürüz

yoluna kurban olurum ben sana hülya ablam----diyen artık kalmadığı için kurbana karşı olması çok manidar..-sanatçı eskisi gündem budalası olmak kolay değil..önceden herkes ona kurban olurdu,şimdi esqamesi okunmuyor,varsın tenisini oynasın seliülit yapsın,kurbanla işi neymiş:)))

yoluna kurban olurum ben sana hülya ablam----diyen artık kalmadığı için kurbana karşı olması çok manidar..-sanatçı eskisi gündem budalası olmak kolay değil..önceden herkes ona kurban olurdu,şimdi esqamesi okunmuyor,varsın tenisini oynasın seliülit yapsın,kurbanla işi neymiş:)))

HAKLISIN BENDE AYNI GÖRÜŞTEYİM
:clap:clap:clap

Peki normal yolla kesilen hayvanlara karşımıymış o zaman hiç et yemesin. Öyle insanlar varki evlerine doğru düzgün et girmiyor sadece senenin kurban bayramında evlerine et giriyor.

Geri