Seçimde halkın durumunu öğreneyim dedim,öğrenmez olaydım...
Akp'li bir akrabama,Erdoğan apoya sayın dedi haberin var mı dedim.Cevap olarak şunu aldım:
-Eğer ona sayın demeseydi kürtler ayaklanır olaylar çıkarırlardı.(Tiksindim,şehitlerimiz adına)
Başka birine daha aynı soruyu sordum cevaba bakın:
-Dili sürsmüştür,yoksa o müslüman adamdır öyle konuşmaz.(Erdoğan,sözü 3 kere kullanmıştı)
Sonra başka birine,Habur rezilliğini sordum.Cevap hazır,
-Utanmasanız kırmızı halı serdiniz diyeceksiniz.(Sanki sermediler)
Daha da bir şey sormadım...
Şimdi kafama takılan 2 soru var,size soruyorum;
1-Partiyi savunacaz derken "onur" kavramını unutuyormuyuz?
2-İnsanların arasındaki bu sağ-sol ayrımı ve nefret tohumları nasıl çözülecek?
Ecdadımız bize lanet okur diye kendinden kat kat üstün düşmana meydan okuyan insanlar biliriz;Çanakkale'de,93 Harbi'nde,Filistin'de!
İnsan ürperiyor,değişime bakın!...
Bu devirde insanlara laf anlatmak zor,hele de doğru söylüyorsanız!
Ben,şu anki meclisi ve onların oluşturduğu bu yanlış düzeni beğenmediğim için oyumu Hepar'a vereceğim.Bu zamana kadar birçok iş yapıldı.Kiminiz kötü dediniz kiminiz iyi.Peki bunlar olurken bu 3 parti mecliste değilmiydi? Barajı nasılsa geçemez mantığıyla oy kullanırsanız bu düzen hep böyle gidecek.Fazla birşey istemiyoruz,meclise giren 4.parti olmak bize yeter.Akıllı ve dürüst bir yaklaşım değil mi!
Türkiye,şimdi değilse ne zaman?
Sürekli birbirine laf atan,uçuk projeler söyleyenleri dinlediniz.Bizi de dinleyin,hak vereceksiniz;
-Dağları 365 günde temizleyeğiz.
-Mavi Marmara ve çuval geçirme olaylarının hesabını soracağız.
-Çürük rapor alıp askere gitmeyenler tekrar muayene edilecek,hak yerini bulacak!
-Seçim barajı %10 dan %5 e düşürülecek.
-Milletvekili sayısı ilk hamlede 450 daha sonra 350 ye düşecek.
-Tüm mercedesleri satacağız,halkın parasıyla makam arabası keyfi bitecek!
-Süt ve besi çiftlikleri kurulacak.
-Devletin kullanmadığı boş kamu arazilerini halka, faizsiz, 20 yıl vaadeyle vereceğiz.
-Terör örgütü kuran ve yardım edenler için idamı geri getireceğiz.
-Partilere verilen seçim parası haramdır,kaldırılacak!
-Yök denen siyasi kurum kaldırılacak.
-Telekom tekrar millileşecek,iletişim gücü başka bir devlete teslim edilemez!
-Ekmek ve Huzur için geliyoruz,bir oy ver yeter!
Biz daha öncekilere benzemeyiz.Bizim sözümüz söz ve namusumuzdur!
"Siz ülkenizin şerefini koruyun o sizin geleceğinizi korur."
"Sakın oylar bölünmesin lafı, siyasi rakiplerinden korkan ve onları durdurmaya çalışanların sarıldığı bir sözdür ve yosun bağlamıştır."
"Ya şerefini ortaya koyar, şerefli bir tarih yazarsın, yada tarihi yazanların şerefiyle anılırsın!" (Osman Pamukoğlu)
Akp'li bir akrabama,Erdoğan apoya sayın dedi haberin var mı dedim.Cevap olarak şunu aldım:
-Eğer ona sayın demeseydi kürtler ayaklanır olaylar çıkarırlardı.(Tiksindim,şehitlerimiz adına)
Başka birine daha aynı soruyu sordum cevaba bakın:
-Dili sürsmüştür,yoksa o müslüman adamdır öyle konuşmaz.(Erdoğan,sözü 3 kere kullanmıştı)
Sonra başka birine,Habur rezilliğini sordum.Cevap hazır,
-Utanmasanız kırmızı halı serdiniz diyeceksiniz.(Sanki sermediler)
Daha da bir şey sormadım...
Şimdi kafama takılan 2 soru var,size soruyorum;
1-Partiyi savunacaz derken "onur" kavramını unutuyormuyuz?
2-İnsanların arasındaki bu sağ-sol ayrımı ve nefret tohumları nasıl çözülecek?
Ecdadımız bize lanet okur diye kendinden kat kat üstün düşmana meydan okuyan insanlar biliriz;Çanakkale'de,93 Harbi'nde,Filistin'de!
İnsan ürperiyor,değişime bakın!...
Bu devirde insanlara laf anlatmak zor,hele de doğru söylüyorsanız!
Ben,şu anki meclisi ve onların oluşturduğu bu yanlış düzeni beğenmediğim için oyumu Hepar'a vereceğim.Bu zamana kadar birçok iş yapıldı.Kiminiz kötü dediniz kiminiz iyi.Peki bunlar olurken bu 3 parti mecliste değilmiydi? Barajı nasılsa geçemez mantığıyla oy kullanırsanız bu düzen hep böyle gidecek.Fazla birşey istemiyoruz,meclise giren 4.parti olmak bize yeter.Akıllı ve dürüst bir yaklaşım değil mi!
Türkiye,şimdi değilse ne zaman?
Sürekli birbirine laf atan,uçuk projeler söyleyenleri dinlediniz.Bizi de dinleyin,hak vereceksiniz;
-Dağları 365 günde temizleyeğiz.
-Mavi Marmara ve çuval geçirme olaylarının hesabını soracağız.
-Çürük rapor alıp askere gitmeyenler tekrar muayene edilecek,hak yerini bulacak!
-Seçim barajı %10 dan %5 e düşürülecek.
-Milletvekili sayısı ilk hamlede 450 daha sonra 350 ye düşecek.
-Tüm mercedesleri satacağız,halkın parasıyla makam arabası keyfi bitecek!
-Süt ve besi çiftlikleri kurulacak.
-Devletin kullanmadığı boş kamu arazilerini halka, faizsiz, 20 yıl vaadeyle vereceğiz.
-Terör örgütü kuran ve yardım edenler için idamı geri getireceğiz.
-Partilere verilen seçim parası haramdır,kaldırılacak!
-Yök denen siyasi kurum kaldırılacak.
-Telekom tekrar millileşecek,iletişim gücü başka bir devlete teslim edilemez!
-Ekmek ve Huzur için geliyoruz,bir oy ver yeter!
Biz daha öncekilere benzemeyiz.Bizim sözümüz söz ve namusumuzdur!
"Siz ülkenizin şerefini koruyun o sizin geleceğinizi korur."
"Sakın oylar bölünmesin lafı, siyasi rakiplerinden korkan ve onları durdurmaya çalışanların sarıldığı bir sözdür ve yosun bağlamıştır."
"Ya şerefini ortaya koyar, şerefli bir tarih yazarsın, yada tarihi yazanların şerefiyle anılırsın!" (Osman Pamukoğlu)