Hırsız Polis Problemi Çözünde Görelim

faith37' Alıntı:
polis her iki kağıda da suçlu yazıyor. hırsız bir kağıdı çekiyor ve polisin elindeki kağıdı açtırıyor önce.anlaşmalarına göre elindeki kağıtta suçsuz yazması gerekiyor.böylece itiraf etmiyor.
cvp bumudur budur :)

faith37' Alıntı:
polis her iki kağıda da suçlu yazıyor. hırsız bir kağıdı çekiyor ve polisin elindeki kağıdı açtırıyor önce.anlaşmalarına göre elindeki kağıtta suçsuz yazması gerekiyor.böylece itiraf etmiyor.
Bu mantıklı geldi bana ama suçlar zaman aşımına uğramış olduğu içinde hırsız yırtmuş olabilir.

:ter: Hicc bir fikrim yok:mad:

bence hırsız kağıdı bir şekilde yok ediyor.

Hırsız birini yutuyor çektiği kağıdı yutuyor. Poliste kalan kağıdı açtırıyor.Kağıtta suçlu yazdığını görünce de diyor ki:''Demek ki yuttuğum kağıtta suçsuz yazıyordu''. Böylece antlaşmaya göre de hırsız suçsuz sayılıyor.

önce öyle diyor ya polis sonradan bence içmeminde verdiği bir duyguyla arkadaş oluyorlar şahsen ben olsam arkadaşımı ele vermezdim galiba böyle birşey...

eğer gerçekten hırsız olsaydım çok param olurdu... senin ıısmarlayacağın 2-3 bira için hayatımı riske atmazdım demiştir.. :p:p

polis olaya çok sevinip hesabı ödüyor işler tersine dönüyor.polisin bu davranışı olayın önemini yitirmesine sebep oluyor

rakadaşlar polis ne diyor polislik hayatım boyunca seni yakalayamadım diyor bu çok büyük hız demekki çünkü poliste çok iyi polis bu durumda içkileri içiyorlar polis tam sarhoş kıvamına gelincede hırsız kağıdı hırsızlık yaparak çekiyor ve bir şey anlatmak zorunda kalmıyor ve içkileri içiyor... :D

adam hırsız değilmi ya iki kağıdi da çalmıştır suçsuz yazanı göstermiş olabilir

işlediği suçlar zaman aşımına uğramış olabilir ya da affa uğramış olabilir...

Geri