Hırsız Polis Problemi Çözünde Görelim

Source

New member
Reaction score
0
Bir hırsız var, birde polis. Hırsız zamanında gerçekten azılı bir hırsız. Polis ise gerçekten başarılı. Ancak bu polis bu hırsızı maalesef görev zamanı asla yakalayamıyor.

Seneler geçiyor polis emekli oluyor,hırsız da hırsızlığı bırakıyor. Bunlar bir akşam bir barda karşılaşıyor. Polis diyor ki sen ne biçim hırsızdın diyor seni ne yaptımsa yakalayamadım.Hırsızda makara geçercesine ne alakası var senden kaçmaz felan diyor

Polis de diyorki senle bir oyun oynayalım. 2 tane kağıt alıcam birine suçlu diğerine suçsuz yazıcam diyor. Sonra bunları katlicam ve sen birtanesini seçiceksin. Şayet SUÇLU yazılı kağıdı seçersen gidip bütün suçlarını itiraf edicen. Eğer SUÇSUZ olanı çekersen içkilerde benden diyor,kalkıp gidicem diyor.

Soru : Hırsız SUÇLU yazanı çekiyor ama suçsuzluğunu nasıl ispatlıyor...???

Hadi yazın bakalım sizce ne yaptı???:sigara:

gidip herşeyi itiraf etmniş yani ben emekli oldum demiş :D

içiyoLar içiyoLar kafayı ßuluyo taßi poLis.. hırsızda kurnaz.. suçsuzum feLan diyo öyLe ßi$ey i$te:D

polis her iki kağıda da suçlu yazıyor. hırsız bir kağıdı çekiyor ve polisin elindeki kağıdı açtırıyor önce.anlaşmalarına göre elindeki kağıtta suçsuz yazması gerekiyor.böylece itiraf etmiyor.

ya orda suçlu yazıyosa bile adam itiraf etmemiştir ben suçluyum diye..tabi bölece suçsuzluğunu kanıtlama gereği kalmaz :D :sigara:

söle oluyor polisle beraber gidiyorlar onun elindeki sussuz kagidin gösteriyor olayda burda güzel güzel kapanıyor
:)

yani polis o suçsuz demiş oluyor bölecede konu kapanıyor

faith37' Alıntı:
polis her iki kağıda da suçlu yazıyor. hırsız bir kağıdı çekiyor ve polisin elindeki kağıdı açtırıyor önce.anlaşmalarına göre elindeki kağıtta suçsuz yazması gerekiyor.böylece itiraf etmiyor.

bence en mantıklı cevap bu

bence de ama diğer ark.larında görüşlerine bakalım...:cool:

faith37' Alıntı:
bence hırsız kağıtı yiyip yutuyor.sonuçta ortada bir tane suçlu yazan kağıt kalır. oda zaten polisin elide.
böylece itiraf etmesine gerek kalmıyor.

hırsız itiraf etmiyor poliste lafla bu hırsız diyerek inandıramayacagı icin hırsız elini kolunu sallaya sallaya taksime

bence karakola götürürlerse''ben içtiğim için saçmalıyorum'' der ve olay kapanır

Bence SUÇLU kağıdını çekip masaya bırakıyor. Diğerini seçiyor.

ya neden hiçbir soruda gerçek cevap yok
millet cebelleşiyor
emeğe saygı!!!

Geri