hızlı silah almak

berkay07' Alıntı:
verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler ama bu cfgler sxe warken çalışıor mu acaba??? onlar çalışmıosa bile sxe warken bu anlattığınız hızlı silah almayı kullanabilio muyuz???

evet sXs varken çalışıyor.

legende' Alıntı:
lm abiler ben cs de proxy...bana bi code lazim

f1 bire basinca maverick/krieg..bide.. bütün bombalari ve kavlar helmet alsin yeter
simdiden saolin

kardeş istediklerini tam olarak anlamadım biraz daha ayrınıtılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım.

CT iken

Colt + deagle + zırh + patlayıcı bomba (hepsi olsada olur =)

T iken

ak47 + deagle + zırh + patlayıcı bomba kodunu yapabilen bi arkadas cıkarsa süper olur :) iyi günler :D

şahin06' Alıntı:
kardeş sana kendi config.cfg dosyamı upload ettim.
"F1" bastığın zaman colt keleş, o2 fAlan alır.
"F3" bastığın zaman da awp, digıl (1-4), armaor(o2), bomba (o4) alır.
http://dosyam.net/?id=7pqx8i

yeni başladıysan http://www.hackhell.com/showthread....yılan maus ayarına nası getirebilirim ?:D[/B]

güzel paylaşım öğrenenLer vardır umarım...

Peki Counter-Strike 2D için gecerlimi??

The_ERCAN' Alıntı:
CT iken

Colt + deagle + zırh + patlayıcı bomba (hepsi olsada olur =)

T iken

ak47 + deagle + zırh + patlayıcı bomba kodunu yapabilen bi arkadas cıkarsa süper olur :) iyi günler :D

kardes senin configi indirdim maus eskisine göre acaip yavas :D hep ölüyorum bunu ilk varsayılan maus ayarına nası getirebilirim ?:D

benim config dosyamın maus ayarı 1 de yani prolar hep en yavaşta oynar alışman lazım
sensivity 3 falan yap düzelir kendine göre ayarla

djcosh' Alıntı:
Peki Counter-Strike 2D için gecerlimi??

1.6 için geçerli ama 2D derken neyden bahsetdin anlamadım.

arkadaslar basinda hangi versiyon icin oldugunu belirtirseniz güzel olurdu..ben 1.5 zannedip sabahtan beri ugrasiyordum..

bim doğru diyor farklı bir CFG dosyası hazırlanırsa daha kullanışlı
Zaten bunu bilmeyende yoktur CFG ALİAS komutları

Bir çok komutu bi yerde toplama sadece silah alınmakla kalmaz daha değişik eylemlerde yapılabilir
saygılar :)

tŞk ederim ama bunu herkes bilir ve 1.5 işe yaramıyor

Ben bilmiyodum Görüşlü düşünme :D Şahin abi ne war yahu şu eve gelsen servere baksan :D

cs 1.3 için geçerli mi
o2 o3 o4 o6 sonra 13silahı ve 46tek silahı bunları tek tusa alabiliyormuyuz ?

Ben silah alırken B A yapıyorum yine senin dediğin gibi alıyor silahları.Saol yine de

tşları atıyorum.tek tuşla silah bomba yelek alıyorum ama buy menüsünden çıkmıyor.en son olarak bi de cancel a basmak gerekiyo.bunun çözümünü blen var mı.

Bende biliyorum pro map lerde çok işe yarıyor.

Geri