Haberal'a YÖK'ten kötü haber

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Haberal'a YÖK'ten kötü haber

1pgtix.jpg

YÖK'ün, Ergenekon'un tutuklu sanığı ve Başkent Üniversitesi rektörü Mehmet Haberal ile ilgili çarpıcı bir karar aldığı iddia edildi.

NTV'nin haberine göre YÖK, Haberal'ın tutukluluk halinin iki aya kadar sona ermemesi durumunda haberal'ın yerine yeni bir rektör atanacağını duyurdu.

Kaynak

Şaşırmadım yakında bizide alacaklar hissedebiliyorum :D

evet atatürkçüyüm dedim o yüzden yakın diyorum

ya bırakın bu bu klasik ezber sözlerini

her haltı yiyen evinde ordudan çaldıkları cephanelikler çıkan

yerin altına law silahları bombalar patlayıcılar gömenlerde yakalanınca aynı numarayı yapıyorlar

yakalınınca da aynı numara

eğer bu numara tutmaz ise bu kezde hapistede deli numarasına başvuruyorlar

ya bırakın bu bu klasik ezber sözlerini

her haltı yiyen evinde ordudan çaldıkları cephanelikler çıkan

yerin altına law silahları bombalar patlayıcılar gömenlerde yakalanınca aynı numarayı yapıyorlar

yakalınınca da aynı numara

eğer bu numara tutmaz ise bu kezde hapistede deli numarasına başvuruyorlar

Başkent Üniversitesi rektörününde işi yoktu dedi hadi 1-2 ordudan cephane çalayım da aksiyon olsun

Doktoruma SeLam OLsun :)

dışardayken yüksek perden atıp tutanlar efelenip hareketler yapanlar savcılara "erkekseniz bbei de alın" diye dayılık yapanlar içeri girip çıkınca dut yemiş bülbüle dönüyorlar

Sinan Aygün içier girip çıktı bir durgunlaştı bir durgtunlaştı sormayın öncleri her mikrofana balıklama atlayan kişi gitti yerien başka birisi geldi Neden?

Genelkurmay Adli Müşaviri Erdal Şenel de içeri girip çıkınca "ergenekon çok korkunç bir terör örgütüymüş bukadar bilmiyordum" gibi ifadeler söylemişti neden ?

Yine ulusalcı Erhan Göksel de savcıların karşısında saatlerce sorguda kaldıktan sonra çıkışta Ergenekon fasafiso değilmiş %75 doğru dedi Nden?

Yine MGK genelsekreteri Tuncer Kılıç da içieri girip çıkınca sesi çıkmayanlar kervanında yeer aldı neden ?

Neden mİ?

çünkü içeride Ergenekonun gerçek yüzünü belgeleriyle gördükleri için

Geri