haberizce

pasaklı

New member
Reaction score
0
Hani kücüklügumuzden beri beyaz atli prensimizi beklerdik ya arkadas..Ben o prensi buldum ama ama onun haberi bile yok belki farkinda bile degil...
bir gun olurda farkeder mi acaba?offfffff Allahim ne zormus karsiliksiz bir sevginin askin agina düsmek..Icimde bir umut var farkedicek deli gibi sevicem ve sevilicem!!!Ama ne zaman??Bilmiyorum arkadas..Bir dusmanina beddua ediceksen karsiliksiz ask acisi ceksin diye beddua etmelisin en buyuk beddua bu olsa gerek?Yoksa biri bana beddua mi etti ?offfff arkadas hic bisey dusunemez oldum ``o``ndan baska!!nedir bu ask mi,sevgi mi,heves mi,hoslanmak mi,nedir bu nedir ask olsa gerek!!!!Askin tanimini cogu zaman soyle yaparlar:yemeden icmeden kesilmek,onu gordugunde kalbinin ritimleri duzensiz atar,uykuymus,Dünya derdiymis hic umrunda olmaz,aklinda sadece ve sadece``o``vardir..arkadas ben bunlari yasiyorum. Yoksa asikmiyim?evet evet bu ask olsa gerek..Ama karsiliksiz bir ask!!!!!

alinti​

karşılıksız aşk kötü bişi olsa gerek:(

ama en kötü olanı senin onu sevdiğini bilmesi ve buna ilgisiz olamsı :(

sewmeden de yaşanılmıo bu hayat be ama sevncede yaşanılmaz bi hal alıo yinede sewmek günahsa bin günahım olsun

cuci haklisin sevmeden olmuyo insan kendini eksik hissediyo sevgi cok onemli bu dunyaya bir kere geliyoruz insan sevdigi kisiyle dolu dolu bi hayat yasamak istiyo ama nerdeeeee :eek:

nerde biliomusun gözlerini kapattığın zaman uzandığın hayallerde 5 sn de olsa insana yetio

piştt pasakLI bunu sen mı yazdın lem ;) kafanda gene sapkan warmı :D (sen espriden anlamıosun gene yanlıs anlarsın ya neyse :) ) üzüLme be beLKıde o da senden hoslanıodur kım bılır sartlar gelısen olaylar fılan ondan boledır durum belkıde sen onun hakkında ne hıssedıosan o da senın ıcın dhaa fazlasını dusunuoDur :alkol:

ben yazmadim alinti
tsk okuyup yorum yaptiginiz icin..:)

rica ederım gorewımız nede olsa topragımsın artık ;) bi newi abinim :p bi derdin olduunda cekınme gel :D

Geri