Hachell ara sıra acıkh ara sıra girmek istiyorum giremiyorum

silver021

New member
Reaction score
0
hackhell şu son sıralar kafasına gelen gelmiş günün bazı saatlerinde girmekh neredeyse imkansız ya bazen girmekh baya zor sürüyor ama giriyor .. yada komple girilemez hale geliyor .. ! yetkilililerin bu konuyuda halletmesi gerekh diye düşünüyorum :p

Dostum bahsettiğin problem den bende bahsetmiştim yaklaşık 2 hafta evvel di yanılmıyosam ama şimdi bi problem yok yani en azından bende yok bende uzun bi süre başlık açmaktan vazgeçmiştim bağlantı yavaşlıgı yüzünden şimdi düzgün tam tıkırında diyebilirim ama seni bilemem

Eğer İnt Exp ile bağlanıyorsan int exp sağ tıkla özelliklerden dosya sil de sonra tekrar dene.

Swat_TR' Alıntı:
Eğer İnt Exp ile bağlanıyorsan int exp sağ tıkla özelliklerden dosya sil de sonra tekrar dene.
Araçlar menüsünden internet seçeneklerine tıklayıp temporary internet files ın altındaki dosya sile tıklıcaksın dicektin sanırım =)

Hackhell SAyfalarının Açılması 3-4 sn sürüyor..

Mozilla Firefox kullanın..

IE de çok geç açılıyor..

çoğukez hiç girilmiyor hackhelle.
bugün akşama kadar giremedim deli oldum, 4-5 snyede açılsa sorun değil hiç açılmıyorki..
genelde gündüzleri girmek ölüm gibi, ama akşamları takır takır çalışıyor

1sc0rp!tX' Alıntı:
Hackhell SAyfalarının Açılması 3-4 sn sürüyor..

Mozilla Firefox kullanın..

IE de çok geç açılıyor..
Gariptir benim pc de ie daha hızlı acıyor arkadasın pc ye yukledik firefoxu ondada ff daha hızlı acıyor kafamız karıstı bi anlam veremedik :D

yetkililerin halletmesi gereken birşey olduğunu düşünmüyorum. Halledilmesi gerekenler zaten yaklaşık 10 gün önce halledildi suan için herhangi bir sorun yok, kullanıcıların yogun oldugu saatlerde yavaslama oluyor ama buda bizim halledebileceğimiz bir sorun değildir ve hackhell muadili her forumda yasanan ve yasanmaya devam edicek bir sorundur.

Bende öle bi sorun hiç olmadı sadece 10 gün önce olmuşdu oda zaten herkesde oldu

forumda belirgin bi hızlanma var.Ancak hala explorerın yanıt vememesi sorunu yaşıyorum...
Foruma giriyorum 15-20 dakika sonra hackhell sayfaları görüntülenemiyor.1-2 saat sonra tekrar girebiliyorum ve bu böyle tekrarlıyor...

Geri