hack bölümüyle ilgili öneri

SüVaRi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu siteye hack öğrenmek için takılıyorum bayada şey öğrendim ama yapılan paylaşımlar açıklama olmadan veriliyo hakkını yemeyeyim ares baya açıklıyo ama bnm gibi bi acemi için yeterli olmuyo.hacke yeni başlayanlar için bi bölüm açılsa ve btn programlar resimlerle videolarla anlatılsa ve sorulara sıkılmadan cvp verebilecek biri o bölümün başında olsa bence çok iyi olur.çünkü eminim ki bnm durumumda olan bir sürü üye vardır.şimdi diyeceksiniz ki sorularınız bölümüne yazabilirsin sıkıntılarını!!!ama ilgilenen modun başı ztn çok sıkışık olduğundan yeterince yardımcı olamıyor bide diğer arkadaşların ya kardeş boşver hacki meki sen git takıl gibi alaylarına maruz kalıyoruz.böyle bir bölüm açılırsa çok iyi olur görüşlerinizi bekliyorum...

fofer' Alıntı:
yeni başlayanlarla ilgili bölümümüz zaten var
http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=20

o bölümü incele bakalım ne bulabileceksin?ben trojenlerin kullanımı keyloggerlar ve benzeri öğelerin açıklamalarıyla birlikte öğretilen bir bölüm istiyorum.yani film nası küçültülür nasıl caps alınır download upload nedir vb bunları istemiyorm.yeni başlayanlar bölümü sadece bunlardan bahsedio

Asl1nda haql1 olabilirsin faqat demissinqi s1q1lmadan cevap verebileceq bi mod gel demissin...Ben aras1ra taq1l1yorum orda ve gelen sorular oleki kim olursa olusun bas1nda o bölümün qriz geçirir...:)Gereqen bir çoq prog. resimli anlat1m1 mevcut zaten sitede ve hergeçen günde eqleniyor...Bence kisilerin biraz daha çabas1yla olabilecegini düsünüyorum...Zaten sorular1n cevab1n1 bilen arqadaslar cevap veriyorlar...Onun için ayr1 bi bölüm aç1lmas1 biseyi deistrmez...Sahsi Düsüncem...

Geri