Hack Konusunda Kendİmİzİ AŞalim Hep Beraber

kayrahan64500

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
ArkadaŞlar Burdan Sanal Alemİn Krallarina Seslenİyorum Yenİ Bİr Msn Saldirisi DÜzenleyelİm Ve Artik Bunu Dosya Yollayarak Yapmayalim...... Yanİ Dosya Yollayalim Ama KarŞidakİ Adam Bİzİm Web-cam GÖnderdİĞİmİzİ Sansin Ve TikladiĞinda Web Cam Yerİne Dosya AÇilsin Nasil Fİkİr Ama?* Bunu Yapmanin Bİr Yolu Olmali!!!!! Bİr Şekİlde Bunu Yapmaliyiz!! Yaparsak Da Bunu Kİrlİ Ellerden Uzak Tutmaliyiz! Cevaplarinizi Beklİyorum Bunu Hep Beraber Hazirlayalim!!!

ya hepiniz hemen hemen dalga geçmişsiniz gülün anasını satayım ama güldükten sonra teşekkür edin oldu mu??

Komıq sey senı:D

gemide yapalım adadan kaçarız... :)

yap paylaşta bizde faydalanalım

tabi yap kullanalım :)

Heheheheh Harİka Espİrİ

piyiuhhahahaha
Hacker olma sevdasıyla yanıp tutusan kurnaz bir genc daha:D
şakacı şey.:D

kullanılmadıgını ne biliyon ama herkes bilmez onu bizim gibi!

yav çok yüklenmişsiniz çocuğa orjinal bi fikir ortaya atmış... kardeşim şimdilik msnin böyle bi açığı yok yani bunu yapmak imkansızzzz eğer msn in adminleriyle tanışıyosan o başka :D bence cok kaptırma bu hack olayına kendini boşver hem ne yapıcaksın onun bunun pc sini hackleyip msn çalıpta boşver bence kendini daha faydalı işlerde geliştirmeye bak git programlama dili falan öğren hem maddi yönden de kazanırsın web sitesi falan hazırla ne biliyim....kendi güvenliğini sağlıcak kadar bil yeter... kal sağlıcakla

adamımıza bir paraşüt gerek çok yükseğe uçmus:D

puhahah Bayadır bole gulmemıstım sen bence hecklıyecegın kısıden dırek sıfresını ıste :D

asmis bu arkadas asmis bitirmis olayi helal olsun:D

:D Sipariş üzerine söylenmiş :D

arkadaşım yaş kaç??..:D

Biraz abartili değil mi :)

Geri