Hack msn dersi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar geçen düşündüm ben birşey aklıma geldi. :) Hackhell de msnden hack dersi verelim.Bence hack in moderatoru kimse bu bir msn alsın ve cuma gunlerı (misal) 21:00 da ders versın .ekleyen herkesi toplu gorusme seklınde alsın ve ders versın.bence olumlu bi ilerleme değilmi.hacker olan ve hack dersi verecek olan birisi bir msn alsın ve yapsın..bence cok guzel bir çalışma . bunu bazı sitelere de yayayırız...bence olumlu birşey??? Yorumlarınızı bekliyorum? :eek:

Bana Sen öğretir Misin Msn Hacklemeyi

kurslar paralı olursa ben ders veririm :) gerekli bilgi zaten sitede var biraz çabayla değil msn site bile hack yaparsın yeter ki öğrenmek için bak

arkadaşım gereken her şey var forumda hatta derslerde varildi konulara bakarsanız daha ii olur

ya arkadaslar bakın ben msn hacki ogretsın demıyorum.hackle ilgili hersey diyorum sadece msn de ders verecek hackle ilgili. ve ben GÖNUllu arıyorum para ile değil.Bi kere sadece sorun değil. hackhelldeki hackerlar cok caba harcıyorlar. ddos atack yapıyorlar.bizde öğrensek yapsak.çorbada tuzumuz olsa yanlışmı olur.ben öğretirim de demedim...Sadece gönullu bir kişi msn de ders verebilirmi hackhell isnalarına,vatandaşına?

forumda, vaktin oluyor ders anlatıyor ve genele hitab ediyorsun, anlatımların kalıcı oluyor,
biri bişe soruyor sen belki vakit bulup 3 saat sonra cevap veriyorsun, sen bilemezsen
başkası cevap veriyor, faydalı yorumlar ve eleştiriler görüyorsun...

msn de el alemle tek tek uğraşılırmı? ii ce tanıdıklarınla uğraşırsın belki
ama uğraşırsın uğraşırsın, gün gelir adam öğrenir öğrenir sonra
sen kötü insan olursun, bi de sana söver...

forumda, vaktin oluyor ders anlatıyor ve genele hitab ediyorsun, anlatımların kalıcı oluyor,
biri bişe soruyor sen belki vakit bulup 3 saat sonra cevap veriyorsun, sen bilemezsen
başkası cevap veriyor, faydalı yorumlar ve eleştiriler görüyorsun...

msn de el alemle tek tek uğraşılırmı? ii ce tanıdıklarınla uğraşırsın belki
ama uğraşırsın uğraşırsın, gün gelir adam öğrenir öğrenir sonra
sen kötü insan olursun, bi de sana söver...

harfine virgülüne katılıorm çok güsel sölemişin. . .

ya olay hala anlaşılmamış toplu konferans yapıylıyormu msnde bizde öle yapacaz

bence gereksiz olur basit bi taslaktan öteye gidilmez

daha önce bu yapıldı zaten msn de ders olayı yanlış hatırlamıyorsam partizan arkadaşımız vermişti ama şimdi bilemem gene veririmi vermezmi

olmayacak duaya amin demeye benziyor bu..
bence hhde yeterince döküman var...
ögrenmek isteyen gayret etsin yeter...
sanal ortamda kim ne kadar ne ögrenir bilemem.ögreten için yorucu olacak..
:D burda bile millet bir sürü mana buluyor, msn de çıldırtırlar insanı.. :D
bi hoca bulursanız Allah ona kolaylık versin... işi zor .. çok zor.. :D

bana da öretirsiniz bir şeyle ro zaman :) sonucu dört gözle bekliyorum

burası sonuçta bi paylaşım sitesi
vede herkes elinden geldiğinin en iyisini yapıor
bişeyler biliosak hiç çekinmeden yardıma koşuorz zaten
daha ne olsun ki
ha msn ha burası
eski köye yeni adet getirmeye gerek yok bence

ewt sadece öneriye benziyor ;) :D

Sende kimsin acele avatarını değiştir...reklam yapma bu sitede please

Bence burası yeterlilidir demem hata olur msnde konuşursak daha iyi olur anlama ve anlatma kabiliyetimiz iyi olur msnde çoklu ortama geçeriz ve bilen konuşur bilmeyen dinler anlamadığı yerde sorar ve msn hackleme sitede anlatıldığı gibi olmadığı ortaya çıkar msn hackleme o kadar basitmi sanıyorsunuz¿

la Olm sen GİT biR TeCAVUze UGra manYAKmısıN OZAman ne anLAMı kalr BU işin :))KOCUM SEN kafaİ YEmissİN :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri