hack nasıl yapılır

an_k_ist

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar iyi hos konusuosunuzda hack nasıl yapılır oretebilirmisiniz ben yeniyim hacklik konusunda buralarda cvp icin simdiden tesekkkurler

dirty face abi sen var ya bitanesin zuhahahaha

Forumda Bir Sürü Döküman Var Al Oku Programları Kullanmaya Çalış Böyle Saçma Sapan Sorumu Olur Yaf... Herşeyi Devletten Beklemeyin Ama.

bak önce görümünü değiştirmen lazım bölee gözlerinin altı şişmesi lazım sonra saclarını kestirmeyi unutman lazım sakal bayagıı bir cıkması lazım normal bir soruya bile vereceyin tepki süresii azalması lazım boynunun agırması lazım ..beyninin kafanın kazan gibi olması lazım bunların olabilmesi içinde gece gündüzz arastırman lazım yap bunları bu sordugun soruya sende güleceksin

Parakee' Alıntı:
bak önce görümünü değiştirmen lazım bölee gözlerinin altı şişmesi lazım sonra saclarını kestirmeyi unutman lazım sakal bayagıı bir cıkması lazım normal bir soruya bile vereceyin tepki süresii azalması lazım boynunun agırması lazım ..beyninin kafanın kazan gibi olması lazım bunların olabilmesi içinde gece gündüzz arastırman lazım yap bunları bu sordugun soruya sende güleceksin
abi koptum yaaa
allah senide güldürsün nediiim yaw:durdurun :durdurun

kardeş sen bakma arkadaşlar sana takılıolar çok basit bu hack işi
hacklemek istediğin sitenin adresini yaz adresin arkasına /hacklen yaz o kndi kendine hacklenio zor olan hacklnen sayfaya ismini falan yazmak:durdurun :durdurun :durdurun

süpersiniz yaw. yüzümüzde gülümseme oldu sayenizde.

kardes sen bu matrak arkadaslarimiza bakma:melek onlarin beyni hack dedigin madde yuzunden uyusmus durumda:saskin yoksa onlarda hemen sana ögretirler bu hack olayini :melek simdi bu yaziyi okurkene acaba ne yaziyor diye devamini heyacanla okuyorsundur belkimde:biggrin :biggrin beden sana bir hackhell üyesi tavsiyesi eger baslamadinsa hic girme bu hack olayina:vur inan bana uykuya hasret yemege vuslat cekiyorsun sigaraya gaflette cabası ... 30 saati askin pc basinda ugrastiktan sonra kalktiginda olay bitiyor elde ne var kocaman bir sifir ama sen yinede bana bakma ben ilk hack yaptigim site kendi sitemdi:vur kafam cok uyusmustu demekkine farkinda deildim :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

saç oldu 1 metre babam beni evden kovuyo hiç tavsiye etmiyom usta yol yakınken waz gec bu sevdadan

hack nasıl mı yapılır?önce kurban bir site seçiyosun,efendime söyleyim sonra bişeyler yapıyon o site kullanılmaz hale geliyo;ama ne yapıyodun orasını bende unuttum.sanırım forumda yer alıyodu....bir baksan sorunun cevabı orda saklı..

eğlenmeyin şuncacık çocukla tamam anladik gari

Parakee' Alıntı:

: )) gören de çok zor bişi sanır kolay dillerde eften scriptler yazıyosun oluyo yada çoğunluk gibi kopi pest.. kolaysa asm de mikroişlemci kontrolü yapın valla ekmek parası için yaptığımız işe bak yanlış mesleği seçmişiz:vur

niye dalga geçiyosunuz kineee ALLAH ALLAH

bak kardeşim önce sen şunu söyle mail hackmi site hackmii

hack ci arkadaşlar.delikanlı size bir şey ögrenmek için sormuş hevesini kırmayın.belkide geleceğin en iyi hack si olaçak.bunu esirgemeyin temiz işler çıkarmak için yardım bekliyor esirgemeyin.o dost dan.elin kafi bu konularda boş durmuyor.sizde bilgi ve tercübenizi esirgemeyin öğrenmek istiyen den.olumlu olun lütfen.

hack ci arkadaşlar.delikanlı size bir şey ögrenmek için sormuş hevesini kırmayın.belkide geleceğin en iyi hack si olaçak.bunu esirgemeyin temiz işler çıkarmak için yardım bekliyor esirgemeyin.o dost dan.elin kafiri bu konularda boş durmuyor.sizde bilgi ve tercübenizi esirgemeyin öğrenmek istiyen den.olumlu olun lütfen.

bak abim hack yapabilmen için bi tane pc ve internet bağlantısı lazım adsl olursa iyi olur yoqsa 146 fln çok girio adama nese sonra googleye turk hack team yaz bir sürü hack sitesi çıkar hemen hemen her sitenin yeni başlayan bölümü var sanaldaki tüm sitelerin dökümanları sıkılmadan usanmadan incele :) ama önce html php fln bilmiosan onları ören

Geri