Hack sitesi hacklendi

isyan_atesi

Banned
Reaction score
0
kendilerini hacker olarak gören arkadaşların hacker dereceleri biraz yokladik ama hacker olacak cağa gelmemişler daha

http://www.mythteam.org/

Yavash yavash öğrencekLer işte :)

İyi iş beyler tbrikler yaw bende şu işlerimi hallediyim gelcem geri buralara :p

İyi olur walla outlawsys çeşitlilik artar sayende ;)

Tebrik Ederim Ikinizede Isyan Atesi Birgun Ogrenecem Bende Bu Isi ;)

Piyasada Bizim Istemedigimiz Site Kalmayacak ;)

beyler cok ii olmus hele o resim yokmu hasta oldum valla :D bende geliim sizin yanınıza grafik destek olarak :D siz ftp yi alın ben tasarım atayım bisim sitemiz olsun :D

Eheh oLabilir hojam neden oLmasın :) bekLeris .

ya bende çok istiyom öğrenmek böyle şeyler ama işte tembelim beaw tüm gün chat chat gidioz

spysense' Alıntı:
ya bende çok istiyom öğrenmek böyle şeyler ama işte tembelim beaw tüm gün chat chat gidioz

bak ne güzel diyon chat chat gidiyorsun devam et sen öyle bol chatli günler dileriz:D

heuheuheu valla spyjım biliosun chat chat hatun hatun iflağımız kurudu neyse ben 1 hafta sonra bandırmadayım:D neyse hojam ben tasarım konusunda ciddiyim grafik destek olurum :D sizce uygunsa tabii

Her zaman arkadashım .. Biz show amaçLı yapmıyoruz gerçi ama Senin de katkın oLmush Olur güsel oLur bence de
mSn Adresimi bulursun ..

ayw baktımda sitene orda partizan var ben 3 haftadır görmüorm onu sen görüomusun adamı harbi harbi cok merak etmeye baasladım neyse ben senin bi yandan da msnini arıorm:D

lahomenia' Alıntı:
ayw baktımda sitene orda partizan var ben 3 haftadır görmüorm onu sen görüomusun adamı harbi harbi cok merak etmeye baasladım neyse ben senin bi yandan da msnini arıorm:D

Partizan reelden arkımdır kendisi İzmir'de tatil yapıyor eh biz de yerini dolduruyorus :)

Geri