Hack Yardim Özellİkle Hellboy!!!

muratcan90

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar ben aylardır msn hack yapmayı öğrenmeye çalışıyorum ama hala kesin net bir sonuç elde edemedim bu kouda bana yardım edebilecek olan varsa lütfen cevap yazsın.
msn hack yapmayı şifresini unuttuğum msn adresimi kurtarabilmek için arıyorum.
gizli soru demeyin cevabını bilmiyorum dilekçede demeyin hesap açarken herşeyi kafamdan sallamıştım:saskin:vur

sana hellboy ustadır ama herseyde usta rahatsız edilmez kalfalarımızla yardımcı olabiliriz kardesim:)

bnde aynı sorunu yasıyorum yardımlarınızı beklıyorum :(

hahahaah hellboy ustamızı kim is,itoyrmuş bakalım :D abi aynı sorun bendede var msn hack olayına boşa kafa yormaya değmez yeni msn al :D

yeni msn almak istesem bende alırdım arkadaşım ama önemli bilgilerim var o yüzden diyorum!!!

usta veya kalfa bana yardım edebilecek olan varsa lütfen rica ediyorum yardım etsinler...

forumda arama yaptın mı arkadaşım. Bununla ilgili bir çok yazı var :D

arama çok yaptım ama benim sorunumu çözecek hiç bişey bulamadım:(

arkadasım sende bası sıkısan uyeler gıbı bu foruma gelmıssın daha mesaj sayın 6 ve bu 6 mesajın 3ü bu actıgın konu altında onun ıcın kımse yardım edemes kardesım...forumda bu problemın cozumu hakkında konu acılmıstır az biraz arastır...

arkadaşım araştırmamış olsam neden konu açayım..
lütfen biraz mantıklı ol...

sen mantıklı ol 6 mesajı olan bırıne kac kısı yardım eder daa foruma yenı uye olmussun ılk mesajın hell gel bana yardım et basım sıkıstı bu foruma geldım dıon yaf...

abiler yardım edin bana durum çok vahim anlasanıza gönül meselesi hellboy abi yalvarıyorum sana abi bana msn şifresi kırmayı öğret ya abi konuyu karşılıklı konussak olurmu ya durum gercekten vahim abi o msne benım girmem lazım abi lütfen ya allahın adına arkadaşlar ya tumgun siteyi gezdim aradım araştırdım ama bulamadım yada beceremedım abiler yarım edın lütfen nede olsa gönül meselesi hellboy abi beni sen dinlersin sadece abi eğer ilgilenirsen msn adresimi verim konusalım çok önemli abi allhın adına nys arkadaşlar sizlerdende yardım bekliyorum adresim [email protected] abi lütfen ya gönül meselesi yani

abiler yardım edin bana durum çok vahim anlasanıza gönül meselesi hellboy abi yalvarıyorum sana abi bana msn şifresi kırmayı öğret ya abi konuyu karşılıklı konussak olurmu ya durum gercekten vahim abi o msne benım girmem lazım abi lütfen ya allahın adına arkadaşlar ya tumgun siteyi gezdim aradım araştırdım ama bulamadım yada beceremedım abiler yarım edın lütfen nede olsa gönül meselesi hellboy abi beni sen dinlersin sadece abi eğer ilgilenirsen msn adresimi verim konusalım çok önemli abi allhın adına nys arkadaşlar sizlerdende yardım bekliyorum adresim [email protected] abi lütfen ya gönül meselesi yanii

hellboy abi diyer ustalarım abi gönül meselesi ya yardımcı olun

abiler yardım edin bana durum çok vahim anlasanıza gönül meselesi hellboy abi yalvarıyorum sana abi bana msn şifresi kırmayı öğret ya abi konuyu karşılıklı konussak olurmu ya durum gercekten vahim abi o msne benım girmem lazım abi lütfen ya allahın adına arkadaşlar ya tumgun siteyi gezdim aradım araştırdım ama bulamadım yada beceremedım abiler yarım edın lütfen nede olsa gönül meselesi hellboy abi beni sen dinlersin sadece abi eğer ilgilenirsen msn adresimi verim konusalım çok önemli abi allhın adına nys arkadaşlar sizlerdende yardım bekliyorum adresim [email protected] abi lütfen ya gönül meselesi yani

dj karakartal abim benim fazla bi bilgim yok bu pc üstünde belki çok şey istiyorum ama o msn şifresini almam lazım gizli sorusundan denedim ama beceremedim diyer kırma yöndemlerinide uğraştım yapamadım abi yardım et ya msn konussak bana biraz yardım et abi gölüm meselesi yani

bana msnden biri yardımcı olsun ya ustalarım benım ya ustalıgınızı gösterın ya

sorunum acil olduğu için yazdım arkadaşım ne yapabilirim 3-5 ay bekledikten sonramı yardım isteyeyim?

msn adresı vermek yasak kardesım...

Hack Sabır İster (= Eğer Kolay oLsa 402101300132 Çeşit Hacker Çıkardı... hellboy726'nın yazıLarını dikkatLi okuyun kesin anLarsınız... Ben BiLe Index Attım :hhmanD ( ben biLe derken uğraşmıyorum fazla diye söyledim, yoksa kafamız basıyo :p )

blader sen o msn yi bikaç yola alabilirsin fake,gizli yanıt işeyara bak gizli yanıt.
ama olmassasen o msn ni unut.

Geri