hacked by xsuaty.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsuaty

New member
Reaction score
0
http://www.thebizzybeeofma.com/

genelde alışveriş siteleri hacklerim cc icin ama koskoca alışveriş sitesinden bitane cc yada paypal çıkmadı kızdım index attım

yorumlarınızı bekliyom

Bu gece harbi kafam güzel.Elin ingilizi ne alnlasın dünyanın boş kafayla çekilmiyeceğinden.Uğraşamam onu iniglizceye cevirmeye kalsın öyle zaten kafam bozuk indiremedik bu gece cc :)

elerine saglık devamını bekleriz.. :)

Heyy gidi hemşerim heyy bee..!

Atmışken ngilizce bişilerde yazsanıza şu index'inize..!

:D :D :D

FreeBug' Alıntı:
Bari Türk bayrağı koysaydında anlasaydı adamlar kim hacklemiş...

Bilader sen mhp mhplisin diye her hacklediğimiz siteye türk bayrağamı koyalım.Ne alakası var şimdi türk bayrağı ile hack in .Hani t
rkiyeye hakaret falan eder site o zman türk bayrağa koyarsan.Sizin gibi adamlar yüzünden millet indexe mehter marşı koycak kadar sapıttı :)

siteyi geri almislar.ayrica buna benzer siteleri 5yasındaki cocuklar bile hacklıyor :)dunyanin en basit web hack yontemi hala ise yariyo.hakediyo bu site sahipleri :)

JosHJaCK' Alıntı:
siteyi geri almislar.ayrica buna benzer siteleri 5yasındaki cocuklar bile hacklıyor :)dunyanin en basit web hack yontemi hala ise yariyo.hakediyo bu site sahipleri :)

gerimi almışlar dakka tut kaç dakka alcak bu posttan kaç dakka sonra ilk postu editliycem....

Bi dahada gevezelik yapma icraat yap.

Al bundan sonrası dedigin gibi cocuk isi simdi sen istedigin indexi at... Neymiş efendim joehack peh :) He bu arada süre 8 dakika......

ads305z4sg.jpg

Sağolasın Dostum Siteye baktımda senin index uçmuş :D

crespo009' Alıntı:
Sağolasın Dostum Siteye baktımda senin index uçmuş :D

deface ten sonra indexi değiştirmişler ama zehiri yine soktum isterseniz siz istediğiniz indexi yapıştırın benim adetim değil bi siteyi iki kere:)

sitenin adı neydi yukarda hatırlamıyom he onunyanına zehir.asp yazın girin

www.siteadi.com/zehir3.asp gibi :)

zone-h kayıdı yada index görüntüsü koyona kadar locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri