Hacker dediğin böyle olmalı

:)))) ya guluyorum sadece ve herkezde buna inanıyor arkadaşlar boyle birşey yok olamazda adam kendını cekıyor hersey tamam dogru sadece after affectle bunu yapıyor boyle şeylere inanmayım gülüyorum nediyeyim. kolay gelsın

arkadaşlar bu tür şeyler hackerlık değil basit şeyler bunlar türkiyede bunları yapan çok daha iyi hackerler var merak etmeyin

bencede harika hele o haber bültenimi ne orda yaptığı çok güzeldi

böylesine bi ton dayak atıcan başka bişi yapmıcan .

Ne Fafe Si La Video cekmiş Adam Ne Sahte iş olcak.Valla Dicem Tek söz Hepimiz Lameriz..

bu adam benden ve rbilgisayarımdan uzak dursunda başka birşey istemem

abicim bu sistemlere nasıL giriyor böLe :) Veya bir teLefonLa oLcak şeymi bu ?

ya arkadaşlar buna inanıyosanız sizlere diyecek lafım yok.hepsi montaj yaptıklarının.son videoda koskoca ekranda kendi cıkıyo ve sadece onundeki adam ekrana bakıo.başka kimsenın dikkatını cekmiyo.demekki onundeki adam arkadaşı ve ekrandaki goruntude montaj. ayrıca yoldaki ekrana kendi resmini koyuyo ve o ekran o adamın resmini o kadar net gosterecek cozunurlüğe sahip değil. ayrıca SİNANSEC arkadaşımın dediği gibi hiçbir suclu suçunu ifşa etmez.adam salakmıda yaptığı suçları kaydedip polisin yakalaması için davetiye cıkarsın

Aynı konu açıldığında !!! başka forumdan arkadaş hollanda'da gurbetçiymiş ve bu görüntülerin reklam çekimine ait olduğunu yazmıştı...Bana da mantıklı gelmedi zaten fake ötesi....!!

Doğru.

tamamen fake bu adam yauv saçmalamayın 150 kere almışlardı içeri hemde almanyada

Hollanda

Ne Fafe Si La Video cekmiş Adam Ne Sahte iş olcak.Valla Dicem Tek söz Hepimiz Lameriz..

Merak etme zaten onları o yapmıyor :) YapanLar vardır ama. Özellikle USA'de

Geri