Hacker dediğin böyle olmalı

Ne demisler karda yuru izini belli etme.Eglendirme ve reklam amacli ortak bi calisma olmus::())

amma kiskanan cikmis yorumlarda:):) ayip ayip takdir etmesini ögrenin biraz

komik

gerçekten bir ksımını izleye bildim komikti bizi güldürdügün için teşekkürler....

Biraz Ölçülü Sallasalardı inanırdım... Bune yha adam istese Yani Nükleer Bombaları harekete geçirip Bi yerleri bombalayabilir, Bunlara Yapabilen adam Bunuda Yapar. Gerçek olsaydı böylelerini Toplumun arasında Gezdirmezlerdi.

Kesinlikle Hack gibi birşey bu yani... Bir NATO elamanı olabilir... Ama Fake olma olasılığıda var gibi birşey. Zengin biri olup film çektirmek amaçlı yaptırmışta olabilir :S... kısa film olabilir yani... Ama arabanın otomatik çalışıp gitmesine aklım ermedi :D

süper yaw bayıldım hacker'ım diye ortalıkda gezinenlere ders vermiş resmen :D

Adamın yaptığı montaj olabilir bu gayet açık ve net ancak bunun olmaması içinde hiçbir sebep yok. Yani yapılabilecek birşey. Düşünsenize İBB'nin trafik denetleme sistemine girdiğinizi. Kontrol edemeyeceğiniz yer varmı veya bulunduğunuz mekandaki sisteme girdiğinizi, TCDD, İBB, İDO vs.) herşey elinizin altında.

Muhabbetle :D:D

Kesinlikle Hack gibi birşey bu yani... Bir NATO elamanı olabilir... Ama Fake olma olasılığıda var gibi birşey. Zengin biri olup film çektirmek amaçlı yaptırmışta olabilir :S... kısa film olabilir yani... Ama arabanın otomatik çalışıp gitmesine aklım ermedi :D

Arkadaşım sonuçta o araba bir porsche idi galiba. Herşey dijital. Perfect yani :D

emege saygi

hack le ne alakası varki son videoda tlf. kendini çekiyo dev ekranda gözüküyo yani,bana uyduruk gibi geldi .

Arkadasim Kusura bakma .. o ekranda cikmasi baya bi SIKAR ;) ..
SEN YAPABiliyorsan aynisini helal olsun ;) .
Ama adam bilgisayar muhendisi bende yaptim buyuk televizyona cikmayi :) :.
ELEKTRONIK OLAN HERSEY KONTROL EDILEBILIR.. :)

Geri