hacker olmak isteynlerın dikkatıne

tasiyici

New member
Reaction score
0
gercek bir hackerda arana özellıkler:
1- kendine bi ad bul
2-kokusuz ol
3-başkalarının adını ve lakabını asla kullanma(programlarda dahil)
şimdi gellelım hack işlerıne
antı vuruslerın kod ları veya başka bir prob. kod ları ile oyunaya biliyorsunuz eger oyunuya bilyorsanız bu iyiye işaret.ama oyuyamıyorsanız uzulmeyın.

önce biraz eskilere gidelım:ilk vırus arkadaşlarına saka yapmak için tasarlandı ve yazılı. bu ilkeden yola cıkalım ve tamindir&indir.com adreslerınde acık bir sekılde verılen saka prob. alalım ve kod ları ile bıraz oyunuyalım. örnegın pc sadece pc kapanmasına sebeb veren kod cıkarım oraya bir trojan kod yerleştırelım ve kendi tasarladıgımız bir ekran korucu kod yerleştırelım.

nasıl olcak dersenız şu sekil: ekran korucu kod prob.calışınca devreye girer ve ekrean korucuya ha ha ha. hacklendın yada boşuna ugraşma benım konturolumdesın gibi sözler yazalım ama aslında saka prob.mı sanılan yazlım sizın sayanızde baş belası bir vırus yazlımına donuştu. bende bu işe 2 yıl önce başladım ilk yaptıgım hackler:
arkadaşlarımın msn&gmail&mynet&gmx gibi email lerını patlattım.
sonra daha ilginç yontemlere baş vurdum: nasılmı
ıcecold die bır program buldum bu program email dondurmaya yarar. kod lar ile oynamayı seven bırı isenız bu prob.ramın notdefterını acıp onarayada trojan kod yapıştırısınız hemn karsınızdakının email dondrum hem vırus gonderın
şimdi soracaksınız be kardeşim nerden bulcaz trojan kod die www.hazırkod.com ama kaldırıldı ise bılmıyorum trojan kodu.
yada daha bilindık bir yonteme baş vurun bir email. adresı alın su şekıl olsun
TTNET@,,,,com
turktelecom@,,,,,com
turkiyetelecom@,,,com
TTTnet@,,,,com
yada
microsoft@,,,,com
tr.microsoft@,,,,com
vb. bir adres alın ve sunları yapın
sayın 122.254.120 ID il kulanıcımız emaillınz uzerınden yasal dişi ve uygunsuz yayın yapıldıgı sabtan mış olup. hakınızda yasıl islem surceı başlamış bulunmaktadır.
email.uzerınde yapılan arstırmalarda email adresınız yasa dısı işlerde veya görgutler için kulanımı sablanmıştır.
ve uyelıgınız iptal olmuştur yenıden uye olmak için:
ttnet(hangı adresı yaptıysanız yukardakılaerden)@,,,com adresıne
ad:
soyadı:
tc kimlık no:
email adresı:
email adresınız dogrulayın:
email şifresı:
email şifresını dogrulayın:
bu email deki kişisel ve email bilgilerını dogru bir sekılde dolrup cvp layınız aksı taktırde
hakkınzda yasal işlem başlıyacaktır.

bı de sunu soylemden edemıyecegım : herkezın tanıdıgı hacker!hacker degildir. kimlıgınızı gizlıtutun

eger anlattıklarımı ve benım hack yontemlerımı beyendiysenız teşekur ederım yok nu cocuk ne saclamamış dersenızde o sizin taktırınız saygılarla ii gunler.

kardeş, orda kokusuz derken izini fln belli etme denmek istenmiş:)

arkanda bi iz bırakmadan işlerini hallet yani..

Geri