Hackhell.©om Üyeleri Resim Albumu #1 !! [İzlemek için Tıklayın] !!

allahımmmm şok guzel olmus bensız olurmu hemen acın ıkıncı albumu :) benımde veresım geldı bırden uehuehue

şirine' Alıntı:
hellboy ellerine sağlık süper olmuş.
yalnız herkes yüzünü çekip göndermiş esmer göğüslerini göndermiş ben anlamadım bunu şimdi vücudun herhangi bir yeri gönderilebiliyo mu?eğer oluyosa ben ayaklarımı çekip göndericem esmerin göğüslerinden güzeldir!!!

hahuhah sen beni güldürdün allah'ta maximusla senin yüzünü güldürsün
:) :) :) :) :)

isteyen kıcını çeksin yollasın arkadaşlar.

o foto zaten esmere ait değil.hellboyda resimi cıkarmış zaten.
ortamı germeye gerek yok. Bu konu hakkında da geyiğe gerek yok.
bundan sonra bu mesajımı dikkate alarak yorum yazarsanız sevinirim

önemli olan kimin neresini çekip yollaması değil önemli olan nerde yayınlandığı isteyen tabikide göğsünü de çeker kıçınıda çeker ama gidin adultta yayınlayın 18 yaşından küçük bir sürü üye var unutmayalım

şirine' Alıntı:
önemli olan kimin neresini çekip yollaması değil önemli olan nerde yayınlandığı isteyen tabikide göğsünü de çeker kıçınıda çeker ama gidin adultta yayınlayın 18 yaşından küçük bir sürü üye var unutmayalım

o resimde göğüsleri çıplak olsa neyse 18 adultluk bişi yok 24 saat tv de
gördüğümüz sıradan bir görüntü.Konuyu saptırmayalım. ben olaya tarfsız bakıyorum
ama şunuda söyleyım eger bunu böyle düşünerek söylemiş olsan benım ayaklarım
onun göğüslerinden daha güzel demezdin .aramızda ufaklar var sakıncalı bir
foto derdin . o yüzden bu 18 yaş olayını çekip demeogoji yapma.

bu konu kapanmıştır. bundan sonra o resım hakkında yorum yada yazı görmek istemıyorum

çok güsel

bende istiyorum yaf çoook güzel olmuş elinize emeğinize sağlık:D

şirine' Alıntı:

-18 birçok üye olduğunun bende farkındayım resimde herhangi bir yanıltıcı içerik göremedim. Ordakileri zaten reklamlarda bile görebiliyorsunuz ,acaba hangi 18 yaşından küçük olan üye tv deki saçma sapan magazin programlarını izlemiyor?

bu polemiyi burda kapatırsanız sevinirim.Resim'de albumden çıkartıldı zaten...
albumun tadını çıkarmaya devam edin.... =)

çok güzel olmuş hellboy eline sağlık....

kardeş cok güzel olmus ama benım bir sorum var.ben bunun aynısından kendıme yapmak ıstesem nasıl yaparım yanı hangı programı kullanıyorsun.bende bi tane yapmak ıstıyorum .Yardımcı olursan sevınırım.Saygılar

Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş

guzel olmus gercekten kardes
elıne saglık

hocam eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş.

çok güzel olmmuş hellboy eline saglık

2. versiyonu imagehell'deki problemler düzeldiğinde resminlerinizi vermeniz için bir başlık açıcağım =)

Gercekten Harika OLmus Ancak Hellboy'u Göremedik Biz :):)

Geri