HackheLL ÇıLgınLar Listesi (2)

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Forumumuzun çiçegi ßurnunda Smodu Kent 55 cafesinde fazla gürüLtü yapan müşteriLerine verdiği ceza iLe listemize girer :)

people%20lying%20on%20each%20other%5B5%5D.jpg

Listeye giren ßir ßaşka üyemiz ise Tunyukuk..
SevgiLi Tunyukuk öyLe ßir araßa yapar ki hem karada hem havada hemde suda girer.Tüm Avrupa peşindeymiş ee ßizede listeye aLmak düşer :)

17.jpg

Fotoğraf sevdası yüzünden kendini dağlara taşLara vuran dr.mud daha iyi manzara yakaLamak için garip bir aLet üretmiş ama işe yaramış.Listemize girdin ßiLe :)

PhilippeRamette16_thumb.jpg

ßüyük aşkLarı iLe diLLere destan oLan üyeLerimiz var sırada :)nasıL romantik oLunamaz sorusunun cevabını ßize çok güzeL ßir şekiLde sunduLar..Listemizdesiniz (ßen nick vermicem kızıyor :p)

funny_people3.jpg

Listemize giren ßir diğer üyemiz Junior Kaçan yaptıgı CooL ßisikLet iLe harika görünüyor :)

Funny-Bizarre-Bicycles-01.jpg

Şehir yaşamından yoğunLuktan işten güçten ßunaLan LsD çok uzakLara gitti.Yaşasın sessiz hayat diyen LsD yaptığı iLginç araçLa arkadaşLarını gezintiye çıkarır..ßizde onu Listemizin üst köşeLerine çıkartırız..

Interesting-Cars11.jpg

Sıradaki çıLgınımız infLames :)
Daha fazLa korku resimLeri görmek istemeyen infLames doğan sakin şevkatLi koLLarına ßırakmış kendini.Lakin ßizim dikkatimiz çeken şemsiyesi.Tuttum ßunu ve hoppp Listeme ekLedim..

funny-umbrella-312-1.jpg

Sıradki çıLgınımız Junior Kaçandan ßenim neyim eksik diyen Lord :)

one-interesting-bike-rider-cefjgijndfgkfhim.jpg

Ve son çıLgınımız react0r onu neden Listeye ekLedim ßiLmiyorum.Ama köpeği çok tatLı dimi

05-funny-animals-interesting-couple.jpg

Devamı ßayramdan Sonra
Herkese iyi ßayramLar
Hatam Varsa Aşk oLa :)

super oLmuss canimm..:)..eLine sagLik..:)

ellerine sağlık Lsd fena olmuş araç tam gezmelik cabrio:D

Bir gün o manzarayı yakalıycam, fotoğrafçılık ödülünü de koyucam foruma:hhmencool:

Geri