Hackhell Üyelerinin Havadaki Maceraları

sky

New member
Reaction score
0

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından “Green”, astronot adayı olarak seçilmis. Ön elemede oldukça siki testleri geçen “Green” 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmis ve “Green” bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmışlar. Atmosfer aşıldıktan sonra “Green” 'e sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarflari açip maymunun ve kendisinin görev kartlarini okumak ilk işi olmuş. Maymunun görevleri :"Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak. Her 2 saatte bir yörüngedeki sapmalari ayarlamak. Füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek. Yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken okumaktan sıkılan “Green” kendi görev kartini açmis :

"Maymunu iyi besle!" :durdurun

Azrail gelir kaptan pilot “Karma” ya der ki;

"Hadi vakit tamam gidiyoruz."

“Karma” cevaplar:

"Aman der olay benim için tamam da arkada 360 kişi var
müsade et bu işi inişten sonra halledelim."

Azrail cevaplar:

"Sen neden bahsediyorsun be!
Ben onların hepsini arkada toplayana kadar 7 yılımı harcadım! :vur

Geceleri yalnız olarak seyahat eden Kaptan “Genco” Her akşam indigi meydandaki kuleci “Reactor” e "bil bakalım ben kimim?"şeklinde çağrı yapıyormuş. Bu olay ise “Reactor” un canını sıkıyomuş. “Genco” uygun formatta konuşmasını istiyomuş. fakat bizim “Genco” konuşmasına aynen devam ediyormuş.Bir gece yine “Reactor” e "bil bakalım ben kimim?" şeklinde çağrı yapmış. Artık durumdan iyice
rahatsız olan “Reactor” ise pist ışıklarını kapatıp
"Bil bakalım nerde?" demiş. :saskin

“Maximus”la “Şirine” her sene düzenlenen geleneksel fuara gitmişler.Orda gezerlerken “Maximus” 2 kişilik bir gösteri uçaği görmüş,hadi şuna binelim bak 10 $" demiş. “Şirine”"aman oraya binip nolucak"demiş. "bu sabah eve faturalar geldi bi sürü odeme var, savurganlığın sırası değil, 10 dolar 10 dolardır.."ve “Maximus” uçuşu unutmak zorunda kalmiş. Ertesi yıl fuar yine düzenlenmiş, “Şirine” ile “Maximus” gezmeye gitmişler. “Maximus” bakmiş uçak orada ve yine canı istemiş "hadi gel şuna binelim cok eğlenceli.Sadece 10 $..."“Şirine” yine somurtmuş.. "aaa cocuk musun sen, hem saçmasapan şeylere harciycak kadar bol paramiz mi var ? 10 dolar 10 dolardir cebimizde dursun" ve “Maximus” yine hayalkirikligina ugrami$...Ondan sonraki her sene fuar duzenlenince “Maximus”la “Şirine” gitmi$ler, her seferinde “Maximus” gosteri ucagina binmek istemi$, “Şirine” 10 dolarina kiyamami$, “Maximus” da heves ettigiyle kalmiş.Derken yillar gecmi$ ve İkiside 70 ya$larina gelmi$ler.O yılki fuar zamani da gelmi$ catmi$.beraber yine fuari gezerlerken “Maximus” ucagi gormu$...
"“Şirine” , bak 70 ya$ima geldim.. seneye fuari gorecek miyim Allah bilir..hadi inadi birak da $u ucaga bi kere binelim 10 dolar butcemizi sarsmaz ya......"
Ama “Şirine” inatci, yine "olmaz" derken oradaki gorevli bunlari duymu$, yanlarina gelmi$: "Afedersiniz ama konu$malarinizi duydum, galiba beyefendi ucaga binmeyi cok istiyor.. benim size bir teklifim var.. sizi bu ucaga alicam, ucu$ sirasinda tek bir ses cikarmadan durmayi ba$arirsaniz ini$te sizden para almiycam, ama tek bir kelimede ikinizden de 10 $ alirim. kabul mu?"Bizimkiler birbirlerine bakmi$lar, "kabul" demi$ler. ve binmi$ler.Adam bunlar bindikten sonra ucagi yava$ yava$ derken deli gibi ucurmaya ba$lami$, taklalar attirmi$ ters dondurmu$ bunlarda cit yok... en sonundaini$ zamani gelmi$, yere indiklerinde gorevli bizim ihtiyarin yanina gelmi$:"Beyefendi inanin dilim tutuldu, en zor donu$lerde bile cit cikarmadiniz, bu ucaga binen en iyi mu$terim siz oldunuz.kutlarim"
“Maximus” gulmuş:
'Yaa, aslinda “Şirine” düştügü zaman birşey söyleyecektim ama, 10 dolar 10 dolardır...' :eek:ha

Kalkıştan 15 dakika sonra 50 kişilik Fokker 50 tipi uçağın hoparlorlerinden Kaptan “Revolation” sesi duyulur:
'Uçağımıza hoşgeldiniz.Şu anda Atlantik Okyanusunun üzerinde 15.000 feet yükseklikte bulunmaktayız. Sağ tarafınıza bakarsanız uçağımızın bir motorunun yanmakta olduğunu göreceksiniz. Sol tarafa bakarsanız uçagımızın kanatının kopmuş olduğunu göreceksiniz. Aşağıya bakarsanız bir sari bot icinde üç kişinin size el salladığını göreceksiniz.Bu kişiler ben kaptan pilotunuz “Revolation” , yardımcı pilotum Protype” ve uçagın hostesi “Kopukdadı” .Dinlemekte oldugunuz ses bir bant kaydıdıdır.' :vur

“Aktug” ile “Fare_07” pilotluk kursuna gitmişler. En sonunda kursu bitirip pilotluk diplomasını almışlar. İlk seferlerine çıkmak üzereler. Uçağı kaldıyorlar fakat kalktıktan bir saat sonra uyarı geliyor. “Fare_07” “Aktug”e diyorki ula “Aktug” şimdi kuleden uyarı geldi ineceğimiz havalimanın pisti çok kısaymış, onun için iner inmez frenlere asılalim. Tamam demiş “Aktug”. Pist görünmüş ve tekerler yere değer değmez “Aktug” frenlere asılmıs. Tam pistten çıkarlarken son onda durmuşlar. “Fare_07” terini silerken “Aktug”'e demiş ki "ula “Aktug” şu ise bak 10 metrelik pist mi olur?".
“Aktug”: “Haklısın uşağum, bi de bunun enine bak en az 10 km var.” :melek

Pilot “Lazish” telsize var gücüyle bagiriyordu :
* "Ula, sag motor bozuldu. Düseyrum, düseyrum. Meydey düseyrum. Kule düseyrum."
Kule hemen cevapladi :
* "Mesaj anlasildi. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin." “Lazish” gayet ciddi :
* "Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk." :goz:

İki kişilik bir eğitim uçağı karadenizde mezarlığa düşmüş,Trabzon mahalli televizyonlarından birinin muhabiri “GEnco” canlı yayında..Evet sayın izleyiciler şu anda olay yerindeyiz bu köyün mezarlığına bugün iki kişilik bir eğitim uçağı düştü.Köylüler 80 ceset çıkarmışlar ve ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.... :saskin

“HELLBOY” UN UCAGI DUNYANIN EN KALABALIK HAVA MEYDANLARINDAN BIRI OLAN LONDRA HEATHROW'A YAKLASIRKEN HOPARLÖRLERDEN “HELLBOY” SESI DUYULDU
"SAYIN YOLCULAR, BIRAZ SONRA LONDRA' YA INMIS OLACAGIZ. LONDRA'DA HAVA HAFIF YAGMURLU VE SICAKLIK..... ............ ....... ........"AMAN TANRIM........."
DIYE KORKUNC BIR FERYAT DUYULDU VE YOLCULARA BIR ASIRMIS GIBI GELEN UC BES SANIYE BOYUNCA HICBIR SES CIKMADI. BIRAZ SONRA “HELLBOY” TEKRAR KONUSMAYA BASLADI
"SAYIN YOLCULAR DEMIN SIZLERI COK KORKUTTUGUM ICIN OZUR DILEMEK ISTIYORUM. AMA HOSTES BLUEGRİL YANLISLIKLA USTUME KOCA BIR FINCAN SICAK KAHVE DOKTU. CANIM COK YANDI. HELE PANTOLONUM ONUNU BIR GORSENIZ..."
BU SIRADA ARKADAN YOLCULARDAN “1SCORPITX” BAGIRDI "HELE SEN BIZIM PANTOLONLARIN ARKASINI BIR GORSEN"... :durdurun

Aceleye Geldi (BIRAZDAN MAKINA BASLAYACAK SON BOLUMU SABAHA KADAR SURECEK VE HARIKA OLACAK IZLEYIN DERIM)Belki Biraz Basit Oldu ama Hoş oldugunu Dusunuyorum Insallah Begenirsiniz:melek
Devamı Gelecek

ben yokum burda :hadiordan

bi de aklımdaydın dio.öle olsun bakalım Alper Dai (=

ehh fena değil.daha da ii olabiler :p

işi gücü yok nelerle uğraşıyo yaw :D
yine unutmamış bizi saolsun :melek

Ehe Ehe =) GuzeL OLmush... :goz: Ben Ne Zaman Giricem =Pp

geyet güsel olmuş sky ellerine sağlık :biggrin

eline saglık dostum guzel olmuş..

Fare ile aktugun muhabbeti cok manyak olmus yaw :=)

Revo sende az deilsin ha :D

aceleye gelecek tabi bu hafta makinede şebnem ferah vardı :durdurun

bu arada aktugla uçagamı binilir la :D

''bu pist verildi lütfen arama yapın'' der inmezdi manyak :D

ellerine saglık hepsi güsel....

valla çok güzel olmuş ya koptum:D:Dellerine sağlık sky.devamını bekliyoruz.

Süper OLmu$ =)

ahahah sakarlığım üstümdeymiş :D

bravo sky gsl olmuş devamını beklios

Herkes ben Yoktum Die Trip Atio Sirabende Sky Bende Yoktum :(

Ellerine Saglik iyi Calisma Ama blue Beceriksiz Diledir HIH

:D:D

Geri